Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nandeyanen
Det er useriøst med Grot.

Grønning bankede også mål ind for Viborg og nu er han reserve og bænkspiller i AGF.

Det er Viborgs taktik der trækker læsset. Babacar havde sgu også scoret mål hvis han spillede for Viborg.

Grot er ligesom Kaufmann, stor og hurtig men elendig teknik.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Larsen13
Det også meget muligt han ikke er god nok, og det også hans tekniske niveau jeg er mest i tvivl om. Synes dog han er en meget fed spiller alligevel af det jeg har set. Vil fortsat prøve at holde lidt øje med ham.

Ikke at vi nødvendigvis skal hente spillere fra andre superliga klubber, men hvis andre har nogle bud på evt interessante spillere, så smid dem gerne på bordet. Kunne være sjovt at læse om andre har observeret nogle.
Skrevet af Nandeyanen
Jeg synes egentlig Angriber positionen er fin nok med Cornelius og Orri Oskarssson. Det var 2 muskelskader i læggen som Cornelius havde problemer med, et i hvert ben. Han har aldrig før haft dem der. Jeg er meget optimistisk at det ikke er baglåret som er en værre muskelskade.

Som jeg skrev før så kan topscorere sagtens findes på kanten i en 4-3-3. Salah i Liverpool, Son i Tottenham.

I Superligaen Dreyer, Isaksen og Schjelderup for at tage nogle.

Vi har selv haft Robert Skov på kanten og tidligere Superliga kendinge Skov Olsen og Kamaldeen kan alle huske.

Jeg synes kanten er vigtigst at styrke og jeg vil gerne komme med nogle bud
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg havde ikke tænkt over det før, men jeg går ud fra den nye strategi er et farvel til at hente topspillere fra Superligaen? De "stjerner", der måtte være, vil vel som regel være fra "tophold", der ikke vil sælge til FCK, og spillerne er formentlig interesseret i at komme til udlandet. Jeg kan fx ikke lige se os hente Isaksen eller Dreyer i Midtjylland, selvom en af dem da ville pynte på højrekanten.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Nandeyanen
Her er den spiller jeg vil have. Jeg er fucking fuld nu og kender ikke noget til ham. Det er en hukommelse. husker Ungarns 4-0 sejr over England på Wembley.
Ham her Ungarn spille kom ind på venstre nøh jeg var i poneret hvilket mål han scorede! Måtte finde Reddit igen. https://streamable.com/hwh6qi

VANVITTIGT KØLIGT CHIP! DET ER FUCKING KLASSE! Han skal hentes på målet alene!!! Kender nada til ham men målet alene bær han være københavner kant
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Hjaelmen
Gazdag er nummer 3 på topscorerlisten i MLS...... den liga som Evander er rygtet til for 75 millioner...... kommer ikke til at ske.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af ptr
vores Corner backup er Orri. Højlund blev solgt for at lave plads til Orri. Spild af penge og talent og hente en mere. Giv Orri 10-20 min her og der og han vil hurtigt spille sig op.
Skrevet af CphGunners
@ptr

Hvad så når Corner er ude i et længere stræk, så skal Orri spiller 90-90 min her og der?

Jeg syntes Orri virker enormt spændende, men med Corners historik in mente, så jeg gerne man hentede en ny backup og sendte Orri på en udlejning.
FCK Arsenal
Skrevet af peanuts(s)
Vi har brug for en solid backup for Corner, synes ikke Orri har virket klar til senior bold, jeg går stadig med Davie Selke som makker til Corner, så kan Orri sendes til HB Køge eller noget i den dur for foråret
Skrevet af armand
enig i sidste indlæg.

jeg har en eller anden følelse omkring daramy i øvrigt at hvis han rigtig skal blive god. så skal han comitte sig til at han stadig er et talent i udvikling (sekundært at det måske også harmonerer bedst med at blive i fck) og ikke at han skal top performe og gøre sig fortjent til at komme tilbage til ajax, og starte på førsteholdet.

det er lidt svært for mig at skildre hva´ jeg mener. men det virker som om han lider under ideen om at han skal være den afgørende magi i alle facetter og tage ansvaret. i stedet for at anerkende at han ikke er stjernen men en del af en fantastisk dynamik på et ungt hold og måske på den måde, er den der har størts potentiale for at forløse stjerne potentialet, i den umiddelbare fremtid.

når han kalder på bolden og tager ansvaret ved ikke at benytte sig af backen i overlap men hver gang forsøge at udnytte det hul det skaber selv, kan det jo lyde som en god ting.
men når niveauet er til at han kommer til at ligne en en struds med fuld fart på vej ned af en blindgyde 9 ud af 10 gange? så ville det være finere hvis han accepterede han var daramy 20 år og ikke grønkjær 28 år. brugte sin back i overlap eller claesson inde foran, selv tog et offensivt ryk mod boxen der skabte hul og så sin medspiller hamre den ind.
måske bare sådan 3 ud af 10 gange? det ville være bedre for fck og tror jeg faktisk også daramy 20 år, på sigt, også selvom det ikke slår Dušan Tadić af holdet i ajax, inden for de næste 7 måneder.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af peanuts(s)
Armand@

det giver nu ok mening det du skriver, Daramy kan i perioder være en hæmmesko for opspillet, da han har en tendens til at blive den " gamle " Daramy, og drible ind i en 2-3 modstandere.

Kan man få vekslet det til lidt mere flydende fodbold, hvor VK får bolden i flere overlap, så vil kanten som helhed fremstå mere farlige, og samtidig har VK en god indlægsfod, og med Cornelius i boksen, så vil det være synd og skam ikke at smide nogel indlæg efter ham, om ikke andet så har vi Claesson og Lerager som kan komme på anden bolde, og jo også selv er særdeles stærke på låget.

Jeg siger ikke at vi skal tilbage til en playbook ala Ståle, men det vil da også være dumt ikke at spille på de styrker det nuværende FCK hold har.
Skrevet af Nandeyanen
Hvis Cornelius bliver skadet, så får Orri Oskarssson bare god erfaring hvilket vil hjælpe os på lang sigt.

Præcis på samme måde som Clem får nu.

Og det gode er at i en 4-3-3 så er man ikke komplet afhængig af front angriberen. Det kan ligeså godt være en af kanterne der er topscorer.

Hvor mange mål har FC Nordsjællands angribere Wahid Faghir og Benjamin Nygren?

Og der har jeg det bare sådan, brug nu pengene på en offensiv spiller enten til midten eller kanterne der kan score mål.

Køber vi en offensiv midt så kan vi rykke Claesson til venstrekanten. Køber vi en venstrekant så kan Claesson spille offensiv midt og så har vi brug for en højrekant for Isak og Roony deler tiden og Isak er ikke kantspiller. Vi skal have en ægte kant ind der kan dele tiden med Roony.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af peanuts(s)
Jeg er bare ikke helt enig at det er det bedste at Orri får lidt spilletid for FCK her og nu grundet skader til Cornelius, vi skal også vinde kampe, og personligt ser jeg ikke Orri som værende klar til at overtage den rolle, han har brug for tid eventuelt på et lidt lavere niveau hvor han kan blive klar til senior bold.

Vedr. Claesson så må han ikke komme tilbage på kanten, han skal spille på midten, så må PC sørge for at der er et alternativ for Daramy, og da Daramy kun er på lån, og jeg tvivler på at Ajax vil slippe ham uden at kræve en hulens masse penge for ham, så skal PC vel ud og finde den kant her til vinter.

Daramy er god når det spiller for ham, men han er ikke + 50 millioner god.

Til vinter så kræver det en venstre kant, Delaney og en makker til Corner, så tror jeg at det bliver et, for at bruge Neestrup ord, et voldsomt FCK der kommer på banen til foråret
Skrevet af Nandeyanen
Gazdag er nummer 3 på topscorerlisten i MLS...... den liga som Evander er rygtet til for 75 millioner...... kommer ikke til at ske.


@Hjaelmen

Har lige tjekket op på ham, der står han har kontraktudløb d. 31 December 2022. Så han er en fri agent til vinter.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af DanishBhoy
Philadelphia har en option på at forlænge kontrakte med 2 år (hvis man skal tro på transfermarkt)
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Hjaelmen
@Nande:

Nu er det jo Amerika, så der er optioner i kontrakter mere reglen end undtagelsen.

Klubben kan forlænge Gazdags kontrakt med 2 år. Mon ikke de gør det?

Og selv hvis hans kontrakt løb ud, så har en spiller som Uhre en løn på ca. 10 mill, Mukhtar ca. 12 millioner.... så mon ikke han ville lande i det lag hvis han skrev en ny MLS kontrakt?

Og mon ikke han ville lande i Bundesligaen, før os hvis han ville tilbage til Europa? De har historisk været en liga hvor der lander mange Ungarere og de kan også betale en lidt større løn end os....

@Danish: Det er skam ikke kun på Transfermarkt, det er officielt fra MLS egen "mund".
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Nandeyanen
Det harmonerer ikke med strategien at købe en backup spiller.

Og hvad koster en backup? €1-2m? Det samme som Karamoko? Så vi kan ende med en til Karamoko?

Det er heller ikke FM hvor man bare kan købe en spiller når en anden ikke virker. Vi har Cornelius, Karamoko, Babacar og Orri til 1 position. Vi skal ikke have 5 spillere til 1 position. Overvej lige hvor mange lønkroner det er når Cornelius allerede er den bedst lønnede i hele Superligaen.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af peanuts(s)
Nu er den nye strategi/vision vel heller ikke mere dogmatisk end at man godt kan være en smule pragmatisk omkring det, og FCK har hentet Cornelius der kommer med en historik med mange skader, så der er brug for en spiller der kan udfylde en rolle som første angriber i FCK.

Der kan man så pege på PC og de elendige handler han fik gjort i vinters med Karamoko, Babacar og Mukairu, som igen har efterladt os med manglen på en angriber og kant.

Var Orri nu klar til fodbold på senior niveau så havde det været fint, men der ser jeg ham bare personligt ikke være nu, og er af den overbevisning at han har brug for 6 til 12 måneder i en laver liga for at blive klar samt være et egentligt alternativ.
Skrevet af Nandeyanen
@Hjaelmen

Det kan man sige om alle stjernespillere i FCK.
Alle vil være aktuelle for et midter til bundhold i en top 5 liga.

Både Cornelius og Claesson lagde ikke skjul på at de havde muligheder i klubber i de største ligaer.

Dessers som var aktuel for os var også aktuel for Cremonese i Serie A.

Det sker så af og til at FCK bliver valgt alligevel. Det kan være lokationen og tæt på familien der tiltrækker, det kan være det Europæiske der gør det. Det kan være man vil være fast starter i stedet for reserve. Der er mange ting som FCK kan tilbyde.

@Peanuts
Jeg synes det er hårdt at bedømme Orri på så få spilminutter. Det største antal minutter han har spillet i Superligaen var 45 minutter mod Brøndby hvor han fik en 3. assist.
Det er alt for hårdt at bedømme ham på 5 minutter mod FC Midtjylland som mange herinde gjorde.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Hjaelmen
@Nande:

Men er det ikke lige præcist derfor det ikke er lige til højrebenet med en som Gazdag?

Både Corner og Claesson havde nemlig nogle ting der gjorde deres tilknytning til FCK større en hvad der er normen?

Gazdag har umiddelbart intet der minder om det?

Så er vi tilbage ved muligheden for at spille i Europa.... og som vi netop så med Dessers, så tæller det altså ikke for SÅ meget som vi bilder os ind.
Og med Corner i truppen og et åbenlyst systemvalg med en egentlig angriber på banen af gangen.... så er det jo heller ikke fast spilletid vi kan love en ny angriber.
Tilbage er løn! En spiller som Dessers krævede efter sigende en løn i omegnen af 4-6€ millioner..... faktisk en af grundende til at Feyenoord trak følehornene til sig.

Det er også en del af de her ting, der gør mig ret skeptisk over for muligheden for at eksekvere den nye strategi vedr. spillere.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
annonce
0