Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Det nuværende FCK-hold er ikke stærkt nok til at kunne kæmpe med i en gruppe som denne.
Diks fremstod for mig som et klokkeklart eksempel på, at vi ikke har nok. Han okser rundt med sin arbejdsiver, men på det her niveau smider han bolde væk og begår mindre kvikke frispark. Og det er ikke for at hænge ham ud, han fremstår blot som det åbenlyse eksempel på, at holdet ikke har fundet en balance med de rigtige profiler.
Delaney havde formodentlig pyntet voldsomt, og medvirket til at midtbanen ikke tabte så meget.

Forhåbentlig får vi lidt på hjemmebane, og derudover bliver det oplevelsen der forhåbentlig modner nogle og en masse penge i kassen.
Og på mystisk vis, for at runde tre gange forhåbentlig, får vi også et mere stabilt hold i ligaen, så vi genvinder mesterskabet.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Svoger
Og heldigvis møder vi ikke hold på Dortmunds niveau i Superligaen.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Les Deux
Jeg savner efterhånden bare at man kan se at holdet naturligt evner afleveringer i det simple spil. Bedst symboliseret i dag ved at Vavro skal aflevere 5-7 meter til Khoco og den går 2-3 meter ved siden af ham.

Vi ligner et hold der skal gøre os umage i bold omgangen, og det er der hverken tempo eller tid til i sådan en kamp.

I dag spillede vi som vi gør i superligaen og man må efterhånden spørge sig selv om hvorfor så mange andre hold ser bedre ud i boldomgangen end vi gør.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af GammelBitterMand
Hvis det er nogen trøst, så har Juventus lignet et Superliga-hold de første 15 minutter i Paris.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Nandeyanen
Juventus har også kun vundet 2 kampe ud af de første 5 i Serie A og sidder lige nu på 7. pladsen.

Medgang avler medgang og modgang avler modgang.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af DameNdoye2.0
Det skal blive bedre hvis vi vil vinde en superligakamp.


Rolig nu. Der er ikke et hold i Superligaen, der ville have gjort det bedre end vi gjorde idag. Den her kamp kan ikke bruges til at bekymre sig om SL
Skrevet af Nandeyanen
Har sundet mig lidt og jeg tror den ekstra ærgelse bunder i misundelse.

Jeg er misundelig over at et favorit hold bare kan køre kampen køligt hjem.

Vi er selv et favorit hold i Superligaen og i de 8 kampe vi har spillet har der ikke været en eneste kamp hvor jeg tænkte: Det er sgu bare et spørgsmål om den ender 2, 3 eller 4-0.

Thorup taler om vigtige lærepenge og at vi kan overføre det til Superligaen. Men hvad fanden er det i Dortmund kampen vi kan overføre til OB kampen på Lørdag? Hvad er det positive vi kan tage med? Jeg kan ikke se det!

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af DameNdoye2.0
Thorup taler om vigtige lærepenge og at vi kan overføre det til Superligaen. Men hvad fanden er det i Dortmund kampen vi kan overføre til OB kampen på Lørdag? Hvad er det positive vi kan tage med? Jeg kan ikke se det!


Forhåbentlig tager vi noget af tempoet med, det er der ihvertfald brug for, hvis vi skal have en chance i den gruppe.
Skrevet af Matias
♫ Vi ligger nr. 3, Vi ligger nr. 3 ♫
Skrevet af elendil
Haha, præcis hvad jeg tænkte. Nu skal vi bare holde den!
fck-medløber.
Skrevet af quazz
Tænker hjemmekampen mod Sevilla mere eller mindre afgør hele gruppespillet for FCK. Vinder man den har man reel chance for noget i gruppen, omvendt taber man eller spiller uafgjort, så kan man næsten lige så godt blive hjemme fra de resterende kampe.
Skrevet af Paul Allen.
Corner er iøvrigt spot on i hans analyse af kampen over for CPH Sundays. Han siger at FCK i Europa altid har været kendt for at stå godt i kæderne, holde kampene tætte og derved frustrerer modstanderen for så til sidst at slå til. Det sammen med at holde tempoet så lavt som muligt mod sværere modstandere og undgå dumme boldtab er FCK DNA i Europa. Det så vi ikke idag, og mod Trabzonspor smed vi også alt for mange dumme bolde, det blev bare ikke straffet.
De resterende 5 kampe må vise om Jess Thorups spillestil er den rette for FCK i Europa, jeg har min tvivl og jeg vil til enhver tid altid foretrække den måde kampene under Ståle blev spillet på i disse svære europæiske kampe.
Skrevet af Imperator
er FCK DNA i Europa.


Åhh morgenkvalme.

Jeg synes i virker lidt ustabile mange af jer.
Vi vidste vi ville få tæv igår, ligesom 2/3 af holdende i turneringen ville når de besøger Dortmund i Dortmund.
Jeg synes det var en hæderlig indsats i 1. halvleg, og da de så scorer de to kasser er den jo lukket.
Fint videre.
Skrevet af Toon Toon!
Paul Allen

Enig angående Thorup og taktik. Åge Hareide kunne måske repræsentere den spillestil, du efterspørger.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Detskalbaresiges
Tak til BVB for ikke at smide flere kugler i nettet..
Vi fik en lektion i fodbold på et tempo som er uvant.

BVBs genpres sidder hvor det skal, de holder kæderne tæt og når de angriber er det med dybdeløb og bolde op imellem kæderne og mange spillere i og omkring boksen - hatten af for dem..

FCK bliver igen, som vi er blevet det hele denne sæson, overspillet på midtbanen. der sker alt for tit at modstanderne kommer til at spille i rummet bag vores midtbane.
I en kamp som denne kan man ikke have 2 kanter som primært er fokuseret offensivt (MO, Claesson og senere Haraldsson). jeg ved godt vi ikke har andre typer.. (nøøj hvor vi mangler en Stagetype i sådanne kampe)
Fokus de første 75 minutter burde være på en betondefensiv med korte afstande imellem forsvar og midtbane og så lange bolde på corner som skal tage duellerne og holde i bolden..
Falk og Lerager ligger tit på skift og presser helt op på deres forsvarsspillere ved midterlinjen, til ingen nytte, fordi bolden blot spilles rundt og til sidst bagom vores midtbane..
Det er helt hul i hovedet..
De her nytteløse løb gør så også at når vi endelig får bolden, så er det med spillere i det røde felt, der ikke kan overskue andet end at få bolden væk (kunne de så bare få den op på corner) Og så er det lidt bekymrende at det tit ligner vores spillere ikke kan holde til at spille 90 min... selv i superligaen ligner det at claesson, haraldsson, mo, falk og lerager næsten ikke kan holde til 90..
Jeg tror igen det er pga ubalance i kæderne og alt for mange nytteløse presløb..

CHL - der taber vi, det kan jeg leve med.. Jeg gad bare godt vi spillede kampene ud fra en anden præmis, som ville frustrere vores modstandere.. vi kan ikke spille op med dem på deres præmisser.

Superligaen - vi skal turde stå højere, og mere kompakt fremme på banen.. Vi skal have flere dybdeløb på kanterne, så vi får trykket modstanderholdene længere tilbage og med en defensiv der skal arbejde mere bredt i banen..
Vi er skiftet fra at spille bolden rundt midt på modstandernes banehalvdel med vores midtbanespillere, til at spille bolden rundt på egen banehalvdel med vores forsvarsspillere.. Det er så trist at se på at vi ikke kan dominere kampene i superligaen med det hold vi har..

Jeg flager stadigvæk at JT ikke er den rigtige - 2. sæson og jeg kan stadig ikke se hvad han vil med den defensive organisation (der er nærmest ingen).
Desuden synes jeg han famler offensivt, og taler om dybdeløb og bredde, men stadig ikke formår at skabe det på banen.. Vi formår stadig ikke at iscenesæte MO, som skal have bolden i fart - og jeg er spændt på om vi kommer til at lykkes med at få sat Corner i spil med flere indlæg. Denne del lykkedes ihvf ikke med Babacar og NJ.. og alt andet lige, så var det jo der disse spillere har deres force, i boksen - men man spillede ikke med indlæg til dem..??

Og så krummer jeg tæ´r hvergang han efter en kamp, vundet eller tabt, står og taler om fremgang og tilfredshed med spillet.. jeg synes det grænser til en joke..
Skrevet af dickos
Åhh morgenkvalme.

Jeg synes i virker lidt ustabile mange af jer.
Vi vidste vi ville få tæv igår, ligesom 2/3 af holdende i turneringen ville når de besøger Dortmund i Dortmund.
Jeg synes det var en hæderlig indsats i 1. halvleg, og da de så scorer de to kasser er den jo lukket.
Fint videre.


Enig.

Jeg er sikker på, at vurderingen af kampen i går, bærer præg af vores indsats i ligaen. Og det er ikke helt fair. Vi møder et verdensklasse hold, med en klar spillestil og en evne til bare at mose på, når det kører for dem.

Havde vi håbet på mere? Ja sku! Men helt ærligt, hvor mange af os havde regnet med at vi kunne spille med Dortmund i Dortmund? Det havde da set bedre ud, hvis den var endt 2-0. Men det kunne også have endt meget værre end de 3-0.
Skrevet af Amager213
Angående Thorup som bringes op efter hvert nederlag. Så siger Spasojevic noget jeg er enige med på twitter. Han skriver at der ikke er en gameplan for holdet, men taktik for individuellepræstationer.

Vi spiller ikke som et hold, ingen steder på banen fungere samarbejderne rigtig godt. Det ses når vi laver rotationer mellem kampe, at den nye der starter ikke klikker så godt med sine omkringliggende spillere.

Hvis Thorup ikke får point i denne gruppe, så har han altså ikke bevist han kan spille i Europa fordi, Trapzon var en skidt mandskab med skader.
F.C. København
Skrevet af Les Deux
Kort sagt kan man vel sige at der er mange måder at tabe en fodboldkamp på. Vi kunne have tabt 5-0 og være efterladt med en mere positiv oplevelse.

Klart at superligakampe også spiller ind, fordi vi ret faktisk spiller denne kamp på samme måde som mange af vores superligakamp. Dårlig i pasningsspillet, presspillet og mange profiler rammer ikke niveau.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af BlueAndWhite
Vi taber altså ikke til et godt BvB hold.. vi har mange chancer på deres fejl, der var rum at løbe i, deres bagkæde og forsvar var dårlig afstemt..
Vi var bare dårligere..
JT virker ikke til at være den rette.. en god træner havde kylet Daramy ud for dårlige tilbage løb
Skrevet af GammelBitterMand
Det er jo nemt, men også lidt naivt, at dømme Daramy for tilbageløbene, når man ikke kender holdets game plan. Det er før set at man lader en hurtig offensiv spiller hænge i presset, for at kunne komme hurtigt afsted i omstillingerne. Det er svært at vide om det er trænerens eller spillerens tiltag, men let at pege fingre.
Batman Close. London W12.
annonce
0