Snak

Mere indhold efter annoncen
Bartolec er jo lige så ringe som Bengtsson, så det er fandme ikke mærkeligt at Falk også falder i niveau! Peros og Fischer må være de absolut dårligste angribere vi har haft de sidste 15 år. Pinligt, men videre...
Det sætter virkeligt i relief, hvor meget en systemtræner Ståle er. Hans har så mange gode ´boldspillere´, men det kan man sgu ikke lige få til at fungere, så enten virker det ikke pga. spillerne ikke passer i systemet og systemet derfor ikke virker. Ellers prøver man ikke engang det ene eller det andet. Selvfølgelig kan man ikke bare skrue et nyt koncept sammen og der er megen udskiftning i truppen, men det er fandme ikke forbudt at træne andet en dommedags 5-3-2eren eller hvad det egentligt skal forestille.
Spørgsmålet er vel om Ståle kan træne kreativt pasningsfodbold. Det tror jeg ikke. Man måtte hente Wiggen ind igen, bare for at få det til at køre i det kendte system.
Vi var ikke gode i dag, men vi er da trods alt videre. 13 gang på 14 sæsoner. Det er fedt.

Spillet er ikke godt for tiden, hverken i liga eller Europa. Men vi vinder. Jeg er heller ikke imponeret, men jeg er da umådeligt tilfreds med status trods alt.

Vi må altså ikke glemme, hvor meget udskiftning der har været på holdet op til denne sæson. Og ej heller, de skader vi er rendt ind i, til de 3(4) vigtigste spillere på vores hold.

Man snakker så tit om danske hold kramper i Europa. Men altså, hellere tabe 1-0 i Letland med lorte spil og held og stadig gå videre. End at spille sprudlende og flot, og have tabt 2-0 på at være angrebsivrig og taktisk dum.
ForzaDrughi:
Hvis du går 15 år tilbage i tiden tæller hele Fischers periode i klubben vel. Der har han vel været langt over de værste angribere i FCK. Formdyk eller ej.
FCK og spillerne er allerede ud med, at det vigtigste er, at man er videre i Europa og nu skal ud og spille fede kampe. Det er helt fint, at man går i angreb på den måde, så alle fokuserer på, hvor fedt det er, at man nu er i endnu et gruppespil. Det er isoleret set også decideret klasse. Og det fortjener i den grad et let på hatten og masser af ros.

Vi er dog nød til at snakke om elefanten i rummet; Ståle Solbakken og hans manglende evne til at skabe en flydende offensiv og eller købe ind til den taktik, han nu engang magter at praktisere. Uanset hvilken kamp FCK har spillet i den her sæson, så er det kendetegnene ved, at holdet generelt er lang tid om at få flyttet spillere op på sidste tredjedel. Bolden er som oftest smidt, inden man får etableret et angreb. Det er her fysikken og de gode dybdeliggende angribere kommer ind i billeder. Både Dame N´Doye og Jonas Wind er klasse til at hive bolden ned og holde på den, indtil holdet reelt får skubbet frem. Når det så er klumpe og dumpe oppe foran, jamen så når holdet ganske enkelt ikke at skubbe frem, inden det hele er på vej den anden vej igen.

Nu har man så over to sæsoner købt ind i øst og vest til henholdsvis den centrale midtbane og til angrebet. Alle typer, som normalt ikke er FCK-typer. Altså må man konkludere, at Ståle Solbakken vil noget nyt. Alternativt er han blot rygende inkompetent som manager. Jeg ved ikke, hvad der er værst; Inkompetent på træningsbanen eller bag skrivebordet.
København.
Ja resultatet tæller, men 90 minutters forsvarskamp.. det har vi ikke spillerne til og vi skal da ikke pakke os en hel kamp..
Schelden jeg er også skuffet over måden, hvorpå man avancerer til gruppespillet i aften. Jeg er ligeledes enig i, at offensiven ser sløv ud for tiden. Dog synes jeg stadig ikke det giver mening at kritisere angriberne i denne sammenhæng. Santos er lige kommet til. Pieros og Fischer (som i øvrigt ikke er fuldblodsangriber) er ikke problemet i dag. Det er opspillet eller mangel på samme. Det bliver sgu lidt useriøst igen igen at skrige efter en ny angriber, midtbanespiller, centerback og målmand. Kun 3 spillere fra startopstillingen var en del af stærkeste opstilling fra sidste sæson.... og 2 af dem spiller tilmed "ude af position". Værre er det altså heller ikke.
Hafnia
Jeg har muligvis ikke udtrykt mig korrekt; intet ondt om spillerne. Det er ene og alene Ståle Solbakken, jeg kritiserer. Han har samlet en række spillere, som ganske enkelt ikke kan folde sig ud i det system. Viktor Fischer er hamrende ligegyldig i sådan en kamp her, fordi han har ingen chance for at blive sat i spil. Modtager bolden alene fremme uden én eneste potentielt fremadrettet afleveringsmulighed. Der er et klart mismatch mellem taktik og materiale.
København.
Som jeg ser det forsøger vi på intet tidspunkt at lave det mål til 1-0 der øjeblikkelig ville lukke kampen. Enten kan vi ikke eller måske vil vi ikke. I min verden komplet forfejlet taktik hele vejen igennem. Det er jo rent held vi går videre og set over 2 kampe havde Riga jo de bedste muligheder og mest gennemspillede angreb.
Jeg stemmer efterhånden også for en nytænkende manager. Jeg er sgu træt af at se på grim fodbold. Jeg kan faktisk slet ikke se hvad vi egentlig vil - tænker tilbage på kampen i week-enden mod FCN - der kunne man se de havde et tydeligt spilkoncept og de spillede jo også bedre og flottere end os. Det er satme frustrerende at være FCK fan pt. Vi vinder men spiller rædderligt. Med vores budget må det kunne lade sig gøre at vinde og spille attraktivt og seværdigt. Good luck med 20000 + i Parken der er det erklærede mål.
Nu er gruppespillet hjemme, håber sku der kommer nye boller på suppen og man går efter sejre og spille fodbold..
annonce