Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af E. Jack Ulayte
Doye

Modtaget, takker
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Skrevet af nurgle
Det er en meget dyr transfer. Hvis han bliver dømt kan vi sparer resten af lønnen. Men selve transferen er penge
Ud af vinduet.
Skrevet af Bløde babser
Gad vide om hvor bredt ens forsikring dækker.
Mig bekendt er man forsikret mod spillere der bliver fodboldindvalide etc, men mon den pågældene klubs forsikring dækker over den slags ekstreme hændelser?
Formentlig ikke.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Larsen13
Ved ikke hvordan kontrakterne er skruet sammen og om man er dækket ind angående sådanne hændelser, men har hørt fra kilder, at klubben vil retsforfølge/sagsøge spilleren for et beløb, der som minimum svarer til transferprisen, men ved ikke om det kan lade sig gøre eller om der er hold i det. Det lyder dog rimeligt, hvis spilleren bliver dømt imø.
Skrevet af Diogenes
Mon ikke de fleste har en forventning om, at man kan finde ud af at dosere hans træning, så fysikken kan følge med. Hvis ikke man kan det, var det åbenlyst et idiotisk indkøb.


Jeg tror ikke det er helt saa enkelt at risikoen udelukkende bestaar i at FCKs laegestab bare lige skal finde ud af hvor meget han skal traene. I saa fald hvad fanden har de lavet siden han blev koebt? Hans krop er skroebelig, han er snart 30 og blev koebt paa en 5 aarig kontrakt.
Skrevet af Diogenes
Ved ikke hvordan kontrakterne er skruet sammen og om man er dækket ind angående sådanne hændelser, men har hørt fra kilder, at klubben vil retsforfølge/sagsøge spilleren for et beløb, der som minimum svarer til transferprisen, men ved ikke om det kan lade sig gøre eller om der er hold i det. Det lyder dog rimeligt, hvis spilleren bliver dømt imø.l


Chelsea jater vist stadig de 150 mio. kr. de har til gode hos Adrian Mutu som blev faeldet for kokain i en doping test. Her godt 15 aar senere tror jeg ikke de faar dem.

https://www.violanation.com/fiorentina-latest-news-updates/2019/2/27/18242069/adrian-mutu-chelsea-appeal-debt-payment-court-juventus-livorno-fiorentina-legal-problem
Skrevet af Svoger
Hvis han dømmes og udvises, er det farvel til Danmark. Og vel formodentlig til at spille fodbold på seriøst plan i fornuftige europæiske lande. Jeg tænker, der ikke er udsigt til at få nogle penge. Det forhindrer ikke klubben i at lave søgsmål, for skulle han få penge, men...

Diogenes, jeg taler selvfølgelig ud fra forudsætninger for at købe. Var der ikke forventninger om at kunne have styr på det, er det tåbeligt. Det kan være en skadessituation der trods alt ikke var til at forudse. Nu må vi se, efter de vel bør kunne se ham an i vinteropstarten. Bagkloge kan vi alle være.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Nandeyanen
En anden spiller der har en skrøbelig krop er Falk og for min skyld må han gerne sendes videre.

Vores bedste midtbane i sæsonen har været en 3 mandsmidtbane bestående af en defensiv midtbanespiller, en boks til boks spiller og en offensiv midtbanespiller.

Vi taler om Clem/Zeca og Lerager + Claesson som har været suværen.

Rasmus Falk ligner ikke nogen af typerne. Senest spillede han denne 6´er Pirlo rolle. Men vi må bare konstatere at efter vi har fået en duelstærk defensiv spiller ind i form af Clem indkasserer vi langt færre mål og så har Clem en fod der giver minder om Busquets.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af E. Jack Ulayte
En anden spiller der har en skrøbelig krop er Falk og for min skyld må han gerne sendes videre.


Feeedt fedt fedt, jeg troede næsten jeg var alene med den holdning. Falk er uden tvivl en god spiller, men han er en dyr herre i forhold til hans bidrag og han har bare haft mange perioder ude.

Samtidigt, har han aftjent sin værnepligt og fortjener et eventyr.
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Skrevet af peanuts(s)
Har der ikke været en relativt bred enighed omkring Falk, at det bedste for alle parter ville være at han og FCK skilles senest til sommer, da han bidrager med for lidt grundet skader, samtidig med at han hæver 750.000 pr. måned.

Om han så har lyst til en på opleveren og kan hente den samme løn et andet sted, der må så hænge lidt i vinden
Skrevet af Svoger
Det har flere gange været skrevet her i tråden, jo.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Khankar
Tak for svar E. Jack Ulayte

men har hørt fra kilder, at klubben vil retsforfølge/sagsøge spilleren for et beløb, der som minimum svarer til transferprisen

Selv hvis man kan det, så er der et godt gammelt ordsprog, der siger at man ikke kan barberer håret af en skaldet mand. Tror i selv spilleren har sin egen transfersum tilgængeligt til at betale ved kasse 1? Det er en ret høj sum penge, der er tale om.
Skrevet af E. Jack Ulayte
Jeg er ikke vanvittigt ofte herinde, så det er ikke altid jeg lige får læst op på alle siderne. Det må i altså undskylde
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Skrevet af Byens 12 mand
Ifølge denne journalist henter vi en kant i Benfica:

https://twitter.com/CorneliusGabe/status/1608504712743247875
Skrevet af DameNdoye2.0
Det lyder meget spændende!
Skrevet af Nandeyanen
Sikke et mål han scorede imod FC Midtjylland! Det er sgu en penis transfer der vil noget.

https://youtu.be/P2dV3qS8MLs

Han er højrefodet og spillede venstre kanten de sidste 10 minutter mod FC Midtjylland.

Er ret sikker på han bliver vores venstre kant. Det giver mening da Daramys kontrakt udløber til sommer.

Så har vi Diogo og Noah Sahsah til venstrekanten. Stjernen og Supertalentet.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af dickos
KiB melder den som god nok.
Skrevet af Nandeyanen
Benfica er meget tæt på Schjelderup. Så vi giver dem sgu lige en hjælpende hånd så de kan få plads til ham😜 vi styrker os selv og svækker FC Nordsjælland

Det er 4D chess fra PC
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Mason
Spændende - men 3 mål og 10 assist i 98 kampe ..
Lidt en lottokupon, men det kommer vel an på prisen.
Skrevet af Svoger
Spændende - men 3 mål og 10 assist i 98 kampe ..
Lidt en lottokupon, men det kommer vel an på prisen.

Og brugeren der lige over kalder det en penistransfer, har ellers haft ganske travlt med at forklare (og i øvrigt nok have ret i), at vi skal bruge spillere som kan score og skabe mål.

Mest af alt, udover om det overhovedet er sandt, kommer det an på, om han slår til. Skal han erstatte Daramy, har han et halvt år til at blive spillet ind.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0