Snak

Mere indhold efter annoncen
William Kvist har alle dage været den William Kvist vi alle kender - også i den tid han skulle vænne sig til at spille på førsteholdet og i den tid hvor han ikke spillede central midtbanespiller. Der er såvel et personligt som et fysisk udtryk til forskel. Stor forskel endda. Så hvis det er den måde man vurderer Delaneys sæson 11/12 kontra Kvists sæson 05/06 på, har man tilsidesat et par ret vigtige dele af spillet. Jeg kan ikke forestille mig, at man ikke kan se de ting.

I modsætning til dig, tror jeg ikke OBs kampe i Europa kommer til at koste dem. Kampene mod Panathinaikos og Villarreal har således også kastet to sejre og en uafgjort i ligaen af sig - så der er ikke tegn på, at det skulle tære på dem. Tværtimod synes de at blive bedre og bedre, i takt med at de finder ud af, at de kan spille med i den europæiske top. Det giver dem selvtillid og overskud - og i modsætning til os, virker de mere og mere som et solidt hold.
Når CP spiller på landsholdet mod mindre nationer har han det sidste lange stykke tid faldet igennem og været noget nær en ufrivillig 12te mand for modstanderholdet. Forstår ikke dette ønske om at få ham tilbage. Nok er niveauet et andet herhjemme, men, igen, på landsholdet, med bedre medspillere, mod hold på niveau med Brøndby har han stadig set rigtig skidt ud.

Det har skadet stabiliteten på FCKs hold utroligt meget at typer som Kvist, Antonsson og Pospech er væk. CP er ikke løsningen, heller ikke selvom TK og Grindheim måske heller ikke er.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Jeg synes netop Delaney virkede som en aggressiv og hurtig type, der kunne blive ganske spændende. Før denne sæson. I øjeblikket er han helt håbløs.
fck-medløber.
OB virker ikke som et hold der agter at smide point, blot på trods af de har nogle, i forhold til gennemsnits-Suppen, langt stærkere europæiske modstandere.
Som jeg forstod det, kørte de med 4 af de "tunge" spillere udenfor startopstillingen, og alligevel tæver de Lyngby 3-0 i første halvleg. Lyngby er måske ikke de stærkeste, men det er altså effektivt, at lukke en kamp på den måde - uanset om OB evt. cruisede den hjem i 2. halvleg. Vi spillede vel reelt nogle stykker af samme slags kampe sidste sæson.

Jeg har dog ikke set OBs kamp i dag, så jeg kan have misforstået noget. Mit indtryk er blot dannet ud fra, hvad jeg læste lidt rundt omkring.


Kampen mod Horsens var skrækkelig. Bolanos var fin til tider, men det er noget rigtig skidt, at vi (stort set) kun har ham at spille på. På et tidspunkt læser modstanderen ham bedre, og sætter blot to mand på ham, som det skete med Gronk - og så får han problemer, uanset han gjorde det ganske fornuftigt, de par gange han måtte udfordre 1½-2 Horsens-spillere direkte ved baglinjen i dag.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Åhh ja, og Willanden skal virkelig have ros - nok kluntede han lidt i det et par gange i første halvleg, men han kom stærkt tilbage, trods han tydeligvis havde problemer med ryggen. At han forstår at rejse sig fra nogle tåbelige fejl, kan blive en del ekstra point værd.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Jeg fortæller hvilket tanker man har om Delaney ude i KB.
Jeg kender ikke nok til de enkelte spillere til at kunne gå ind i debat om hvad Delaney gør som 19/20 årig og hvad Kvist gjorde som 20 årig.
Det forstår jeg. Og jeg vil da heller ikke skyde på budbringeren. Budskabet undrer mig bare, for det tekniske niveau er bestemt ikke det eneste, de to har til forskel på det givne alderstrin.
Jeg tror at det kunne skyldes at Delaney har et stort løbepensum, fighter pg derudover igennem sin ungdom hovedsagligt har været benyttet på den centrale midt.
Er vores midtbanegeneral egentlig kommet sig over sit prik i baglåret?
fck-medløber.
Nogen der tør give et byd på Carlsbergs nye sponsorat ligger på? Med retorik som "løfter engagementet til nye højder" må det vel være et par ekstra kroner i kassen
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
annonce