Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DanishBhoy
Jeg nægter og tro på at man smider tæt på 7m om året på Ishak når Cornelius i forvejen hiver 12m hjem, det er næsten 20m om året i løn til "en angriber" hvis man siger at man er nødt til at have en (næsten) en til en afløser klar til når Cornelius ikke spiller
Is it cold in his shadow?
Skrevet af peanuts(s)
Jeg siger ikke at man skal hente Ishak på en lang kontrakt, det kan vel også klares ved en lejeaftale med en eller anden gut
Skrevet af Les Deux
Sådan midt i snakken om hvem vi skal forstærke os med her til vinter, er der så nogle vi bør være bekymret over kan blive solgt? Og i så fald til hvilken pris?

Jeg læste Steinlein kommentar omkring Isaksen som han mente skulle gå for mere end Kamaldeen. Det undrer mig faktisk en smule, hvis det skulle blive en realitet, da Isaksson til april vil være 22 år og på nuværende tidspunkt har 1,5 år tilbage af kontrakten.

Jeg er med på han er en fin spiller og havde en super Lazio-kamp. Men jeg mener hvad skal Clem, Haraldsson og Jelert etc. så koste?
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Imperator
Det er jeg ikke så bekymret for ifht januar.
Grabrara ryger måske. Roony hvis det er umuligt at nå til enighed omkring den kontrakt.

Ellers er det primært spillere vi gerne selv vil af med.
Ankersen, Babacarr, måske Karamoko og Mukairu. Afhængigt af hvad der kommer ind.

Isak og Orri kunne jeg godt se ryge på udlejninger. Især hvis vi forstærker angrebet, og henter Delaney. Så kan der godt pludselig være langt til spilletid.
Skrevet af Les Deux
Egentlig meget enig.

Jeg skrev selv at Karamoko og Mukairu skulle have frem til januar til at bevise sig og det kan men vel nemme sige de har gjort.

I tilfælde af at Grabara skulle afsted, hvad skal prisen i så fald være? og er han det bedste bud på det næste "store" salg der ligger lige om hjørnet.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af elendil
Jeg synes vi skal hente Gustav Isaksen som vores stjernespiller.
fck-medløber.
Skrevet af stik i rend dreng
Jeg synes vi skal hente Gustav Isaksen som vores stjernespiller.


Det har i ikke råd til. ;)
Skrevet af Defensive Tunger
Jeg læste Steinlein kommentar omkring Isaksen som han mente skulle gå for mere end Kamaldeen. Det undrer mig faktisk en smule, hvis det skulle blive en realitet, da Isaksson til april vil være 22 år og på nuværende tidspunkt har 1,5 år tilbage af kontrakten.

Jeg er med på han er en fin spiller og havde en super Lazio-kamp. Men jeg mener hvad skal Clem, Haraldsson og Jelert etc. så koste?
Det er jo heller ikke det han siger. Han siger at vi skal derop af før fcm sælger her til vinter. Men planen er at sælge ham til sommer.

Så nej, fck kommer ikke til at hente ham til vinter, men det er der vel heller ikke nogen der virkelig tror på.
Skrevet af Les Deux

Det er jo heller ikke det han siger. Han siger at vi skal derop af før fcm sælger her til vinter. Men planen er at sælge ham til sommer.


Tak for at berige mit indlæg. Jeg har dog lidt svært ved at se hvad det er han ikke siger?

Når det er sagt, så tager jeg hatten af hvis det lykkes. Jeg stiller blot spørgsmålstegn til al den snak der er i forhold til talent, alder og pris og særligt hvor meget alderen betyder i den henseende og her er Isaksen vel bare ved at løbe tør for tid, hvad alene hans alder trækker i den prismæssige retning.


– Jeg blev gjort opmærksom på for en uge siden, at det største salg i Superligaens historie er 20 millioner euro, og hvis han skal væk, skal vi slå det, siger Claus Steinlein med henvisning til FC Nordsjællands salg af Kamaldeen Sulemana til den franske klub Rennes.

Når Steinlein ser på de klubber, der udviser interesse for Isaksen, er han i øvrigt ikke i tvivl om, at der nok skal komme et bud på mere end 20 millioner euro – svarende til knap 150 millioner danske kroner.


og FCK kommer naturligvis aldrig til at hente ham..
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Bløde babser
Nå, Boilesen er så først tilbage efter sommerpausen.
Så kan vi vel så godt begynde at forberede tiden efter ham allerede.

Vi har allerede kørt Lund ind som fuldgod starter på superiganiveau. Hans udvikling bør ikke stoppes. Så det vil være fornuftigt med ham, Kocho og Vavro som de tre i rotation, med mindre Neestrup mangler noget taktisk de ikke besider.
Med den nye strategi om enten unge eller stjerner er det svært at se hvad vi skal have som fjerdemand. En ung mere måske.
En dyr mand dernede er der ikke behov for. En Zanka vil ikke passe ind med krav på spilletid.
En central midtbanespiller der også kan tage midterforsvaret. Det lyder så ikke som Delaney - har Ståle givet Amarteys nummer videre til PS?

Ung eller fyld lyder som mine forslag. Men fyld er vist et fyord i FCK denne vinter.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Blastoid
Det er jo fint for Steinlein, hvis han kan få snakket prisen op. Det ender dog som komiske Ali, hvis det endnu engang ikke lykkedes. Men skulle vi ikke bruge tid på at snakke mere om, hvad der kommer til at ske i FCK til vinter.

For mig at se ser kabalen sådan her ud:

MM: Send Kalle videre eller sælg Grabara for et kæmpetilbud.
Backs: Afsted med Ankersen.
CB: Her er vi med Valdemar Lunds indtræden dækket fint ind. Edit: Ak, med Boilesens skade kræves der én mere. Kunne være en lejeaftale til sommer eller fx Thelander, der ser ud til at blive løst af sin kontrakt.

CM: Med en potentiel tilgang af Delaney ser det super ud. Ellers skal der hentes en klasse 6´er. Så hedder besætningen: Lerager, Falk, Clem, Stamenic, Delaney, (Isak)

Kanter: Her skal der ske ting og sager. Mukairu skal ud. Der skal hentes en VM til at tage over for Daramy. Han kan spilles ind over foråret. HM er kompleks. Afhængig af Amoos situation og Roonys kontrakt skal der måske hentes en spiller med fart.

OM: Ser perfekt ud med Haraldsson og Claesson.

Ang: Afsted med Karamoko og Babacar. Ny angriber ind. Gerne en hurtig 9´er med fysisk pondus.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Les Deux
@Blastoid

Helt enig! Mit første indlæg tog egentlig også udgangspunkt i hvad der potentielt kunne være på vej ud (jeg er helt med det også er interessant hvad der er på vej ind, men den debat kører allerede), med afsæt i hvad der generelt bliver talt om i dansk fodbold i forhold til priser.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af ptr
Er det helt ude af billedet der vil være bud efter Kocholava fra udlandet? Han har altså været så fucking god for os. Det er ikke mange fødder han sætter forkert.
Skrevet af kasperiano
Fede indlæg, der er kommet i dag, hvor der er noget substans og lyst til at debattere tingene :)

Først: Jeg ville som købende klub være lidt betænkelig ved at smide +100 millioner for Isaksen, der ofte er fuldstændig indbundet i kinesiotape på benene. Måske er det harmløst, men det er godt nok tidligt i karrieren, der er brug for det så ofte.

Hvad angår Boilesen, er jeg forbandet over den forlængelse, der blev indgået med ham. Der er en historik omkring skader, men været af alt, så synes jeg, han har været en anti-leder i flere situationer - bl.a. da Vavro og Khocholava blev foretrukket i sidste sæson, da vi lavede clean sheet efter clean sheet. Nu hænger vi så på ham, og det kommer vi givetvis til indtil kontrakten udløber. Jeg har ofte læst, at Ethan Amundsen-Day skulle være et enormt talent, så hvornår er det tid for ham at være fjerdevalg efter Vavro, Khocholava og Lund? Så længe vi har de tre, skal ingen af dem vel forhåbentlig agere fjerdevalg i tilfælde af, at vi henter en ny ind?

For mig at se, så er Neestrup utrolig godt i gang med sin opbygning af holdet, og han får enormt meget ud af de unge spillere. Jeg håber derfor, at PC kigger dybt i lommerne og får lavet den forlængelse med Rooney - nærmest uanset, hvad det måtte koste. Jeg har enormt svært ved at se, hvordan han ikke skal mangedoble den investering, når man ser, hvad Neestrup får ud af de unge drenge.

På indkøbssiden håber jeg, at vi får endnu en angriber med samme spidskompetencer som Cornelius. Det kunne være Grot i Viborg.
Jeg kan se, at der andetsteds i tråden bliver ønsket en hurtig og bevægelig angriber, men det er ikke rigtigt lykkes for os at implementere sådan en type i Superligaen siden Santin. Skal vi alligevel bringe det i spil, så er det fint for mig, at vi bruger Haraldsson i den rolle.
Skrevet af peanuts(s)
Jeg er ikke sikker på at man ønsker at sælge Khocholava, med mindre der kommer et voldsomt tilbud og man har noget bedre i pipeline.

Jeg er ret sikker på at enten Grabara eller Ryan bliver solgt, og hælder nok også til Grabara, han har haft en vild ChL kampagne, og skal vi ud og sælge fra stam 11 så er det der vi er bedst dækket ind med Ryan som også har vist i FCK at han er en klasse målmand, så det ville jeg ikke være sådan vodlsomt nervøs ved.

Samtidig virker det ikke til at Grabara og Ryan er perlevenner.

Det er noget lort med Boilesen, og måske man vælger at bruge Ethan som 4 valg, han er et kæmpe talent, og i forhold til nu så er det begrænset hvor mange kampe der til foråret kommer til at falde i midtugen, så der burde heller ikke være det samme pres fysisk.

På ud fronten så er det for mig også dem der allerede er nævnt, Babacar, Mukairu, Ankersen, karamoko og Orri dog med de sidste 2 på udlejning, eventuelt også enten Clem, Isak eller Stamenic hvis FCK vælger at forlænge hans kontrakt, kommer Delaney til vinter, så bliver der trængsel centralt, hvor Claesson er anføre, Delaney skal spille og egentligt det samme med Lerager og også Hakon, det er mange hvor der er et par stykker der nok ville have godt af at komme ud på leje, for at bibeholde deres udvikling.

Højrekanten hænger nok lidt sammen med om vi kan få forlænget med Roony gør vi det så har vi Roony og Falk der, og så ved jeg ikke med den modsatte side, synes Daramy begynder at spille sig på et ok niveau, men er ikke helt sikker på at der er nok i forhold til hvad Ajax sikkert vil kræve hvis vi køber ham tilbage her et år efter, og jeg ved heller ikke om Daramy selv er med på den ide.

Så den skal også hentes noget lækkert, og så til sidst en der kan spille pladsen når Cornelius tager sig en tur på tribunen, eller bare har brug for pause, og langemand til PC for at have landet Babacar og Karamoko, var en af dem et alternativ så havde det jo været fint, Orri kunne have fundet sig tilpas ved senior bold, have fået nogel indhop løbende når vi var foran med en 2-3 stykker de sidste 20 minutter, og alle havde været glade
Skrevet af Les Deux
Jeg er enig i at Boilesen forlængelsen har en smule satset, omvendt så havde flere sikkert peget mod PC for ikke at have gjort dette, da Vavro og Khocholava gik i stykker, uden at tænke over at det som sådan ikke ville ændre noget.

Det kan klart blive Lund(og måske og FCKs) held at Lund så kommer til at spille mere. Men naturligvis mega ærgerligt for Boile.

I forhold til Roony, er jeg enig så langt at det eneste og måske vigtigste, var at Roonys bagland eftersigende forlanger en meget lavt frikøbsklau. Derfor forstår jeg godt at man tøver en smule, han har trods alt ikke "Haaland" niveau endnu.

Jeg kunne omvendt godt tænke mig Santin typen, eller hurtigheden, men erkender også at det ikke er der vi har haft størst succes og Santin blev jo heller aldrig målscorer i Europæiske kampe.

Jeg så bare gerne vi havde den dimension som Mukairu og Amoo burde bidrage med, men som jo så ikke spiller.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af peanuts(s)
Nu har Amoo den undskyldning at han er skadet og ude for resten af denne sæson
Skrevet af BlueAndWhite
Daramy vil ikke fck og det et tvivlsomt om Roony forlænger.. vores indkøb skal være til kanterne og en spids angriber gerne med lidt fart.
Skrevet af peanuts(s)
Er der kommet noget ud omkring det klausul med Roony, jeg mener hvor lavt er det ??
Skrevet af BlueAndWhite
Det skræmmende et det er PC der skal lave de indkøb.. og hans succes rate på de pladser er nærmest ikke eksisterende.
annonce
0