Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos , moderator
@Utilfreds

jeg ville blot gerne have set hvad han kunne have bedrevet med det hold han nu satte sammen, det var desuden åbenlyst at han viste der manglede en kant efter Skovs farvel så mon ikke der var kommet en til i en Ståle periode også (han prøvede jo også ASO)?

Ståle fik aldrig erstattet Delaney. Han famlede og famlede. Hvilket hold var, han skulle have bedrevet noget med? Han hentede Kaufmann, Oviedo, Bengtsson, Thomsen, Bartolec, Varela, Santos, Bendtner, Matic, Mudrazija etc? Det var en perlerække af elendige signings, der ikke pegede i nogen retning.
Det er noget vrøvl, at FCK er konceptløse. Defensivt har Thorup forløst holdet, og vi lukker forsvindende få mål ind. Offensivt fungerer det ikke, men det er dog en plan om at spille hurtigt omkring modtandernes felt, og i langt højere grad spille på tredjemand.

Desuden er mit største problem det eftermægle og den historie der nu er hæftet på vores klart mest vindende træner, jeg har mange oplevelser at takke Ståle for, jeg ser ikke der bliver det store at takke JT for inden han er videre fra klubben,

Du er jo så uendelig biased. Der er vist ingen her i tråden, der ikke vil takke Ståle for noget, men hans eftermæle har han jo selv været med til at definere gennem sine seneste sæsoner i FCK.
Du har set dig sur på JT lige fra begyndelsen, og hvor var du, da Ståle fejlede i sin seneste periode?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Villestofte
Spillet i foråret har fraregnet nogle få sekvenser og en enkelt kamp været milevidt fra at kunne leve op til ambitionerne om underholdende spil. Det er alene på grund af betondefensiv og efter talrige langgabende cleansheets at mesterskabet alligvel er en mulighed. I efteråret kunne man trods shaky elementer se tegningen til noget større. Der var overensstemmelse mellem handling og visionerne om underholdning, positiv fodbold, energi, satsning på unge etc, hvorfor det var let at leve med udfaldene i den tidligere fase. Efter vinterpausen med tilgang af flere angribere, spillere med fart og mere rutine, endda i to omgange og en tilfreds træner, der kunne glæde sig over flere muligheder, bredde og konkurrence, så virker spillet mere stivnet end længe set og dette på trods udtages de samme spillere gang på gang. Det er livrem og seler og falsk varebetegnelse at man satser på underholdende fodbold, men det er helt i tråd med at man i årevis har rådført sig med de ypperste eksperter og stadig ikke kan præstere et spilleunderlag, der er bare nogenlunde egnet til teknisk fodbold. Optimismen med det nye koncept synes desværre at være ved at løbe af sporet. Det er nu mesterskabet over alt andet, så fint med mig hvis det glipper igen. Jeg ser fodbold for at blive begejstret og glad i låget.
Skrevet af Imperator
Jeg synes ikke de unge indkøb er problemet nu, det er Karamoko, Nj, singh og baba alle i en alder hvor man må forvente at de kan bidrage..
Jeg synes helt sikkert også der er pile der peger på pc, det er ikke kun thorup som ikke præsterer.
Skrevet af Plankeværket
Pinligt hele vejen igennem. Elendig måde at bruge en søndag på.
#brøndbyfanforendag
Skrevet af peanuts(s)
Planke@

det bliver en hård omgang i aften, hvor man skal sidde og holde med BIF, har et enkelt medlem i familien som holder med BIF, og han er noget ambivalent omkring hele situationen
Skrevet af Detskalbaresiges
haha Plankeværk.. Jeg får snart ikke lov til at se bold herhjemme mere, fordi jeg bliver i så dårligt humør efter sån en l....præstation..
Og det hjælper så heller ikke for tiden, når United er mit andet hold...
Skrevet af Bløde babser
Det vil da være meget bekvemt at forklare det med at vores spillere ville undgå gule kort. Hvad er så forklaringen for de mange der ikke var i karantænefare?

NEderlaget til Silkebrog var til at leve med, da vi egentlig spillede en fin kamp, men ramlede lidt da de scorer efter vi egentlig havde været bedst. Indsatsen i går derimod var jo helt til hundene. Det efterlader en med en uro om hvor vi nu står. Vi kan ikke leve med at skulle have et wake up call hver anden spillerunde. Så bliver vi ikke mestre.
Er vi reelt ikke bedre eller er holdet ved at få godt gammeldags gummiben. Jeg ved det ikke. Men nu bliver kampen i Herning monster vigtig. Taber vi der er vi lige på point men ikke på monentum. Uafgjort kan vi fint leve med derovre. Så vi stadig tre point og en langt bedre målscorer foran dem.
Det dog helt vildt at mesterskabet nu igen er helt åbent ovenpå vores sejr over dem i Parken. Det havde jeg ikke set komme. Det er så unødvendigt.

Omkring de nye spillere er det jo lidt deprimerende at vi udeover Vavro stort set ikke har fået nogle opmuntrene præstationer. Men vi har en hel række spillere på lange kontrakter uden at have vished for det bliver gode spillere for os. Det er ikke fedt. Lige som vi kommer af med Bjelland kan man frygte at vntervinduet 21/22 bandt en masse nye penge op i spillere der ikke skulle have været til FCK. Det tidligt at dømme nogen ude, men det er også sent ikke at have fået nogle gode svar fra de mange signings.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af losamigoss
FCM - BIF er også gået hen og blevet kampe der lever sit eget liv, nærmest uafhængigt af de to holds form. Jeg tror sgu på BIF tager point fra midtjyderne :)
Skrevet af Nandeyanen
Brøndby har kun 1 point ned til Randers for 6. pladsen. De kan ende med at misse Europæisk og det vil være en katastrofe for dem.

Så må vi se om de kan tage sig sammen.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af repos , moderator
De forsøger vel altid at tage sig sammen, lige så vel som vi gør. Det handler jo snarere om kvalitet.
FCM har fået rystet den dårlige stime af sig, og er begyndt at score pænt med mål.

Nederlaget i går kan være det, der tipper vægtskålen til FCMs fordel. Vi kan ikke tåle at komme bagud i kampene, og spillerne virker ikke til at være der mentalt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Detskalbaresiges
det der også ryster mig lidt ved JT, er at jeg ikke synes han er helt på plads i virkeligheden når han udtaler sig..

Jeg synes der er mange dumme svipsere (urutineret eller også forstår han det bare ikke)

Og så synes jeg han taler meget om sine sejre - hvilket til syvende og sidst og er det der tæller.. men på mig virker det som om hen reelt er tilfreds når vi vinder, trods vi sjældent spiller godt og egentlig ikke fortjener at vinde....
Skrevet af Diogenes
Falk er god på den defensive - og absolut vigtigst der når vi møder de bedste hold.
Når vi spiller imod nogen hvor vi bør have det spillemæssige overtag, mener jeg han skal spille 8´er for at vi kan skabe kreativitet fremme i banen. Her kan Lerager eller sågar Johanneson godt løse 6´er rollen..

igen når vi møder hold hvor vi kan forvente overtag i boldbesiddelse, så bør Boile spille den ene CB og være med til at sætte spillet op nedefra.


Jeg kan godt se logikken, men paa den lange bane nytter det ikke noget at have et etableret system til at spille i superligaen og saa laegge fuldstaendig om mod bedre modstandere i Europa. De hold der bruger en Falk type paa 6´eren som Xavi eller Pirlo er meget bedre paa bolden end modstanderen - og det vil selvfoelgelig ogsaa vaere tilfaeldet i Superligaen. I Europa mod bedre modstandere vil det dog vaere selvmord med en saa fysisk svag 6´er under pres mod hold der tilmed ogsaa er bedre paa bolden end Falk.

Uden at opsoege en debat omkring Staale osv. endnu en gang er noget af det man boer tage med fra hans tid - uanset spillesystem og tilgang - et fuldstaendig fasttoemret system defensivt hvor hver spiller kender deres aftaler ind og ud og i det mindste ikke bliver trynet fysisk.
Skrevet af repos , moderator
@ Diogenes

Det system eksisterede jo ikke i hans seneste periode. Målene væltede ind i Superligaen, og der var absolut ingen balance på holdet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Detskalbaresiges
diogones..

Jeg er helt uenig i at man ikke kan "justere" sin opstilling efter modstanderen..
Det er netop noget man skal kunne når man ikke altid er "det bedste hold" som barca/juve etc...

Landsholdet skifter også midtkonstellation alt efter modstanderen... Og du kunne se falks betydning mod PSV i første kamp - hvor vi i 2. kamp slet ikke kunne holde i bolden og kun lossede nedefra.. Der var vi slet ikke på psv halvdel med bolden de første 10 min..
Og mod FCM er han vigtig dernede, fordi de også presser os på fysikken(styrke/hurtighed)..

Vi mangler i den grad en 8´er der kan holde i -og vende med bolden, når vi spiller mod modstandere hvor vi burde være bedst... alternativet bliver at vores 10´er tit kommer for langt tilbage i banen og så mangler vi tyngde i boksen/forrest...
Og ja, det største problem er jo at vi ikke har en 100% rigtig 6´er der er noget værd... så igen kommer vores bedste spiller (som diks på HB) til at spille ude af position...
Skrevet af Svoger
Det vil da være meget bekvemt at forklare det med at vores spillere ville undgå gule kort. Hvad er så forklaringen for de mange der ikke var i karantænefare?

Jeg ved ikke, om det er bekvemt, men jeg tager det absolut som en mulighed, at det også har haft noget at sige. Og det er altså en del af de bærende spillere vi taler om, hvorfor noget ubevidst godt kunne forplante sig. FCK-sygen med ikke helt at møde mentalt op til kampene er formodentlig også en medvirkende faktor, ligesom manglen på offensive strenge at spille på gør, at vm holdet pludselig igen kan sættes under pres, og hvad gør holdet så.

Når jeg skriver om det med karantænefare er det ikke for at bortforklare, men som en medvirkende årsag til, at Randers vinder. Spillet er ikke i øvrigt i nærheden af hvad vi vil have, men den slags kan formodentlig have en effekt, som kan tippe noget der i forvejen balancerer lige rigeligt på en knivsæg i en uheldig retning.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Slettet(491505222808)
Når jeg skriver om det med karantænefare er det ikke for at bortforklare, men som en medvirkende årsag til, at Randers vinder. Spillet er ikke i øvrigt i nærheden af hvad vi vil have, men den slags kan formodentlig have en effekt, som kan tippe noget der i forvejen balancerer lige rigeligt på en knivsæg i en uheldig retning.


Det er simpelthen en søgt forklaring den der. Hvis spillerne er bange for at få kort i den kamp, så var der 2 muligheder. De tog et kort i kampen mod brøndby eller og skulle de slet ikke spille mod Randers. Vi har masser af andre spillere på bænken der kan tage over.
Skrevet af Nandeyanen
Tror ikke vi vinder mesterskabet. Det jeg så i går blev jeg så målløs over.
Det ligner ikke engang at spillerne har lyst til at vinde titlen. Tillykke til FC Midtjylland.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Matias
"Uden at opsoege en debat omkring Staale osv. endnu en gang er noget af det man boer tage med fra hans tid - uanset spillesystem og tilgang - et fuldstaendig fasttoemret system defensivt hvor hver spiller kender deres aftaler ind og ud"

- Men det bliver en snak om Ståle (konceptet under Ståle), når man argumenterer på den måde, du gør, fordi de gode ting han kom med, i stigende grad blev fulgt af en del negativer.

Tungest vejer den negativ, at konceptet var for svært at integrere spillere i. følgende er et par bud på, hvorfor det var meget skidt:

Der var for mange sæsoner, hvor de gode ting, du bl.a. nævner, ikke kom tilstrækkeligt i spil. For det første fordi vores hovedturnering, trods alt, er den danske liga, hvor holdet i flere sæsoner kunne lukke alt for mange mål ind, for det andet fordi selv i nognelunde sæsoner, kunne defensiven dræne offensiven for fokus, hvilket bl.a. gjorde, at selvom vores defensiv var god mod jævne/ok stærke modstandere i Europa, samlede vi ikke nok point, fordi vi havde for svært ved at true modstanderne offensivt.

Efter man havde solgt Tobias Linderoth, som blev hentet pre-Ståle, blev den centrale midtbane kun løftet acceptabelt af spillere fra eget akademi. William Kvist og Thomas Delaney var de eneste, som forstod og/eller havde kapacitet til rollen, i de mange sæsoner, Ståle var træner. Man kan aldrig gardere sig imod et salg af en nøglespiller, men det er kritisk, hvis man ikke formår at erstatte sådanne, så det ikke hæmmer holdet på andet end den korte bane.

Spillet har udviklet sig markant de seneste 10 års tid, og de profiler (typer) som udklækkes i dag, er over en bred kam ikke gearet til det koncept, Ståle praktiserede i FCK. Man har i øvrigt også skiftet spor på akademiet (KB), således man fra en helt ung alder - herunder dem, jeg selv træner - modner børnene til et spil som er funderet på tempo, pres, teknik og afslutningsvolumen, hvor Ståle lagde sig mere op ad klassisk fysik (både ved den enkelte spiller og spillet generelt), position, afleveringssikkerhed og zone.
Skrevet af karsboel
@Nandeyanen en ny dommedagsprofeti fra din side af :)
Skrevet af elendil
Stemningen skifter hurtigt.

Jeg tror nu også det med karantænerisikoen har spillet ind. Hele det centrale forsvar og midtbane var i risikogruppen.
fck-medløber.
annonce
0