Snak

Mere indhold efter annoncen
@Razz

Sæsonkort til FCK?

Der sker åbenbart drastiske ting, når VB afgår med døden.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Det er nu mest for min søns skyld. Selvom jeg da også er glad for at gå på stadion.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
"Ståle: 6 (spillerne skal simpelthen være klar til sådan opgave - og det er Ståles opgave, at de er det) "

Det må være dejligt nemt at være fodboldspiller i dag.
Hvis ikke man som dansk fodboldspiller er KLAR til at møde Chelsea på hjemmebane i CL, så er der noget galt med den/de pågældende spillere.
Ståle kan gøre meget undervejs, og har nok også et vidst ansvar når FCK spiller Superligakamp nr 27 i sæsonen mod Sønderjylland i Haderslev, hvad angår motivation.
Jeg synes dog ikke det kan ligge til grund for hans karakter igår.

EDIT: Hvis der menes fysisk, så er det naturligvis den fysiske træners ansvar, og spillemæssigt er det klart Ståles. Jeg er dog stadig af den overbevisning, at spillere på det niveau selv har ansvaret for at være klar, både på niveauet hvad angår spil og motivation..
Intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet.... Tak fordi i kiggede med.
Der er en familietribune, men hvis du vil stå med fansene og vil opleve mere gang i den så kan du rykke ned i den modsatte ende af C tribunen (C13 og 14), som ligger tættere på B (stemningstribunen), dermed får du også en god del af lydbilledet med.

Alternativt kan du også rykke helt over på B, men i så fald står du sammen med Urban Crew, og det ved jeg ikke om du har lyst til når nu det er sammen med din søn.

Handler det om udsyn så er midten af langsiden selvsagt bedst.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Jeg går aldrig over til 12-skalaen, da 13-skalaen simpelthen er bedre. William Kvist gjorde det ok i går, men heller ikke mere. Ham og Claudemir leverede et utal af dårlige afleveringer, som var resultatet af, at de blev overrasket over, at de ikke havde al den tid de ønskede sig med bolden. Begges spilleres arbejdsiver og gå-på-mod hiver dem op.
Det er nu mest for min søns skyld. Selvom jeg da også er glad for at gå på stadion.

Ja det er selvfølgeligt med at udnytte mulighederne, når egeninteressen og god opdragelse kan gå hånd i hånd (selvom det er lidt suspekt med FCK).
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
William Kvist gjorde det ok i går, men heller ikke mere.


Hater

Iøvrigt fedt at høre brølet, da han som den første løb på banen til anden halvleg.

Hvor kan man hente den der FCK version af Boomtown Rats "don´t like mondays" ?
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
"Jeg synes dog ikke det kan ligge til grund for hans karakter igår"

- Det synes jeg. Det var hele holdet - Bolanos undtaget - der virkede ved siden af sig selv i går. Det tror jeg ikke er et tilfælde, men en stemning der ubevidst er plantet af en træner, der formentlig - og for en sjælden gangs skyld - ikke har haft de store idéer til, hvordan man skulle løse opgaven.

Apropos Bolanos, så kunne han snildt have spillet sig til en to-cifret karakter, havde han ikke været hæmmet af skiftevis Posh og N´Doye, der igen og igen misforstod eller direkte misbrugte hans aktioner med eller uden bold.
Jeg kender ikke til sådan noget som TDC Play og lignende steder, men jeg ved at man kan downloade den "overalt". Men så er der jo det med rettigheder og sådan. Alternativt må du hente den i en Supershop - evt. den nye ude i Fields. Det vil han sikkert synes er sjovt.
annonce