Snak

Mere indhold efter annoncen
"Om det så var fordi han tilpassede sig hurtigt eller det var i mangel på bedre kan man så diskutere"

- Nej, det kan man sådan set ikke. Hjalte druknede med anførerrollen og blev sorteret fra, og under et halvt år efter TKs ankomst - som man af gode grunde satsede meget på - blev Hutch placeret derinde. Da canadieren blev solgt, satsede man på at købe en erstatning, ikke tage den man havde i egne rækker, nemlig TK. Så det kan ikke tilskrives andet end forhåbninger og i sidste ende mangel på bedre.
moderator
Jeg er lidt lunken ved forlængelsen, men i forhold til bredden er det selvfølgelig tilfredsstillende. Dog håber jeg ikke, det er et udtryk for, at CV mener TK er potentiel afløser til Kvist eller Claudemir, hvis én af dem skulle smutte.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Om nøjagtigt en uge, d. 1. juni, 2011, tiltræder vores nye træner. Fint at man har det på plads, og fint at det er så tidligt i transfervinduet og opstartsfasen.
Synes Oveido er blevet rigtig god over det sidste halve år, han er stadig lidt for sydamerikansk i sin spille stil, men det er blevet væsentlig bedre, men offensiv har han allerede fck niveauet, endnu et år udlejet tror jeg vil kunne gøre ham god nok til fck.

Om nøjagtigt en uge, d. 1. juni, 2011, tiltræder vores nye træner. Fint at man har det på plads, og fint at det er så tidligt i transfervinduet og opstartsfasen.


Synes os det virker fornuftigt han har en måned til at sætte sig ind i tingene før transfer vinduet åbner.
Det er bare ærgerligt at sæsonen er slut, vil have set sjovt ud, med både ståle og Nilsson på sidelinjen og set hvordan det have udviklet sig :o)
(...)
Det kan overraske en smule dersom han ikke er sydamerikaner og aldrig har spillet i sydamerika.

Med TKs kontraktforlængelse er midtbanen nu noget overbefolket, men det niveau TK har vist på det seneste er fuldt ud på højde med Kvist og Clademir.

I øvrigt er det glimrende at trænersituation nu er på plads.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Det kan overraske en smule dersom han ikke er sydamerikaner og aldrig har spillet i sydamerika.


Sidst jeg tjekket, behøves man ikke at være sydamerikaner eller have spillet der nede, for at have en sydamerikansk spillestil :)
(...)
Man havde ligesom lidt på fornemmelsen at der ville blive scoret på det frispark, efter at det blev begået.
Det er sgu heldigt at Vildanden nøjes med at spille idiot i de ligegyldige kampe.
fck-medløber.
Vi fik da nogle svar i den kamp.

Bervold spillede sig ikke tættere på noget hold.
Hooiveld skal vist acceptere en lav løn og en reserverolle hvis han skal have en fremtid i klubben.
En del af vores medfans er totalt blæste og man kan kun ærge sig over at man sikkert ikke får identificeret ret mange af dagens pyrotosser så de kan få nappet deres kort.
Zanka sælger ikke sig selv synderlig godt ved at have smidt koncentrationen væk efter den sidste vigtige kamp blev spillet i London. Claudemir kan vi også roligt regne med at beholde af samme grund.
Santin starter igen ude, mens Grønkjær bliver brugt sammen med N´Doye. Man har nok en ide om hvem der er her næste år og hvem det ikke giver mening at bruge tid på at optimere samspillet med.
Det må være sidste gang vi skal trækkes med fucasia trøjer.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Tilføj lige "Note to CV: ny venstreback skal kunne sparke kvalificerede dødbolde".
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce