Snak

Mere indhold efter annoncen
Stopperparet får en tur i maskinen, fordi de hver især har haft en aktion, hvor de fejlede så eklatant, at det kunne være endt med mål imod. Aktionen hvor Victor Nelsson ganske enkelt ikke flytter sig fra jorden, bliver en bold headet videre til en 100% åben chance, som heldigvis blev sparket forbi. Sotirios Papagiannopoulos tabte duellen, hånd eller ej, fordi han tøvede med at gå ind i bolden. Begge skabte hvad der må betegnes som åbne chancer til Randers.

Carlos Zeca får en tur, fordi jeg i momentet var ret så træt af hans elendige vinderbolde, som du så fint kalder dem. To af dem skabte kontrachancer, hvor enten han selv fik ryddet op eller Jens Stage var tilbage. Udover at kalde ham en snotskovl, på baggrund af ovenstående, har jeg intet skrevet om hans præstation. Jeg har altså ikke skrevet, han har været dårlig.

Wendelbo, hvis du skal råbe op, så venligst gør det på saglig baggrund ellers luk røven.

Opskriften til anden halvleg bør være ret klar. Der skal bare spilles hurtigere. Hvis ikke man får et defensivt Randers-hold ud og løbe lidt, har de det nemt i anden halvleg også. Derudover skal Pep Biel og Rasmus Falk ind og lege lidt i mellemrummene. Angriberne skal også skubbe mere rundt på deres stopperpar. Jeg havde regnet med, at Randers ville gå mere fysisk til den. Det indikerede de første par aktioner i hvert fald. Hvis de blot stiller sig ned for at tage imod, så skal de simpelthen også have lov til at smage på den.
København.
Jeg havde forventet, vi ville være bagud ved pausen. I stedet er vi i en situation, hvor vi skulle have haft et straffe, og hvor Randers skulle have scoret. (Og så noget med hånd på).
Ingen af delene skete, men stadig bedre resultatmæssigt, end jeg havde forventet af første halvleg.

Wendelbo, jeg kan ikke helt gennemskue, om du bare er ´bak op om alt og kritik er forbudt´-fan, eller om du er et curlingbarn, som opfatter alt som ikke er ubetinget ros som at blive svinet til.
I den her tråd er der en klar tendens til, at kritik falder prompte og hårdt - men som oftest også retfærdigt.
Hvis det går dig på i sådan en grad, at du jævnligt skal opfordres til at tage en dyb indånding, så bør du måske kigge dig om efter et andet FCK-fora. Jeg antager, at de findes derude. Dem der er fuld af jubelidioter.
Almindeligvis ville jeg ikke opfordre folk til at kigge efter noget andet, men det virker sgu til, at kutymen i den her tråd ikke gør dig gladere. Og det er sgu ærgerligt at bruge fredag aften på. Spillet på banen er jo i forvejen, uanset at du nok ikke vil anerkende det, ikke noget at blive i specielt godt humør over. Resultaterne har været bedre end spillet. Det er vist det positive vi kan tage med pt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Ståle Solbakken siger det fint.

Mere eksplosivitet og temposkift. Færre hjerneblødninger.

Der står Pep Biel og Rasmus Falk på det første. De har også masser af energi.
København.
Jeg savner en Linderoth-type til at flække et par irriterende Randers-spillere midt over og få sat gang i resten af holdet.
Batman Close. London W12.
Klasse opspil. Scor nu for satan på de chancer.
Oh Lord. Det angreb må have givet xG = 2.
København.
Pieros og Fischer er og bliver et par ægte nul-bonner...
Haha, jeg savner også ofte Linderoth. Delaney havde en del af det same no nonsense. Rømer var i hvert fald blevet kørt midtover. Han er virkelig en frygtelig type, der laver et hav af små, stygge frispark.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Fremragende tackling af Oviedo, Det redder sgu lidt af dagen
Han er virkelig en frygtelig type, der laver et hav af små, stygge frispark.


...Og hyler op når han selv bliver gået til. Brormand er på samme måde.
Støt dit lokale fodboldhold
annonce