Snak

Mere indhold efter annoncen
Uden at have noget som helst at have det i, kan det så hænge sammen med, at truppen er ret tynd og der derfor er stor belastning på de enkelte spillere? Eller er truppen tynd, fordi der er skader?


Det kan det sagtens være - problemet er bare at vi for 2 sæsoner siden (hvis jeg husker rigtigt) stod i præcis samme situation, med end bredere trup end vi har i år.. Jeg tror personligt at det er fordi vores meget intense program vi har her i starten af sæsonen blandet med at man vil give den 100% gas til træning for at spille de nye ind.. Det er bare ikke en god kombi....
-
Truppen er ikke tynd. Truppen er forkert sammensat. Den eneste grund til, at den muligvis er for tynd nu, er pga de spillere der er skadet. Lige meget hvor meget vi gerne vil det, så kan vi ikka have 2 x N´Doye, 2 x Wind, 2 x Bolie og 2x Bjelland i truppen. Det ville slet ikke fungere.


Det er bare så pisse ærgerligt, at det både er Wind og N´Doye der er skadet.

Hvis (når) vi henter en ny angriber, og midstopper ind i det her vindue, så har vi en kæmpe trup lige pludselig, når alle spillere er klar igen. Der kommer til at skulle foregå noget oprydning på et tidspunkt.

Målamænd: Grytebust og Kalle
CB: Bjelland, Papa, Nelsson, ny (Haahr)
VB: Boile, Pierre, Oviedo
HB, Bartolec, Varela
CM: Zeca, Stage, Mudra, Falk
HM, Pep, Holse
VM: Fischer, Thomsen, Daramy
BO: N´Doye, Wind, Pieros, ny

Og har sikkert glemt nogen.
Truppen her og nu hedder:

Grytebust, Kalle Johnsson
Bartolec, Varela
Papa, Nelsson
Bengtsson, Oviedo
Fischer, Daramy, (Falk), (Holse), (Thomsen), (Daghim)
Zeca, Stage, (Falk), (Thomsen)
Biel, (Falk), (Holse)
Pieros, (Santos)


Jacob Haahr ser jeg slet ikke med i ligningen - han har (på trods af at vi kun har 2 centerforsvarer pt.) ikke engang været udtaget til kamptruppen endnu..

Hvis det i FCK regi ikke betegnes som tyndt, så ved jeg sgu ikke hvad det er..
-
MadsLeb:

nu fejler vores fysiske og medicinske stab intet.

wind: en vrid skad som ikke er noget der kommer pga af forkert træning.

dame: ved man ikke hvad er, men det kom i kamp.

stephan: en sprængt akillesene er ikke en overbelastnings skade, så igen en skad du ikke kan forebygge. og der er ikke noget man som sådan kan gøre for det ikke skal ske.
Det noget der sker yders sjældent.

boile: korsbånd,ledbånd han smadre hele knæet i en vrid skade. igen en skade du ikke kan forebygge. da det er et uheld..

AB: ved vi ikke hvad fejler.

falk fik en fiber i ryg/balle. det er måske noget der kan tyde på forkert træning. men det er ikke noget der har været et stort problem for ham.

men vis du ikke ved det, så har fck den bedste fysiske/medicinske afdeling i danmark. + de har tilknyttet meget meget dygtige fag personer til vis de kommer ud for noget.

++ har de toppen af poppen af speciel redskaber for at få folk hurtigt tilbage.

Så nej den stab fejler INTET..
Haha, så er du banen igen Wendelboe.

Så simpelt kan det jo ikke gøres op, at det "blot" er vridskader.
Noget kunne jo tyde på at der er et svagt led i den fysiske stab, nå vi har et tilbagevendende problem med langtidsskader.
Vi har mange i denne sæson, sidse sæson var det Lüftner og året før Johansson. - Der er sikkert mange flere jeg glemmer. Det er naturligvis ikke udelukkende den fysiske stabs skyld, men det kan jo ikke være et tilfælde at så mange spillere går ud med skader.
Kvist raus.
@Wendelbo

Det er da totalt ligegyldigt om skaden er kommet i kamp eller om skaden opstår ved et vrid - det kan i sidste ende være en direkte eller indirekte konsekvens af at man f.eks. har belastet knæet for meget, og at knæet derfor ikke var fuldt restitueret/klar da f.eks. Jonas fik et vrid i knæet. Du kan aldrig nogensinde afskrive at overbelastning har være helt eller delvist skyld i skaden, blot fordi at det er et vrid han har fået..

Vridet kan være opstået fordi at knæet i forvejen var for hårdt belastet, at Wind måske har været træt/ukoncentreret i øjeblikket pga. hård belastning mv. - og med de seneste sæsoners skadeshistorik in mente, så begynder jeg virkelig at mistænke overbelastning som synderen for vores mange skader - ingen andre Superligaklubber har haft samme problemer som vi har de sidste år, så det må være os der gør noget forkert..


-
MadsLeb: nu ved jeg noget om det jeg skriver om.

da de skader er meget alm i håndbold, og det er ikke noget der kommer af overbelastning.

det har intet med overbelastning at gøre, wind,boile,stephan. er 100% ikke noget med overbelastning at gøre.

thomsen har jo været skadet mange gange med en skulder ude af led.
Det er jo heller ikke noget der kan forebygges.
men et uheld.

de eneste skader vi selv har været selvforskyldt i er fiber spræninger, træthedsbrud.
og wind har haft et problem da han blev rykket op i første holdstruppen med fiber fordi hans krop ikke var klar til at træne så meget, og der for sad han også ude sidste år i en længere periode hvor man fik bygget kroppen ordenligt op så det problem kunne fjernes.

men igen det er sort sort uheld.


Jeg vil blot minde om, at der her i tråden blev peget på det centrale forsvar og angrebet, ift. skrøbelighed ved skader. Jeg selv var meget i tvivl om hvorvidt angrebet skulle opjusteres med en reel konkurrent til start-11, da man kunne se, at Jonas Wind havde noget godt på vej. Derfor vaklede jeg selv ifm. muligheden for at hente Andreas Cornelius hjem. Min lære er, at jeg skal lægge de positive forventninger til fremtiden på hylden igen, det kan aldrig betale sig at satse på dem - og naturligvis bør man have en trup, hvor der er så stor konkurrence om pladserne, at førstereserven ikke er en mærkbar svækkelse.
moderator
Det ser lidt vanskeligt ud i front lige pludselig. Damen og Wind har stort set lavet alle vores mål, så en ny angrebsduo skal præstere fra første færd.

Ståle er efterladt i en vanskelig situation. Pieros kommer til at spille, og så kommer der en ny angriber, formentlig Santos. Det betyder dog samtidig, at vi ikke længere har en decideret targetmand at spille bolden op på.

Jeg er efterhånden derhenne, hvor europæisk gruppespil mere og mere ligner en gevaldig ulempe. Vi skal selvfølgelig gøre alt for at lande der, men for pokker det bliver et stramt efterår, vi går i møde.

Vi nu nede på 3! spillere fra idealopstillingen i sidste sæson. Heraf kæmper Fischer med formen og Falk med en skade. Det er faktisk kun Zeca, der er i fulde omdrejninger fra sidste sæsons guldhold.
Det er helt i hegnet.

På plussiden har netop Zeca stemplet ind, Nelsson og Papa fungerer bedre sammen end ventet. Vi så, hvor vanskeligt det var i Randers uden Damen. Det bliver helt håbløst nu.

Stod til mig, så fik vi omgående fat i et ordentligt lokum af en angriber, og så må det blive en lejeaftale eller en kort kontrakt. Økonomisk må vi så æde en bet her. Som det ser ud nu, skal vi spille til nul meget ofte for at få sejre i land.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Er der økonomi til alt det her?
annonce