Snak

Mere indhold efter annoncen
Det kan sagtens være, Andreas Cornelius ikke er den rette profil til den trup og det udtryk, vi har nu. Og dog. Han ville godt kunne begå sig på den måde, vi spiller nu, det er jeg overbevist om. En eller anden skal i hvert fald ind. Pieros bliver solgt fra (ellers er det mærkeligt), og hverken Viktor Fischer, Holse er Daramy er den tredje angriber, truppen har brug for.
Det vil være tosset, ikke at forsøge at få Cornelius retur, hvis ellers økonomien er til det.
N´Doye kan hurtigt blive "for gammel", og Wind kan hurtigt blive solgt, hvis han fortsætter udviklingen.
Kosovo je Srbija
Kunne det tænkes at Peter Ankersen kunne finde på at blive hængende hvis den står på CL og der ikke er de store spændende klubber der står på spring?
Holdet har jo udviklet sig helt vildt siden han fik lovning på at kunne smutte.
Ståle har fortalt at det er 100 procent at Peter Ankersen skifter her til sommer.
Forza Napoli Sempre!
Det er også blevet nævnt flere gange at der forventes bud fra både Serie A og Premier League til Ankersen. Det ville være en oplevelse uden lige for PA, samt nogle kontrakter som ville være hjernedøde at sige nej til for at få et CHL eventyr mere. Plus han ved at han altid kan komme tilbage om et par år hvis det ikke fungerer for ham. (På forhåbenligt et højere niveau end Pierre).
opstår muligheden for at hente Corner hjem til sommer så er jeg af den overbevisning at så finder bestyrelsen de penge det koster, det vil løse mange spørgsmål i forhold til hvem der skal spille hvis Damen går i stykker og når han så også inden for en overskuelig tid går på pension.

Bendtner er for mig en død transfer, det skulle have været da han blev smidt på porten i Tyskland
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Peter Ankersen meldte også selv, at han skal videre efter sæsonen. Med mindre der ikke er nogle spændende klubber, der vil købe ham. Så hvis det er det rene lort og lagkage, der står klar til at nuppe ham, kan han ende med at blive. Det kan jeg dog ikke forestille mig.
København.
https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/fc_koebenhavn/her-skal-fck-forstaerke-sig/7623258

Stig Tøfting nævner Sanneh, Mathias Jensen og Ingvartsen som folk FCK burde gå efter.

I min verden virker alle 3 urealistiske, da de alle inden for det sidste år er blevet solgt for beløber som vi slet ikke kan være med på. Hvad siger i?
-
Mener nu kun at det er ingvartsen som er delvis realistisk der. Kommer meget an på prisen, som jeg tror sætter en stopper for det. De to andre er næsten kun lige solgt, den ene for store penge.
Hvis Ankersen blev er jeg af den overbevisning at det ville være rigtig skidt for klubben inde for en kortere fremtid. Han ved jo godt at klubben topper næste sæson og derefter skal igennem endnu en genopbygningsfase. Det gider han slet ikke igen.
Han ville nok sagtens kunne overtales til at blive solgt netop efter en sæson hvor vi topper, men klubben bør have større interesse i at sælge ham nu for at sikre at vi ikke mister for mange profiler på én gang i sommeren 2020. Vavro, Skov, Fischer samt N´Doye og Bjelland. De kan alle være væk til den tid og så har man brug for eksempelvis allerede at have spillere som Varela etableret i startopstillingen for at sikre en nogenlunde glidende overgang selvom modellen ikke nødvendigvis er at vi ikke skal have off-seasons.
annonce