Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af dickos
Jeg har en lumsk anelse om, at Thorup er færdig efter denne sæson. Mesterskab eller ej.

Har intet at have det i, andet end mavefornemmelse
Skrevet af JesperZV
Det tror jeg også Dickos. Han har også efterhånden vist at han ikke har den taktiske forståelse der kræves. For ikke at tale om format.
Skrevet af stik i rend dreng
Er det ikke alt for tidligt/dyrt at fyre ham? Hvis i vinder mesterskabet har jeg meget svært ved at se ham blive fyret. Ståle fyringen var også dyr, at lave en dyr fyring mere allerede et år senere lyder ikke som en ret god løsning. Har han virkelig gjort det så dårligt?
Skrevet af JesperZV
@stik

Han har selvfølgelig gjort det ok såfremt han vinder mesterskabet, men det er stadig svært at se hvad FCK vil rent spillemæssigt. Det med at vinde DM handler jo i høj grad om at det giver adgang til Europa, og selvom vi fik nogle fine resultater denne sæson kan jeg ikke se at den udvikling skulle være fortsat - snarere det modsatte. Men det er selvfølgelig også vanvittigt at sælge Daramy, Wind og Højlund for at erstatte dem med “deltidsproffer” som de nye både har lignet og haft trupplads efter. Vavro selvfølgelig undtaget. Og det er jo ikke kun hans ansvar. Der er bare mange ting der allerede nu desværre ser ud til at være gået i stå under Thorup.
Skrevet af Bløde babser
Som forventet vandt FCM i Brøndby - nu der kun 3½ point mellem os.

Uafgjort i Herning vil stadig være et OK resultat. Så der kun fire kampe tilbage og vi skal sætte point til i mindst to af dem forudsat FCM vinder gennem, hvilket de sikkert ikke gør.

Hvad ved vi ovenpå kampen i går der får direkte indflydelse på kampene mod os.

FCM vil være uden Brumado mod os. Det overlever de nok. Derudover gik Evandor ud med en skade. Jeg har ikke hørt hvor alvorlig den er, men det kan influerer kampen mod os. Det samme med Svia der stadig kun får kortte indhop. Er de to ikke med er det en klar fordel for os, selvom det jo er på en lidt ærgerlig baggrund.

Maxsø har karantæne mod os. Det gør en i forvejen tvivlsom defensiv endnu mere shaky. Desværre ligner vores offensiv ikke en der er gearet til at drage fordel af det.

Anyways, lige nu drejer det sig vist mere om vores hold er det der tabte mod Randers eller det der ellers har set nogenlunde solidt ud tidligere på foråret. Er vi det første kan FCM og BIF stille med reserverne og stadig smadre os, er vi det sidste ligger det hele stadig OK til os.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af stik i rend dreng
Signings er vel først og fremmest PCs ansvar? Jeg tror sku det er svært for en hvilken som helst træner at implementere et klart udtryk på under en sæson. Jess Thorup får sam minimum en halv sæson mere tror jeg. Andet ville være fjollet.
Skrevet af Detskalbaresiges
Jeg tænker at JT´s held vel er at der ikke er en fuldstændig klar ønsketræner til at overtage...Måske Neestrup, ham kan de jo kigge på til dagligt og vurdere...jeg har ikke set ham nok til at vurdere om han er "klar"/har hvad der skal til..

IFT JT´s ønske om spilkoncept, virker det som om det er lid tilfældigt..
Jeg vil i hvert fald mene at spillet har ændret sig til et mere smalt angreb, efter claesson og rooney spiller samtidig.. måske er det et taktisk valg, eller også er det noget der bare opstår..
Bøving og Mukairo har lidt mere "kantspiller" over sig end Claesson, som virker til gerne at ville i feltet/midt for...

ps. jeg savner virkelig stage på h/kant - han kommer altså med noget power...
Skrevet af MUSSEN
"Som forventet vandt FCM i Brøndby - nu der kun 3½ point mellem os.

Uafgjort i Herning vil stadig være et OK resultat. Så der kun fire kampe tilbage og vi skal sætte point til i mindst to af dem forudsat FCM vinder gennem, hvilket de sikkert ikke gør.

Hvad ved vi ovenpå kampen i går der får direkte indflydelse på kampene mod os.

FCM vil være uden Brumado mod os. Det overlever de nok. Derudover gik Evander ud med en skade. Jeg har ikke hørt hvor alvorlig den er, men det kan influerer kampen mod os. Det samme med Svia der stadig kun får kortte indhop. Er de to ikke med er det en klar fordel for os, selvom det jo er på en lidt ærgerlig baggrund.

Maxsø har karantæne mod os. Det gør en i forvejen tvivlsom defensiv endnu mere shaky. Desværre ligner vores offensiv ikke en der er gearet til at drage fordel af det."

Det var et bet FCM vandt, men desværre ikke helt uventet.
I den nuværende situation vil uafgjort mod FCM i Herning være et super resultat, frygter i den grad et nederlag.

Hvis de er uden Siva Brumado og Evander har vi nok bedre chancer.

BIF virker så dårligere for tiden og med Maxsø ude så skal den kamp simpelthen vindes.

Interessant er det også at de næste to er ude kampe, hvis vi kan komme fra dem og stadigvæk være 3 point foran FCM så ser det godt ud igen, jeg tror desværre på vi er a point med FCM på søndag...
Skrevet af repos , moderator
Uagtet, hvem FCM må undvære på søndag, så har de en mental fordel. Jeg er spændt på, hvordan vores spillere håndtere presset. Der var brugere herinde, der allerede mente, vi var mestre for et par uger siden, selv om matematikken sagde det modsatte. Gad vide om, spillerne har set det samme for sig?

Momentum er i den grad skiftet, og det er Thorups opgave at svinge det over på vores side igen. Jeg tvivler på, han og spillerne har det mentale overskud, der skal til. Det har været tydeligt længe, at Roony skal på bænken, at Babacar ikke fungerer, at Ankersen ikke er god nok, samt at Diks ikke kommer til sin ret i venstre side.

Samtidig er jeg kritisk over for Rasmus Falks evne til at være afgørende, når det spidser til. Han var været ringe de seneste kampe, og når hans afleveringsspil ikke fungerer, så kommer vi på bagkant.

Pep Biel var god mod BIF, men ellers har han været temmelig usynlig. Generelt har vi for mange spillere, hvis formkurve er nedadgående, mens FCM har det modsatte. Det bliver formentlig afgørende.

Hvem skal vi så sætte vores lid til på søndag? Vores midterforsvar og Grabara skal i hvert fald levere, ligesom Lerager skal løbe solen sort.
Lige nu hverken spiller vi, eller har udstråling som et mesterhold, og jeg kan simpelthen ikke få øje på, hvordan vi skal løse de resterende kampe rent offensivt. Der er ikke tegn på, at spillere fra bænken kan være afgørende; NJ, Mukairu, Bøving etc. er ikke spillere, der kan afgøre kampe.

Hvis de to næste udekampe tabes, så er mesterskabet nok væk, og udover, at være en stor nedsmeltning, så må den sportslige ledelse også kigge grundigt på holdet og dets mangler. Hvis man endnu engang forsømmer at hente en central midtbanespiller, så er det håbløst.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af dickos
Er det ikke alt for tidligt/dyrt at fyre ham? Hvis i vinder mesterskabet har jeg meget svært ved at se ham blive fyret. Ståle fyringen var også dyr, at lave en dyr fyring mere allerede et år senere lyder ikke som en ret god løsning. Har han virkelig gjort det så dårligt?

Hvem skulle ind i stedet? Neestrup?


Jo, det er sikkert rigtig dyrt, medmindre man kan lave en aftale Thorup og klubben imellem. Jeg tror bare ikke at Jess nogensinde, kommer til at være den rette profil for en FCK træner. Han er simpelthen for "kedelig". Desuden hænger det stadig fast i mig, det jeg fik afvide, 3 mdr efter Jess´ ansættelse, nemlig at han allerede der, havde mistet omklædningsrummet.

Ja, Neestrup ville være den rigtige afløser, i hvert fald på sigt. Om han allerede nu er klar, ved jeg ikke. Men altså, Nagelsmann er i Bayern, så hvorfor skulle Neestrup ikke kunne håndtere FCK.
Skrevet af Autogenereret Brugernavn 13
Vi ligger nummer et, og så snakker vi fyring. Jovel, spillet har været skidt på det seneste, men kom nu lige, gutter og gutinder. Lad os nu lige slå koldt vand i blodet. Jeg er faktisk overbevist om, at de mange ringe præstationer mod Randers får konsekvenser. Jeg tror ikke, at Ankersen og Roony starter inde. Babacar måske heller ikke.
Skrevet af Randomhero
Jeg synes stadig hele Dreyer-situationen er til grin. (Hvis vi leder efter undskyldninger)
Fuldstændig plug-and-play for FCM, uden for transfervinduet, nu med mål i 3 kampe i træk..


Ingen af de mål har vel haft betydning for resultatet? Han har også haft en assist eller to.

Men glemmer du ikke jeres egen signing? Som kom på samme vilkår.. Han har da sikret jer 2 point..
Skrevet af UrbanStarS
Sidst vi lå nr 1. og fyrede træneren, ja det gik jo ikke skide godt.
Side stepping one, side stepping two…
Skrevet af dickos
Korrekt. Siger heller ikke det er det rigtige. Det er bare en fornemmelse jeg har.
Skrevet af Detskalbaresiges
Jeg mener godt man kan sige farvel til en træner der vinder superligaen med FCK..
Min bekymring ligger også i hvis skal bygge på fremover i Europa. I DK kan vi skrabe point sammen med middelmådige præstationer - det kan vi IKKE i Europa.

For mig handler det i høj grad om trupharmoni, taktisk snilde, klart koncept - så man ikke skal sidde på kanten af stolen uanset hvem vi møder.
Uanset hvilken modstander vi taler om i superligaen på nuværende tidspunkt, der vil jeg sidde med en fornemmelse af at vi sagtens kan tabe.
Vi har ikke noget koncept at "falde tilbage" på, når vi lige har spillere med en off-dag, så bliver det i stedet for hver mand for sig selv...
Og jeg sidder også med en fornemmelse af at bænken (Læs; JT) ikke har ideer, når vi skal ændre momentum i kampene..
Skrevet af Imperator

Ingen af de mål har vel haft betydning for resultatet? Han har også haft en assist eller to.

Men glemmer du ikke jeres egen signing? Som kom på samme vilkår.. Han har da sikret jer 2 point..


Jeg synes også Claesson situationen er latterlig, men det er klart at vi er nødt til at svare igen når FCM pludselig får en mulighed for at forstærke sig selv massivt uden for vinduet.
Vi kan så umuligt hente en indspillet profil, ligesom FCM, men vi må jo gøre hvad vi kan, når reglerne pludselig ikke er til at regne med længere.

Sætter du spørgsmålstegn ved hvorvidt Dreyer er en sindsyg vigtig spiller at have for FCM?
Det der snak om "betydende mål" ligner noget udenomssnak, ligesom "hva mæ claesson" er det.
Skrevet af repos , moderator
Men Dreyer er jo ikke skyld i, at vi dummer os mod Silkeborg og Randers. Der bliver fokuseret på alt muligt andet end vores eget spil. Det er hverken dommernes, banernes eller Dreyers skyld, at vi har smidt 6 points på tre runder. Det er manglende præstationer af vores egen spillere.

Få få runder siden havde brugere herinde travlt med at kåre os til mestre. Nu er det pludselig alle andres skyld, at det ikke er tilfældet. Tosserier som FCM har betalt dommerne osv. Det er godt nok tabermentalitet, så det batter.

Hvis vores spillere og trænere ikke kan håndtere et stort forspring, og ikke finde inspiration og gejst i fyldte tribuner og udsigt til en titel, så peger pilen udelukkende på dem selv.

Vi har selv haft marginaler på vores side i de seneste to kampe mod FCM, samt i flere andre kampe i foråret. Jeg havde egentlig en forventning om, at det ville løsne op med et forspring, men det modsatte er sket. Bærende kræfter som Falk og Biel (fraset BIF) har fuldstændig stemplet ud på, hvor man skulle forvente ansvar.

Man snakker om mesterskab kan tabes eller vindes, og glipper dette mesterskab, så er det i høj grad et tabt et af slagsen. Det er muligt, at gennemsnitsalderen peger fremad, men der mangler virkelig også rygrad på holdet. En spiller som Falk har virkelig skuffet mig. Hvor han skulle løfte sit niveau, har det været dalende, og det har vi ikke råd til på den position. Vores centrale midtbane er i det hele taget underligt uafstemt.Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Defensive Tunger
Jeg synes også Claesson situationen er latterlig, men det er klart at vi er nødt til at svare igen når FCM pludselig får en mulighed for at forstærke sig selv massivt uden for vinduet.
Vi kan så umuligt hente en indspillet profil, ligesom FCM, men vi må jo gøre hvad vi kan, når reglerne pludselig ikke er til at regne med længere.

Sætter du spørgsmålstegn ved hvorvidt Dreyer er en sindsyg vigtig spiller at have for FCM?
Det der snak om "betydende mål" ligner noget udenomssnak, ligesom "hva mæ claesson" er det.


Det er jo helt korrekt en total dum situation, som vi vel heller aldrig har set før. Jeg forstår dog ikke rigtig hvad du vil med det? Du skriver at det er klart at FCK reagere på FCM i den situation.

Prøv at vend den om. Dreyer er i DK uden kontrakt og FCM kan skrive kontrakt med ham. Skal de så sige:

A) Ahh, det vil næsten være snyd, vi viser ingen interesse, han vil sikkert også hellere bo i Hovedstaden?
eller
B) Skrive kontrakt med Dreyer nu hvor den mulighed pludselig opstod?
Skrevet af dickos
@repos

Var det ikke mest fans af andre hold, der havde travlt med at kåre os til mestre? Mindes da, at der blev holdt godt igen, med forudsigelserne omkring det, fra os fans. Men kan sagtens være jeg tager fejl.

Jeg tror dog stadig vi napper det guld. Sejr i weekenden og bum, så er det godt igen. I hvert fald position- og pointmæssigt.
Skrevet af repos , moderator
Der var en bruger, der gav udtryk for, at vi skulle spare spillere osv, fordi mesterskabet var vundet. Nande havde travlt med at sende FCM ned på fjerdepladsen.
Jeg forstod ikke den skråsikkerhed, når kampene har været så tætte, og marginalerne var i vores favør bl.a. i kampene mod FCM.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0