Snak

Mere indhold efter annoncen
Er TK´s kontrakt i Australien ikke udløbet? Det er ved at være på tide til et gensyn!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
@Matias

Tror ikke at Matic var tiltænkt pladsen på midtbanen. Er ret sikker på at Ståle direkte er udtalt, at vi kigger efter at købe en ny midtbanespiller i dette transfervindue, så der skal nok komme en. :-)
-
Ståle & Co var i Køln for et par uger siden, Johannes Geis ser ikke ud til at få forlænget sin kontrakt, jeg ved ikke rygterne går på at FCK vil forsøge at hente fra en hylde som de normalt ikke handler på, det begynder at tynde ud i skandinaviske emner
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Ja´m asså det var lissom osse en jokes.

Jeg er ret sikker på, at der kommer en ny mand ind til pladsen inden længe. Hellere tidligt i transfervinduet end sent, uagtet at det koster lidt flere penge og ikke åbner op for pludselige muligheder, når andre handler falder fra hinanden.
Så vidt jeg ved har Johannes Geis allerede skrevet under med en unavngiven klub på fritransfer.
(...)
Der er jo heller ingen som siger at det skal være en skandinavisk/nordisk spiller. Hvis rygterne om at man vil hente fra en højere hylde end normalt er rigtigt, så er der næppe særligt mange skandinaviske spillere som opfylder det kriterium. :-)
-
Jamen så kaster jeg Riechedly Bazoer i puljen igen.
Han kender også hele vores venstrekant igennem et par sæsoner i Amsterdam. Alt ville være godt. Nok er han defensivt orienteret, men han kan altså også en ting eller to i offensiven, han har bl.a. scoret 3 og lagt op til 3 andre, i hans 12 ligakampe for Utrecht her i foråret. Han er bomstærk og slår ´åbnere´ som få. I skal da lige have en salgsvideo.
https://www.youtube.com/watch?v=nWz_m5wmu1Y
Et ny spiller der bliver rygtet til FCK er Patrick Twumasi som spiller for Alaves i Spanien, har tidligere gjort det ganske fint for Astana.
Jeg tror aldrig, jeg har set ham spille en kamp. Jeg kendte i hvert fald ikke navnet. Rygtet stammer fra en ghanesisk avis, og jeg har ingen anelse om dens troværdighed eller journalistens evne til at researche (det ville jo ikke være første gang, at der med FCK i virkeligheden er tale om Brøndby, FCN, Kaiserslautern eller en helt fjerde klub).
annonce