Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Larsen13
Selvfølgelig skal vi vinde, men ligaen i år har vist at der ingen nemme kampe er. Lyngby har tit spillet til mere end de har fået og har jo også bl.a. fået X mod både FCM og BIF tidligere i sæsonen.
Skrevet af peanuts(s)
Vi er FCK kald det positiv arrogance eller andet, men Lyngby hjemme i Parken, skal simpelthen køres over, også selvom der har haltet i ligaen, der er ingen undskyldning
Skrevet af Nandeyanen
Jeg vil hellere lytte til Neestrup. Vi kører damage control ind til vinterpausen og når vi kommer ud til foråret er vi de stærkeste i ligaen.

Jeg er ikke så optimistisk. Kan vi holde forspringet til FCN til 8-10 point så er det godkendt med den elendige sammensætning vi har.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af E. Jack Ulayte
Nande

Enig og til foråret skal vi ikke spille to kampe om ugen mere.
Vi skal have et solidt vindue og så skal det såmænd nok blive fint det hele.

Jeg stoler på Neestrup. Jeg kan godt lide hans "no bullshit" attitude og han virker virkelig som en, der ved hvad han vil og siger sin mening. Meget de kvaliteter der gjorde, at jeg gerne havde set David Nielsen i FCK (dengang vi gik med Thorup - ikke nu). Neestrup har så bare en taktisk formåen, hvor David Nielsen er... ja David Nielsen og lidt mere en "hovedet først" type.

Jeg er optimistist.
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Skrevet af peanuts(s)
Jeg er med på at der er en del slitage i truppen, men aller er klar minus Boilesen og Zeca, kan Falk spille 4 x 90 minutter her i November sikkert ikke, men kampen mod Lyngby skal afgøres tidligt, så der kan roteres.
Skrevet af DameNdoye2.0
Meget de kvaliteter der gjorde, at jeg gerne havde set David Nielsen i FCK (dengang vi gik med Thorup - ikke nu). Neestrup har så bare en taktisk formåen, hvor David Nielsen er... ja David Nielsen og lidt mere en "hovedet først" type.


Det skulle have været Bo Svensson, men det jo nemt nok at sige nu. Sagde det dog også dengang. Samtidig troede jeg dog også på valget af Thorup.
Skrevet af elendil
Rasmus Falk nævnte selv i lørdags, at han ikke regner med at være tip-top før til foråret.

Det er Rasmus Falksk for halvskadet og ude af form, hvilket kan resultere i at han tidligst er klar til slutspillet, hvis han bruges for meget nu.
fck-medløber.
Skrevet af Nandeyanen
Man skal have de her 32 point for statistisk at ende i top 6.

Der er 7 kampe tilbage og 21 point at spille om.

Vi har 21 point så vi skal have 11 point.

Lyngby - hjemme 3 point
AGF - ude 1 point
Silkeborg - ude 1 point
AaB - hjemme 3 point
OB - hjemme 3 point
ACH - ude 3 point
Viborg - hjemme 3 point

Det er egentlig mine forventninger.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Plankeværket
Meget enig Nande

Og iøvrigt så fuck jer, til de FCK og HSV fans det overfaldt Alpha. Fuck dem. Kæmpe fuckhoveder.
Skrevet af E. Jack Ulayte
Det skulle have været Bo Svensson, men det jo nemt nok at sige nu. Sagde det dog også dengang. Samtidig troede jeg dog også på valget af Thorup.


Jeg tror udstrålingen til spillerne er relativt ens om det er David, Bo eller Neestrup. Der er brug for en der kan indpiske, men uden at blive helt så skinger som Ståle kunne være engang i mellem, hvor Thorup nok bare er totalt modsat og alt for flink.
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Skrevet af Les Deux
@planke

Helt enig!

Jeg er samtidig en smule træt af konstant at høre disse personer som står bag volds og hærværk hændelser i et klub/fan navn. Det er som om man kan trække en fodboldtrøje over hovedet og så er bliver straffet reduceret.

Jeg mener hvilke form for fan invaderer en bane med hætte på, for at gå til angreb på interne vagter.

De skal bare smides ud og dømmes for det de er, hærværk og voldsmænd.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Nandeyanen
De psykopater fra Alpha og S12 må bare tage ud i en skov og slås så længe det ikke går udover uskyldige fans som der blev overfaldet i Dortmund.Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af CphGunners
Nande

Ærgerligt at tage hele S12 med der. Der står 9000 på sektionen trods alt. Og det er ikke alle der står der, undertegnede inklusiv, der er voldspsykopater.
FCK Arsenal
Skrevet af Nandeyanen
Jeg tager heller ikke alle med. Jeg specificere det med psykopaterne. De voldelige fra de grupper bør tage ud og slås i en skov i stedet for at angribe uskyldige tilfælde fans.

Jeg står selv på Nedre B forresten.

Det var ikke lang tid siden at S12 var ude og kritisere den Pinke FCK trøje og man skulle have hvid, blå eller sort på. De dikterer vores trøjevalg. Men der står altid 5-6 personer i militær/camouflage tøj omkring trommerne og capo-tårnet. Jeg synes en del af de ledende er fyldt med dobbeltmoral.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af CphGunners
Helt enig i at hooligans, hvis de endelig skal slås, bør gøre det i en skov så vi andre kan være volden foruden.

Hvad UC/S12foreningen melder ud på de sociale medier, er dog heller ikke noget alle på sektionen er enige i.
Syntes det er ærgerlig at skære alle over én kam.
FCK Arsenal
Skrevet af K.I.B 2.0
Vi lever i et samfund hvor hooligans har frit spil. Politiet og myndighederne har ikke en klar plan for hvordan man kommer det til livs. Og hvordan skulle de også have ressourcer til det. Der er en grund til der findes kriminelle bander og rockerklubber. Man kan ikke komme det til livs. Hverken hooliganisme eller bander.

Der var ingen uskyldige bif fans til stede i Alphas klubhus den aften og der var heller ingen der blev overfaldet. Så klap lige hesten. Der blev udøvet hærværk.

Til gengæld blev uskyldige FCK fans for nyligt, overfaldet i dortmund og på en rasteplads på Fyn.

Når politiet ikke har ressourcerne til at finde de voldsmænd som overfaldt uskyldige FCK fans. Så kan jeg ikke se noget problem i, hvis vores drenge finder dem i morgen.
Skrevet af Imperator
Så kan jeg ikke se noget problem i, hvis vores drenge finder dem i morgen.


De er ikke "vores drenge".. Hvor dum er du.
Skrevet af peanuts(s)
Og lige som man ikke troede det kunne blive dummere...................
Skrevet af armand
drenge (for mænd er det ikke) der i vores samfund forherliger vold på sandkassemåde fodbold hooliganisme eksempelvis er?

de aner ikke en skid om reel vold og dets omkostninger. de har aldrig rigtig oplevet det.

små tabere.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af ptr
Hold kæft hvor er det dumt og provokere dem. I det mindste var det ikke tilfældige fans de overfaldt, hvis man kan kigge sådan på det
annonce
0