Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JuveFella
utilfreds@

Jeg anerkender dit indlæg og det du ønskede at se fra holdet.

Jeg havde været i ekstase ved en uafgjort
Men det er jo ikke et realistisk resultat. United har brugt absurde summer på nye spillere, og var nede 4-0 til pausen mod selvsamme hold.

Jeg havde været tilfreds med en disciplineret defensiv indsats og et smalt nederlag hvor vi i perioder fik vist tænder. Dette skulle have været ved at "vise muskler" på midtbanen, gerne ved at trække frispark og indbringe fysik, presse hårdt op på boldholder, specielt på de mange opspil fra egen målmand.


Det er jeg enig i, hvis det havde været i Parken. Hvis man forventer sådan et kampbillede ude mod City som er så bold dominerende og er så bevægelig et hold konstant, så forstår jeg godt du har en dårlig smag i munden.


Jeg har ingen problemer med at et andet hold er bedre end FCK, det sker jo, jeg har dog et problem når der ikke er et tydeligt udtryk på banen om at man er til stede og nu engang har nogle kompetencer der kan være farlige + fysik.


Det er jeg helt med på, og det savnede man da, altså man fik sat sig igennem og fik brugt sin fysik. Men City er bare et hold der er så gode på bolden, at de blot spiller den over til en medspiller inden spillerne når og presse op på boldholder.

Skrevet af Autogenereret Brugernavn 13
https://www.instagram.com/reel/CjYHc_IIy1V/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Apropos det Matias nævner. De har så mange varianter i deres opspil, og de er så gode til at skabe plads på siderne med deres bevægelser. Og der kan vi ikke bare bruge fysik. Der er sgu meget mere til fodbold end fysik.
Skrevet af MUSSEN
Jeg synes den store forskel er et bevis på at forskellen mellem de allerbedste hold og så især mesterne for mindre ligaer er blevet større.

Jeg vil ikke umilbart sige City 2022 er bedre end Barcelona 2011, nærmere omvendt i min mening. Men Danske mestre har bare ikke mulighed for at tiltrække spillere på samme niveau som i 2011 det samme er tilfældet med andre mestre hold på det niveau.

Desværre er forskellen bare steget
Skrevet af DameNdoye2.0
Det kunne sagtens have set bedre ud i Superligaen, hvis man følger "table of justice".

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/table-justice-fc-koebenhavn-foerer-superligaen
Skrevet af Les Deux
@utilfreds


[quote]Gad vide hvordan holdet der røg ud til Rijeka havde klaret sig....


Jeg kan slet ikke se hvad det har med sagen at gøre? Det er jo ikke det at vi taber der er problemet, det havde alle jo nok set komme, det er måden vi taber på.
[/quote]

Det har med sagen at gøre at du selv vælger at udpege enkelte præstationer fra FCK hold der historisk har ramt det bedste niveau til dato og tilmed nævner spillere som Grønkjær som alle ved var et "once in a lifetime" mulighed at få på holdet og sammenligner med en trup som stadig ikke har fundet sit topniveau, men dog har evnet at kvalificere sig.

Når du nu kan udpege enkelte kampe som sammenligningsgrundlad, så er forsøger jeg blot at bringe lidt "fornuft"/ balance ind i det argument at man kommer fra en tid hvor jeg personligt synes det var mere fattigt at tabe til Rijeka på den måde vi gjorde end den kamp vi spillede i går, hvor der helt åbenlyst er andre prioriteter der er vigtigere. Ville man ønske det var anderledes, så bestemt! Men realiteten er bare at når Ajax kan tabe 1-6 til Napoli, så kan vi jo nok også tabe 5-0 til Man C.

Dine egne citater
Jeg kan nævne flere FCK hold der ikke var blevet røvpulet her til aften, så noget må der være galt med kvaliteten af vores spillere.. Hvilket Laudrup også pointerede..

Det havde været bedre hvis vi havde haft en god højrefløj, Delaney + en central spiller mere der kunne holde i bolden når vi for en sjælden gang havde bolden.. Holdet var blodfattigt, ingen gejst, ingen iver, ingen der spiller sig ud.. Det var sørgeligt at bevidne.. Der mangler kvalitet, før har vi haft spillere som Claudemir, Atiba, Linderoth, Verbic, Grønkjær, N’Doye… Vi har intet kvalitet i dag.. Elkjær siger det meget godt der var bare intet at komme efter.. Man er skuffet over indsatsen og kiggede bold, en ordentlig gang alibifodbold..


Jeg forstå somcsådan dine pointer også i den nederst del af dit svar. Jeg synes dog bare igen at sammenligningen bliver negativt drejet. Du kunne jo lige så godt have haft en tilgang, der hed, alt det vi ikke har kunne de seneste år og særligt sidste 6 år, det har vi ret faktisk evnet at kommet tilbage til. Vundet mesterskab og spille CL. Men det virker bare som om at alt er et quickfiks og at vi naturligvis burde kunne det hele med et holde som imo endnu ikke peaker men gør det okay under omstændigheder (denne sæson er naturligvis under al kritik) derfor er træneren også smidt på porten.


Nej jeg har skam "accepteret" hvor vi er. Jeg bliver bare lidt harm over at der ikke synes at være nogen i den sportslige ledelse der vil indrømme hvor vi er.

Jeg nævner i flæng udtalelser som spillere fra en hidtil uset hylde at FCK er dækket godt ind til opgaverne i Superligaen og Champions League. Vores nye træner har fra starten fået beskeden om at vi skal hente mesterskabet, skønt det allerede er tabt af den forgående træner med 6 nederlag i 11 kampe.

Holdet er ikke hvor det bør være, som nævnt ovenfor er der en lang liste af spillere der aldrig burde være på et FCK CL hold enten pga. åbenlyse manglende evner, eller fordi de slet ikke er i den fase af deres udvikling der berettiger til at få en etableret profils antal spille minutter.

Så du skal endeligt ikke misforstå hvad jeg kritiserer, spillerne kan jo ikke spille væsentligt over evne, skønt man kunne have forventet at de havde mandet sig lidt op til gårsdagens kamp. -Det bringer os så tilbage til det virkelige problem, hvis holdet virkeligt indeholdt det som vores sportschef selvpromoverer i pressen, så burde de kunne have bidt fra sig og gjort FCK til mere end et sæt træningskegler, et hold med spillere fra en hidtil uset hylde skal jo kunne præstere bedre en dem der var på den tidligere høje hylde, altså spillere som N´Doye, Grønkjær, Linderoth, Atiba, Verbic, Hangeland, Peter Nielsen, Prospech, Santin...

PC har selv været med til at skabe forventninger, den respektløse tilgang til alle trænere og sportschefers tidligere arbejde i klubben før ham rammer ham nu i hovedet som en boomerang, for han har ikke på en eneste spiller gjort noget der var bedre end mange før ham, men han har gjort meget dårligere på relativ kort tid. Det største problem her er at PC ikke har løst positioner med åbenlyse mangler, men købt i øst og vest for at kunne påvise at han kan finde kvalitetsspillere (selvom der reelt ikke er en plads til dem på holdet - en plads som så skal skabes via systemskifte). Der er jo ej heller en eneste af PC´s spillere der ville kunne finde plads på et FCK All-Star hold, dermed må man sige at den høje hylde ikke er nået.

Ikke mindst hvilke prioriteter der helt åbenlyst er i den aktualle situation. Men vildt nok gang på gang at være vidne til en person som er totalt blottet for realiteter.


Dette falder jo så også tilbage til de indkøb og salg der har været gennemført, FCK burde jo ikke være i en situation hvor man sparer spillere i CL, for ikke at risikere at komme i nedrykningsspil i SL.Jeg mener stadig at havde man sagt nedenstående for 2 år siden, så havde det været ganske godkendt. Spiller alt endnu? Nej - bestemt ikke. Men bagklog kan man altid være.

Om 2 år er truppen skiftet ud så vi har følgende

Grabara
Diks
Vavro
Khocholava
VK
Falk
Zeca
Lerager
Daramy(henter vi hjem fra Ajax)
Claesson
Corner

Og derudover har vi nogle nye talenter på vej
Roony
Haraldsson
Jelert
Stamenic

Og så vil vi yderligere forsøge os med nogle nye Mukairu, Amoo og Babacar, Johannesson som gerne skulle give noget ekstra over tid og forhåbentlig også nu her.

Så er det vidst få der ikke havde takket ja til det bytte i forhold til hvad vi havde dengang.

Beklager det lange indlæg
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Matias
uhtilfreds

"Det er fair nok, dit indlæg mindede blot om at det var en urokkelig sandhed"

- Det er jo netop også sandheden for mig. Hvis du tolker et indlæg, som begynder med ordene "jeg mener", som noget, der partout skal gælde for alle, tænker jeg, at du jævnligt må komme i uføre på et debatforum som dette.

"Historien tager aldrig fejl"

- Fodboldromantiske historiefortællere gør. Ganske ofte endda.

"Der findes ikke en spillestil i dag der ikke har et udspring i noget der allerede er sket tidligere"

- Selvfølgelig ikke, men det har tæt på intet at gøre med det, jeg har vurderet, som er, at Man City - også relativt - er det stærkeste hold, et dansk hold nogensinde har mødt. Styrkeforholdet er i den sammenhæng uafhængigt af, hvad der har skabt det koncept, som gør Man City så stærke, som de er i dag.
Skrevet af Defensive Tunger
Det kunne sagtens have set bedre ud i Superligaen, hvis man følger "table of justice".

Men hvem i alverden følger table og justice på den her side af sundet?
Skrevet af Nandeyanen
Jeg nævnte Table of Justice sidste sæson hvor vi lå nr. 1 men bagud i den rigtige tabel.

Kan huske der var nogle FCM fans der blev sure da jeg sagde de helt sikkert kommer til at falde niveau. De lå nr. 1 i den rigtige tabel men nr. 4 i Table of Justice.

FCK endte jo med at vinde Mesterskabet.

I denne her sæson har FC Nordsjælland haft mange kampe hvor de har ligeså mange mål som antal skud. Jeg forventer da også de falder i kadance på et tidspunkt. Forhåbentlig på Lørdag.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Diogenes
utilfreds

De er jo kun bookmakernes favorit indtil de er slået ud.


Men det er jo ogsaa tilfaeldet med bogstaveligt alle andre hold nogensinde - ogsaa dit Barcelona under Pep eksempel der vandt CL to gange, men altsaa ikke alle fire aar. Det aendrer ikke paa at de mennesker der saetter noget andet paa spil and deres holdninger paa et internetforum vurderer dem som det bedste hold i verden og favoritter mod bogstaveligt talt alle andre hold.

Man City har indtil videre ikke mødt hold hvor de kunne bevise bookmakernes vurdering.


Det har de da bestemt, baade den maade de har domineret i PL og i CL har de da ogsaa slaaet PSG(to gange), Atletico og Real Madrid ud. Sidste saeson roeg de ud sammenlagt 5-6 i semi-finalen efter forlaenget spilltid til de senere vindere fra Real Madrid. Hvis det er definitionen paa at komme i menneskehaender maa det goere sig gaeldende for alle hold nogensinde.

Det er simpelthen vroevl fra ende til anden hvis man ikke vil vedkende sig at City er et absolut storhold der har bevist sig mod store og smaa hold over en laengere periode.
Skrevet af Detskalbaresiges
Da vi mødte Barca til 1-1 var det med et ståle hold der var sin tids bedste - et hold der havde succes med en kontrollerende spillestil og en stram organisation til hverdag - et hold hvor alle kendte sin rolle og hvor hver mand ville dø for sin sidemand. Perfekt klar til at spille imod et hold der i den grad angreb igennem midten, uden nævneværdige dybdeløb( især også fordi man kunne stå lavt) og ingen fare for at der blev lavet hovedstøds- eller langskudsmål..

Nu møder vi city, som er en videreudvikling af det gamle barca-koncept, hvor der i perioder spilles tiki, der spilles bredt, der angribes i midten, der spilles dybe bolde både centralt og til kanterne ligesom der er en mega trussel i luftrummet i boksen, samt skudtrusler udefra.

Man kan mene at vi ikke har holdet til at gøre det godt i europa - måske, men jeg mener i den grad heller ikke vi har konceptet.. Hvis et dansk hold skal have succes i europa, skal det være fordi koncept og spillestil sidder i skabet.. vi skal være bedre som hold fordi vi er dårligere som individualister..
Præcis som når DK møder frankring.. Holdet og trygheden i spillestil - skal kompensere for de manglende individuelle kvaliteter.

Og her er det egentlige problem - jeg mener slet ikke vi har et koncept pt - og det er forhåbentligt det Neestrup kan lave om på.. Jeg tror dog ikke på den store ændring i dette efterår...
der er for lidt tid til at træne det - jeg er faktisk svært bange for at vi igen mod FCN kan få en snitter ( i hvert fald tabe)... de spiller hurtigt og har et koncept. Så længe vi ikke kan spille med et sammenhængende pres, så bliver vi løbet over ende af den type hold.
PT kan vi tabe til alle vi møder - hvis vi vinder er det fordi vi en gang imellem har individualister der blomstrer på samme tid.. det gør de bare sjældent pt.


Skrevet af elendil
Men hvem i alverden følger table og justice på den her side af sundet?


Table of Justice hives frem når man ligger dårligere i den rigtige tabel end i table of justice. I andre sammenhænge ignoreres den. Det er ligesom præmissen.
fck-medløber.
Skrevet af Svoger
Korrekt. Ligesom moralske sejre, bedste fans, historiske resultater og alt den slags er yderst vigtigt, når man i øvrigt ikke har klaret sig godt nok.
God snerydning eller noget i den stil kan også være et succeskriterium, hvis man ikke har andet at trække frem.

Det er vel svært at være uenig i, at der er mangler på holdet. Det er dog et umuligt standpunkt at stå på mål for uden at virke helt umulig, at det havde gjort en forskel mod City.

Om City forleden eller Barcelona dengang er bedste hold et dansk hold har mødt ved jeg ikke, men det er i hvert fald helt sikkert, at det dagældende FCK-hold var langt bedre organisationsmæssigt, spillermæssigt og i forhold til større hold i Europa.
Det kan man så sidde og drømme sig tilbage til.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af BlueAndWhite
Jeg har det sgu også lidt stramt ved "jamen vi vandt på tribunen" retorikken.. flot præstation af de fans i Manchester.. men vi fik en røvfuld på 5-0 der godt kunne have været større.. det er om vi vil det eller aj det største nederlag siden Gorica, og selvfølgelig ikke godt nok.
Skrevet af Svoger
Jeg forstår ikke, hvis man ønsker at evaluere noget pba kampen mod City.
Jeg så den godt nok kun med et halvt øje på skærm 2 mens jeg arbejdede, men jeg bemærkede ikke noget, vi ikke allerede ved, om hvor der er mangler på holdet (herunder især Delaney-profilen).

Og det er på ingen måde den kamp, som Neestrup skal vurderes på.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Defensive Tunger
Table of Justice hives frem når man ligger dårligere i den rigtige tabel end i table of justice. I andre sammenhænge ignoreres den. Det er ligesom præmissen.


Godt så, det mente jeg også nok :)
Skrevet af Detskalbaresiges
Eneste anke jeg har på city kampen, er at det virkede som om at vi tog den som en oplevelse, frem for en mulighed..
Det er som om de har aftalt at Superligaen er den vigtigste og vi vinder alligevel ikke i dag..
Det betød, synes jeg, at der blev fightet/ofret for lidt.. Det var lidt som om vi bare skulle igennem uden skader.. lad os kalde det træningskampsmentalitet..

Men når det så er sagt, vil jeg hellere at vi, på den baggrund, vinder mod FCN, end at de kun tabte 3-0 i manchester...
hvis vi så alligevel ikke får et resultat mod FCN, så er det bare endnu mere grinagtigt...
Skrevet af Randomhero
Man kunne også nævne det Man U hold, Brøndby mødte i 1998-99 sæsonen som et af de bedste..
Skrevet af Nandeyanen
U19 holdets kaptajn William Clem er udtaget til FCN kampen i morgen :)

Og til noget lidt andet. Så er Boilesen stadig skadet.....

Der var så mange af os herinde der sagde at man bare skulle lade Boilesens kontrakt udløbe til næste sommer 2023.....

Det er jo forudset fra Månen af at Boilesen ikke kommer til at bidrage FCK i år 2024 og 2025.....

Vi har lige sluppet af med Bjelland og nu sidder vi med Bjelland V.2 de næste 3 år i form af Boilesen og han hiver en af Suppens dyreste lønninger hjem. Sikke et geni PC er.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Jussi
hvis vi så alligevel ikke får et resultat mod FCN, så er det bare endnu mere grinagtigt...

Lige præcis. Det burde være tydeligt for ethvert tænkende væsen, at kampen forleden var tabt på forhånden. Man var jo nærmest videre inden kampen.

Men der er rigtigt nok noget af en faldhøjde ved kampen i morgen.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af DameNdoye2.0
Men hvem i alverden følger table og justice på den her side af sundet?


Kan du have ret i. Det er nok mest en midtjyde-tabel 😄
annonce
0