Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nandeyanen
FCK har away kort system, så det er lettere at identificere dem der laver ballade på away afsnittet.
Jeg synes derfor ikke FCK bør blive straffet.

Men for min skyld må de gerne straffe Brøndby indtil de prøver at gøre noget ved problemerne som FCK gør.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af repos , moderator
Omkring forsvaret, så fungerede Khocolava og Vavro virkelig godt i går, og ser man på det fysiske aspekt af de to dernede, så er det klart at foretrække frem for Boilesen. Især i en to-backkæde. Boilesen er den bedste i opspillet, men fysisk er han altså ikke altid dygtig nok til at håndtere sine modstandere. Det gælder på på kroppen og i løbedueller.
Når vi skal møde Trabzonspor, så skal vores forsvar kunne hamle op med Corner både på fart og duelstyrke. Det kan Boilesen ikke.
Khocolava har generelt været fremragende, og er på niveau med Vavro. Han laver færre fejl end Vavro, og har været særdeles pålidelig.

Og så holder det ganske enkelt ikke med kun tre centrale forsvarsspillere i truppen, for Valdemar Lund er tydeligvis ikke regnet for et alternativ, når han ikke var på bænken i går. Problemet er, at vi skal finde én, der vil være fjerdevalg, men samtidig have kvalitet nok til at gå direkte ind på holdet uden mærkbar ændringer. Så er man ude i et lejemål som Gabrielsen sidste sæson.

Hvis rygterne om JBL holder vand, så vil det være et scoop. Med ham og Daramy, så er begge sider besat med masser af fart og individuel kvalitet. Det må samtidig betyde farvel til Mukairu (Singh regner jo for uaktuel under alle omstændigheder). Vi har således Roony, Amoo, Haraldsson og Bøving som alternativer.

Med Zeca tilbage, så skal Thorup også gentænke midtbanen. Lerager har været god i længere tid, og ham vil jeg nødigt undvære. Claesson, Falk og Pep Biel er selvskrevet på holdet, så hvordan løser Thorup mon det?
Han piller næppe med systemet, så antagelsen må være, at Pep Biel er nier, Claesson bagved ham, og så med Daramy og JBL på hver sin kant.
Så er der to pladser tilbage på midtbanen, hvor Falk, Lerager og Zeca er i spil.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Svoger
AWAY tog vel toppen af balladen, da det på et tidspunkt stod ret skidt til. Kulminerende vel omkring da der skulle hældes romerlys ned på en tribune med brøndbyfans. Men AWAY har bestemt ikke løst det hele, og kan ikke løse det hele, også fordi en del af balladen sker uden for stadion. Og/eller maskeret.
ACAB-tifoen. Påtaget offerrolle i forbindelse med forbuddet. Det lugter på ingen måde af folk der vil løse det her på en god måde. Der skal nok være tosser i FCK´s fangruppe som skal se, om ikke de kan overgå det der skete i går til næste derby.

jeg kan sgu godt forstå, at man hos politiet er nået dertil, hvor man forsøger at få lukket Brøndbys og vores fans ude af modstanderens stadion. Der var flere kampe hvor det virkede til, at fangrupperne skulle se, hvordan de kunne overgå de andre i idioti. Toppede vel på det tidspunkt med stenkast mod busser. Det er simpelthen for dumt. Og fortjener ikke nogle ´men de andre gjorde ...´
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af repos , moderator
Helt enig, Svoger.

Det eneste rigtige er at lukke for udebaneafsnittene. Der er konsekvent nogle sinker, der skal smadre løs, men klubberne er åbenbart ikke dygtige nok til at håndtere deres "fans", for så ville der ikke blive ved med at dukke den slags tosser op på stadion.
Det er ikke rimeligt, at der skal bruges så mange ressourcer på den slags i forbindelse med fodboldkampe.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af peanuts(s)
Jeg ved godt at 3 mål hjælper gevaldigt på ens stats og det nok også er et øjebliksbilled, men skal der noget nyt angriberværk ind, så skal det være af en gevaldig kvalitet, for at hamle op med de stats Biel har som falsk et eller andet.

Og så kan jeg godt lide den stil hvor der bliver spillet hurtigt, og med højt genpres, og kan vi få JBL ind så ham og Daramy kan holde bredden på kanterne, så vil der blive så meget mere plads centralt i banen, både til Biel men også Claesson.

Om det så holder i Europa er en anden sag
Skrevet af Matias
JBL er som udgangspunkt venstre kant, men har selvfølgelig også noget erfaring fra både højre kant og angriber. Jeg ser ham ikke som gennembrudsstærk som Daramy. Ikke at han ikke er god, for det er han, men det er en lidt anden profil. Men spillede de ikke nogle u21 landsholdskampe sammen, hvor JBL var central og Daramy kant (venstre)? Det kunne måske godt fungere. Daramy, Biel, JBL og Claesson er også et stærkt, offensivt firkløver. Hovedpinen ved dét, er, som repos også nævner, lige bag dem, hvor Lerager eller Zeca skal ofres (det bliver ikke Falk).
Skrevet af Bløde babser
AWAY er vel ganske effektivt tiltag til at løse et problem, nemlig at sikre at dem der har karantæne ikke er på udeafsnit.
Det jo ikke svaret på hvad der foregår udenfor stadions eller hvad idioter der ikke har karantæne kan finde på, så hvis man tror AWAY er tænkt som svaret for alle mulige andre ting end netop det kortet kan løse vil man være skuffet. Det fornemmer jeg også er den misforståede holdning til AWAY der hovedsageligt bliver hevet frem når kortet bliver kritieret.

I stedet for at kritiserer AWAY tænker jeg man bør kigge på om der er yderligere ting man burde gøre for at adresserer de ting kortet ikke kan klare. Tiltag der kan forhindre ny ballade af personer der ikke allerede har karantæne og ting der foregør steder hvor kortet ikke sikrer fysisk adgang.
Jeg er ikke nok inde i hvad der er af muligheder og har naturligvis ikke svaret. Det der nok ingen af os der har.
Jeg må bare sige at jeg har svært ved at slutte mig til koret der er meget sure på politi når de gerne vil have udefans ikke kommer til de her kampe. Det en tung opgave fire gange om året som man kan fjerne ved at forbyde udefans. At det går lidt ud over vores fest kan vi så takke idioterne for, ikke politiet.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af dickos
@Matias

KiB’s podcast, siger at Mo og JBL dækkede henholdsvis venstrekant og 9’er positionen for U/21 til det sidste EM.
Skrevet af ptr
Lad os sige vi får JBL, men ingen 9´er. Det er vel også okay det næste års tid. Når Daramy så skal videre, kan man hente en 9´er og hive JBL på venstre kant.
Skrevet af dickos
Det kan jo også tænkes, at hvis vores offensiv får tilført fart på højre kant også, at den kære Babacar kan blomstre?
Skrevet af Matias
Ja´m sådan husker jeg også nogle af de kampe, jeg så. At Daramy var på kanten og JBL centralt (9´er).
Skrevet af Matias
"Det kan jo også tænkes, at hvis vores offensiv får tilført fart på højre kant også, at den kære Babacar kan blomstre?"

- Intet er umuligt, men...
Skrevet af Nandeyanen
AWAY kan selvfølgelig ikke løse alt.

Men det løser da organiseret hærværk. De samme 50 maskerede Brøndby tumper har jo mulighed for at gøre det igen.

Klubberne SKAL gøre meget mere. Men jeg pointere bare at jeg ikke synes Brøndby har gjort særligt meget for at stoppe det. De kunne lave AWAY som os. Det vil ikke stoppe alt men det vil stoppe noget.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af GammelBitterMand
Man skal også gøre noget på steward-siden i Brøndby, hvis sådan noget skal virke. Når 20 mand laver stormløb på en indgang er det jo fordi de har personer eller materiale med, som ikke må komme ind. Og fordi de forventer at have succes med det. Heldigvis var politiet klar med stavene i går. Det ville være træls, men jeg ville næsten bifalde en aktion, hvor politiet trævler en udebanesektion igennem fra ende til anden og visiterer hver enkelt.
Batman Close. London W12.
Skrevet af stik i rend dreng
Problemet med fans er ikke unikt for Brøndby. Nogle fjolser som lavede baneløb da i blev mestre, og en A.C.A.B reference på jeres ellers fede tifo i går er to af de seneste eksempler. Virkelig ærgerligt at fans ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt.
Skrevet af Nandeyanen
Nej det er ikke unikt. Men antallet der laver ballade er unikt for Brøndby.

Der er en årsag til at FCK ´´kun´´ fik en bøde på 200k af UEFA sidste sæson.

Hvorimod Brøndby fik en bøde på 1.2m DKK + 2 årig betinget dom med tomt stadion.

Bare se på antallet af baneløbere ved de forskellige holds bane invasioner ved mesterskabet.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Detskalbaresiges
Det kan jo også tænkes, at hvis vores offensiv får tilført fart på højre kant også, at den kære Babacar kan blomstre?

Det er jeg helt sikker på at han kan - han skal fodres i boksen og ikke spille i små rum nede i banen...
Så vil vi komme til at se en ny spiller med ny attitude og tro på tingene...
den måde vi hidtil har spillet på, har ikke passet til en henholdsvis nic eller babacar..
Skrevet af Randomhero
Jeg så (heldigvis) kun første halvleg i går og det på en mobilskærm. Er jeg galt på den eller var Claesson ganske usynlig inde centralt?
Skrevet af stik i rend dreng
Nej det er ikke unikt. Men antallet der laver ballade er unikt for Brøndby.

Der er en årsag til at FCK ´´kun´´ fik en bøde på 200k af UEFA sidste sæson.

Hvorimod Brøndby fik en bøde på 1.2m DKK + 2 årig betinget dom med tomt stadion.

Bare se på antallet af baneløbere ved de forskellige holds bane invasioner ved mesterskabet.


Det er jeg ikke uenig i. Det var også mere for at det ikke skulle blive for meget glorie-pusning herinde.
Skrevet af Svoger
Stik, BB har kørt den samme automatpilot på AWAY-kritik så længe, at han ikke opdagede, at den kritik han argumenterer imod slet ikke fandt sted. Nande har åbenbart en eller anden indlægskvote, han partout skal opfylde, uanset hvor dybt han skal grave efter et eller andet at lukke ud. Jeg ville ikke tillægge deres indspark den store værdi i den konkrete debat.
Det er åbenlyst, og virker heller ikke som om nogen har lyst til at prøve at benægte, at FCK også har, efter danske forhold, store udfordringer med voldsidioter blandt fangrupperingen.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0