Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Autogenereret Brugernavn 13
Ærgerligt. Diks bliver simpelthen trukket for langt ind. Han må simpelthen ikke komme så langt ind, at han ikke kan nå tilbage og snitte den væk.

Konklusion efter i dag:
- Jelert skal spille mange kampe denne sæson.
- Isak skal væk fra kanten og ind centralt. Han blev pludselig 50% bedre af at komme derind.
- Valdemar Lund fortjener at få mere spilletid. Nøj, hvor bliver han god.
Skrevet af GammelBitterMand
Jamen altså, prøv lige at høre her, hvad med Brøndby?

Dejligt at se et forbedret udtryk og en markant strammere defensiv i den ordinære spilletid. Lidt synd der er panik og dårlige nerver i overtiden. Men man har set og neutraliseret FCNs stærke sider, og får stjålet bolden i gode positioner. Kredit for det.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Mijreetep
- Valdemar Lund fortjener at få mere spilletid. Nøj, hvor bliver han god.


Han er klasse. For min skyld må Vavro gerne være ude et par uger, så Lund kan spille sig fast på holdet.
Skrevet af Larsen13
On the negative side: Hold kæft, hvor var Haraldsson igen dårlig. Hvad er der dog sket med ham?
Skrevet af ptr
Enig. Synes spillet fra bagkæden føltes meget mere sikkert og defensivt gør han det også godt.

Jelert er sgu i min bog også foran Diks efterhånden.

Roony skal som sagt imo også starte oftere eller komme tidligere ind. Synes hans presence gør så stor en forskel, specielt når Daramy spiller godt.
Skrevet af ptr
Stamenic løser også 6eren flot.
Skrevet af danped89
Jelert er så meget mere klasse end diks. Diks virker til, at være blevet forvent, af at sidde sikkert på den plads. Ligeledes var Ankersen det førhen.

Lund er genial. Rolig, sikker og moden, og har en fysisk god statur. Bare det at roony kom ind, gjorde at vi kunne spille mere igennem midten, da de blev strukket ud, da de skulle betænke sig på daramy samtidigt. Har vi en kant på hver side, med x faktor, så giver det meget mere, end en Isak, der var ret anonym derude.
Skrevet af Nandeyanen
Grabara

Jelert, Khocholava, Lund, CS

Lerager, Stamenic

Roony, Claesson, Daramy

Cornelius

Det er min drømme opstilling

De næste 3 kampe er Brøndby, FC Midtjylland og Randers. Det skal give 3 sejre.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af ptr
4/4 angribere skadet til i dag. Jesus. Skal vi allerede kigge på vores fysiske stab igen?

Jeg synes faktisk også CS spiller kanont. Han mangler lidt output og overlaps, men at kunne tage ham med som en bred midtbane spiller i opspillet er guld værd.
Skrevet af Autogenereret Brugernavn 13
Jeg synes faktisk også CS spiller kanont. Han mangler lidt output og overlaps, men at kunne tage ham med som en bred midtbane spiller i opspillet er guld værd.
Jeg er uenig i det med overlaps. Jeg er faktisk vild med, at han holder sig tilbage og giver Daramy den plads, han har brug for til at udfordre sin direkte modstander. Går de to på Daramy, står CS i en god position til at spille baglæns og få vendt spillet hurtigt over i den modsatte side eller slå et tidligt indlæg.

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange VK er tonset frem for at lave overlap, men hvor det så bliver meget nemmere at dække op for modstanderen.
Skrevet af BlueAndWhite
Er stamenic i din drømmeopstilling? Bevares han har haft gode kampe.. men jeg har se vildeste VK/TK vibes fra ham.. han kan jo ikke slå bolden fremad.
Skrevet af armand
jeg er lidt i tvivl nande

hvordan var det nu cornelius trænede i tyrkiet? :D

jeg husker ikke nogen der kaldte vi skulle lade ham være inden skiftet. sateme også uheldigt hvis han fra den ene til den anden dag er fodboldinvalid, hans dag kommer nok.
problemet som jeg ser det er alternativet. der er ikke noget jeg vil være bekendt at nævne.
hvordan man ikke har set den komme er til gengæld imponerende. man kunne sgu godt have smidt nogle, i det store billede småpenge, efter en eller anden model alla jebali, patrick mortensen, whatever.
noget hvor man ved hva´ man får, en solid andenviolin, og ikke gambler som man på den ene eller den anden måde har gjort med de 3 andre 9´ere.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af repos , moderator
Vi risikerer af stå med tre nederlag i de tre næste kampe i Suppen. Jeg har ikke tiltro til dette FCK-hold.
Alt mange penge er bundet op på skadede og aldrende spillere. Zeca kommer ikke til at spille mere. Boile og Falk er mere ude end inde. Corner er en omvandrende skade. Det er 30 mio kr. om året alene der. Det er helt håbløst.

Vi har en midtbane, der ikke er FCK værdig og stadig ingen kampklar nier. Det er en joke af en sæson, og PC må gerne smutte hurtigst muligt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af dickos
Og Vavro ikke med tirsdag og muligt ikke søndag heller.

Hele denne sæson falder tilbage på kræmmeren PC, der hellere vil lave “den gode handel” end egentlig at forstærke og forbedre truppen, hvor det er nødvendigt.

Men hey, han har lige udtalt, at vi henter noget til midtbanen til vinter. Så det betyder et vindue hvor vi alle går og håber på en med noget lækkert hår, for at ende ud med Misrati på deadline day.
Skrevet af tjeeving
De næste 3 kampe er Brøndby, FC Midtjylland og Randers. Det skal give 3 sejre.

Ha ha ha! Tager du pis?
Skrevet af repos , moderator
Der skal nok give tre sejre. Problemet er desværre, at det ikke bliver til os.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Sagen er jo den, at de 5 kampe inklusiv agf kampen skal give enddog meget gå nederlag og 10 + point. Ellers. Når vi ikke målet om at være indenfor rækkevidde af førstepladsen til jul.

Om kampen i går er det flere ting at bemærke. Vores “uheld” fortsætter. Så mange skuffelser og tilfældigheder går os imod. De rammer så hårdt fordi vi aldrig er komfortabelt foran, det ved jeg godt - men det er sgu en umulig sæson.

Skaderne er hvad de er. Boile og Cornelius er forventelige. Falk også efterhånden. De tre andre angribere er så uheldigt.

Vi stod markant bedre på banen. Neestrup sagde man ville se et hold stå tættere i kæderne uden at vi skulle begrave os. Det tog lidt mere end en uge så var det på plads. Det er da meget godt.

Og så gør Lund, Jelert, Stamenic, Haraldsson (trods fald i niveau), Isak og Roony mere godt end de burde på et fck mesterhold. Problemet et tydeligvis ikke de unge men støttespillere.
Skrevet af BjarkeGelsted
Lige efter FCN mål laver Diks et meget sindssyg frispark, som ligner at det sagtens kan være til rødt. Lidt efter får i et korrekt frispark hvor FCN manden burde have haft rødt, jeg så kun de sidste 10 min + forlænget. Var det en bidsk kamp?
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af Plankeværket
Synes faktisk det var en fin kamp. Fint dømt, ikke særlig meget dommerbrok og på trods af et par få hårde frisspark - så var der ikke ond stemning.
Skrevet af GammelBitterMand
Der var en situation i kampen, hvor vi har bolden oppe på deres banehalvdel, men vender til siden, bagud, bagud, bagud og ned til keeperen. Der kan man høre Neestrup råbe til analytikeren "Andrew, det klip til pausen!". Man må sige han ved hvad vil.

I øvrigt fedt at han bare melder det ud som en "katastrofe" at man indkasserer mål, i stedet for alt muligt ævl om held og uheld og fortjent og ufortjent.
Batman Close. London W12.
annonce
0