Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nandeyanen
Danmark u17 spiller mod Estland u17 i EM kvallen.

Der er spillet 41 minutter og den står 4-0 til Danmark. Vores FCK dreng Amin Chiakha har scoret hattrick.

Han scorede også i den første kamp mod Romænien så nu er han oppe på 4 mål i de første 2 kval kampe.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Bløde babser
Men så tager vi FCK bare de Danske talenter :)


Eller også gør Lyngby.

Det du skriver er ikke helt forkert. En del fravælger FCN fordi de kan se det er afrikanere der dominerer de ældste af deres ungdomshold. Men en del fravælger altså også os da man kan se at vi gør det samme, bare på det skandinaviske marked. Roony, vores unge islændinge etc. Det begynder at fylde en del med strategien om at hive de bedste scanidinaviske talenter til KB Talent, så der altså en del af de danske talenter der er bange for hvor de vil havne i hierakiet hos os.

Omkring overtagelsen af BIF er det jo lige nu svært at sige ret meget om hvad det kommer til at betyde. Vi har fået hele festtalen om hvor fantastiske de nye ejere er og hvor perfekt de passer sammen. Det ville være mærkeligt hvis de sagde andet.
Men hvad projektet egentlig er ved vi intet om.
Hvordan giver den har overtagelse en økonomisk gevinst for de nye ejere. Det ligger jo et eller andet sted mellem hvidvaks af midler, til at tjene pengene hjem ved via deres overlegne evner og lidt penge at sikre Brøndby så meget succes at pengene vil regne ned over dem.
Men reelt set ved vi ikke hvad de vil. Hvad er projektet.
Det vi har hørt med 220 mio kroner og adgang til lidt data lyder jo ikke skræmmende. Det lyder bare heller ikke som en færdigbagt plan. Det lyder for tyndt til det bare er det de kommer med og så tror de der sker ting og sager der øger værdien af deres investering i et omfang hvor de investerede penge vokser.
Der må være mere i det.......så det glæder jeg mig til at følge med i hvad er.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af DanishBhoy
HVIS Fck på et tidspunkt bliver del af et fler klub ejerskab, så håber jeg godt nok at det bliver bedre end at være lillebror til Augsburg og papfætter til Crystal Palace
Det virker på papiret ikke så sindssyg en spændende familie at komme ind i
Tror at de ville ha fået mere ud af at teame op med Rasmus Ankersen og Southampton, men det er jo ikke sikkert at Rasmus og vennerne har været interesseret i at smide de penge i Brøndby som Jan har krævet

Is it cold in his shadow?
Skrevet af DameNdoye2.0
Vi skal aldrig være lillebror til andre end de absolutte topklubber i verden, og selv det vil jeg ikke være fan af. Lillebror til Real Madrid f.eks kan måske lige accepteres af mig, og det tror jeg hellere ikke er sandsynligt alligevel, men blev vi lillebror til bundhold i de store ligaer, så ville jeg miste interessen for FCK og måske også fodbold generelt. Udover Landsholdet.
Skrevet af ptr
Kunne de smutte af h til, med og snakke om Brøndby i 15 min af optakten indtil videre?
Skrevet af dickos
Corner på bænken fra start.
Skrevet af Nandeyanen
Augsburg havde i snit 15.000 tilskuere sidste sæson.

Byen ligger lige siden af München og jeg kan huske at Mads Pedersen fortalte at stort set alle er Bayern München fans og man ser klistremærker på bilerne og merchandise overalt.

Går ud fra at Brøndby har en større fanbase?

Jeg kan næsten ikke være mere enig. Hvis vi nogensinde bliver en del af et consortium som jeg aldrig håber vi gør, så vil det være dybt godnat at blive en feederklub til en klub der ikke har nogen fans og DNA.

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Plankeværket
Tænk at vi faktisk har en bænk i dag.

Diks, CS, Clem, Falk, Isak og Cornelius er enormt kompetent på papiret.

Jeg tror på en forholdsvist overbevisende sejr.
Skrevet af Mijreetep
Havde nu gerne set Clem starte inde i steder for Daramy, men sådan er der jo så meget.
Skrevet af peanuts(s)
Som kant oder wass ??
Skrevet af BlueAndWhite
De spiller ikke samme plads.
Skrevet af Mijreetep
Nej. Jeg ville smide Claesson ud som venstre kant og så Clem som 8´er.

Skrevet af GammelBitterMand
Neestrup ser gudskelov Claesson som selskrevet på en 8´er.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Mijreetep
Og Thorup så Falk som 6´er. Det sker desværre at selv trænere tager fejl :)

Jeg underkender bestemt ikke at han er god på den offensive midtbane, men Daramy er ligegyldig på den kant, så havde gerne set noget nyt.
Skrevet af peanuts(s)
Claesson er klasser bedre inde centralt
Skrevet af GammelBitterMand
Selv ud fra den præmis giver det jo stadig ikke mening at flytte Claesson væk fra sin bedste position. Så må man finde en anden til at spille på venstre kant.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Mijreetep
Selv ud fra den præmis giver det jo stadig ikke mening at flytte Claesson væk fra sin bedste position. Så må man finde en anden til at spille på venstre kant.


Du har selvfølgelig ret. Jeg ville bare foretrække alle andre på den kant lige pt.

Og jovist nok ikke en populær udmelding, men hvis man virkelig tror på Mokai, så burde man prøve at spille med ham fra start. Kan så se at han er ude at truppen i dag.
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg kunne godt se Falk få nogle minutter på kanten. Så er Neestrup også rimelig sikker på han ikke trækker ned mellem centerforsvarene i opspillet.
Batman Close. London W12.
Skrevet af peanuts(s)
Forhåbentligt bliver Falk en del af kabalen på kanten i højre side sammen med Roony, og få nu den kontrakt forlænget med ham, ny vision nye tide, med minder han bagland render rundt og tror han skal have + 10 millioner om året
Skrevet af ptr
Nej hvor er det synd for Roony. Flot lavet ellers.
annonce
0