Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Thomas86
Det er en dejlig dag, BIF er blevet lillesøster i et amerikansk pengegrisk kludetæppe
- Word.. De har solgt deres sjæl! Men bliver selv mere ærgerlig, end skadefro.. Fodbolden har gang i noget rigtig grimt, og når "selv" en klub som Brøndby hopper i, så står det alligevel skidt til.. Det mod alt de står for!
Men det bliver da spændende at se, hvad det kommer til at betyde for ligaen.. Flere klubber med flere ressourcer end nogensinde før..
FM er virkeligheden! Ca nogle gange i gennemsnit..
Skrevet af peanuts(s)
Handler det ikke om at Jan Bech vil have sine penge tilbage igen, sad og så første del på TV2, og bed mærke i den nok lille stikpille han lod falde vedr. tilslutningen økonomisk til BIF, at ved sidest emission, hentede de var det 112 millioner, men Jan måtte selv punge ud med de 90, mens resten mere eller mindre kom fra andre i bestyrelsen, tror det var 5 der kom udefra.

Han kan ikke/vil ikke selv betale gildet, og vil måske bare sikre sin investering
Skrevet af peanuts(s)
Var BIF nu blevet en del af RB, så havde jeg været nervøs, men det er jo ikke fordi Beveren og Den Haag er løftet ud af middelmådighed, og blevet en magtfaktor hjemme i Belgien eller Holland, jeg er med på at BIF historisk er en stor klub i DK, men lad os nu lige se
Skrevet af armand
jan bech har vel indiskutabelt været god for bif efter kasi og hvor de var på daværende tidspunkt.

mod forventningerne holdt han også op med at lege sugardaddy efter daniel agger. jeg tror heller ikke han har midlerne til at løfte en klub som brøndby tilbage på tronen.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Nandeyanen
Kan blive en fordel for os på det Danske talent market.

FC Nordsjælland er gået fra at være dominerende på alle de Danske Ungdomslandshold u15, u16, u17 osv. til at være en lille del nu efter skiftet til de Afrikanske ejere.
Sidst i deres 20mands trup i Pokalen havde de 14 udlændinge og 6 Danskere.

Det samme kan jeg se ske for Brøndby hvis det bliver en rugeklub for Amerikanske talenter.
Augsburg købte Amerikaneren Ricardo Pepi for €16m i år og lejede ham til FC Grönningen.
Jeg tror man vælger at leje talenterne til Brøndby i stedet for, for Grönningen er ikke en del af ejerkredsen men Brøndby er på samme niveau som det Hollandske hold.

Og så hiver man vel Amerikanere hen til Masterclass når de fylder 18 år ligesom Right to Dream gør med FC Nordsjælland.

Amerikanske fodboldspillere i Europa er voldsom populære i USA. De har et helt andet brand. Pulisic trøjesalg overgås jo kun af Ronaldo og Messi.
Et godt Amerikansk talent er langt mere værd end et Dansk talent på samme niveau pga. den kommercielle værdi.

Men så tager vi FCK bare de Danske talenter :)
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af armand
uanset hvad så er øget konkurrence i superligaen, i sær fra en klub med brøndbys potentiale, bare guld værd for fodbold danmark og også fck.

det var sjovt i en årrække at se dem implodere men jeg er nået til, at jeg savner dem i toppen.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af quazz
-
Skrevet af Diogenes
det var sjovt i en årrække at se dem implodere men jeg er nået til, at jeg savner dem i toppen.


Saadan tror jeg de fleste har det med de store klubber naar de er i en boelgedal.
Skrevet af BjarkeGelsted

uanset hvad så er øget konkurrence i superligaen, i sær fra en klub med brøndbys potentiale, bare guld værd for fodbold danmark og også fck.

det var sjovt i en årrække at se dem implodere men jeg er nået til, at jeg savner dem i toppenDe sidste 4-5 år er Brøndby og fck sådan cirka lige gode sportlig, med en lille overvægt til FCK, så hvis Brøndby ikke er i toppen så er I vel heller ikke?
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af MUSSEN
"De sidste 4-5 år er Brøndby og fck sådan cirka lige gode sportlig, med en lille overvægt til FCK, så hvis Brøndby ikke er i toppen så er I vel heller ikke?"

Vil mene det er mere end en lille overvægt de sidste 5 år

FCK 4. 1. 2. 3. 1. 8. (nuværende
BIF 2. 4. 4. 1. 4. 10. (nuværende)

FCM har dog klaret sig bedst med
FCM 1. 2. 1. 2. 2. 5. (nuværende)

Generelt er det rigtigt spændende periode for FCK sæsonen kan realistisk bringe alt fra the dobblet (med mulighed for CL næste sæson og rigtigt trække fra igen) og at ende uden for medaljer, og måske genovervejelser af både sportchef og træner (igen igen)
Skrevet af GammelBitterMand
De sidste 4 sæsoner har Brøndby fået een medalje, mens FCK har fået 4. To gange guld, en gang sølv og en gang bronze. Derudover har man været i en europæisk kvartfinale. Cirka lige gode? Klart.

Helt personligt så jeg gerne at Brøndby var rykket ned i Horsens, dengang. Jeg ville ikke savne kampe, der bliver skreget op fra en mindre klubs side til at være "sæsondefinerende" og vigtigere end alt muligt andet. Hvis vi bliver nummer to har sæsonen været en fiasko, uanset om vi slog Brøndby 4-1 i Parken og ikke tabte på Brøndby Stadion.
Batman Close. London W12.
Skrevet af dickos
Helt enig med GBM.

For min skyld, måtte brøndby gerne ryge ned. Og jeg håber at den gruppe der er trådt ind, ødelægger klubben indefra.
Skrevet af BjarkeGelsted
Mussen siger det meget godt og jeg synes at det er meget lige kamp, med et lille overtag til fck. Det originale synspunkt var at Brøndby var i en bølgedal så hvis vi er det så er I også i en bølgedal.
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af GammelBitterMand
Mussen siger meget høfligt at du er helt i Brøndbyskoven. Jeg ved ikke om der var nogen der missede budskabet fra fans efter Thorups "Hvad med Brøndby?", men vi har nok i os selv. Både glæder og problemer.
Batman Close. London W12.
Skrevet af elendil
Vi får endelig en sejr i dag. Og det er fandeme tiltrængt.
fck-medløber.
Skrevet af BjarkeGelsted
Jeg tror Randers bliver sværere end I forventer, de vil nok lige lukke af bagude efter en dårlig periode og jeg forventer en 0-0´er.
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af E. Jack Ulayte
Sådan. Bjarke har talt.
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Skrevet af ptr
Glæder mig sådan set bare til at se fodbold og se hvor langt holdet er nået. :)
Skrevet af JulioSalinas
[Livestream] U19 Ligaen, FCN vs FCK

dato: 29/10
kampstart: klokken 13

Link->
https://www.youtube.com/watch?v=aOY5bXXXnLE
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af DameNdoye2.0
God service, Julio.

Den her sæson i Superligaen, minder mig om sæsonen vi havde inden vi blev mestre i år. I første omgang skal vi dog sikre os at vi kommer i mesterskabsspillet, og så har jeg en klar forventning om at der er lysere tider i vente efter nytår. Der skal vindes i resten af Superliga kampene, hvis ikke vi skal være sat af inden dog.
annonce
0