Snak

Mere indhold efter annoncen
Dagen der på er jeg selvsagt skuffet, jeg synes der var nogle rigtig gode takter i går, men med TK og JT på banen koster det bare, med en Claudemir og LJ inde vil det hjælpe en del og så tror jeg os vi kunne have taget 3 point.

Tilgengæld synes jeg Diouf var god de første 60 minutter, han begyndte at vinde boldende når de var i nærheden og have Santin haft øje for ham og langt den dybestikning til ham, have han haft 3 friløber, hvor han vil være kommet alene med målmanden.
(...)
Når folk lige har sundet sig over bitterheden over nederlaget igår, kunne jeg godt tænke mig hvordan i ser kampen? Det virker som om jeg har set en helt anden kamp, ud fra hvad andre mener om kampen. Overordnet set synes jeg det er en stille første halvleg, uden chancer til nogle af holdene. I anden halvleg lykkes vi lidt bedre med de dybe afleveringer, der øjensynligt var det taktiske oplæg. Dog manglede den sidste skarphed således at vi ikke rigtigt kom frem til chancer. Det munder så ud i at der er 74 minutters spil har været en kamp hvor begge hold ingen chancer har haft. Vi er så heldige at have en uhyggelig dygtig angriber, der scorer for os. Herefter scorer hannover på deres to første chancer i kampen, hvoraf det ene af de to mål er af en sådan kaliber, at selvom de kære kommentatore mener det har at gøre med enorm klasse, er det også tilsmilet af en smule held, og noget man er istand til meget sjældent. 1-2 slår fuldstændig spillerne ud og resten af kampen bliver en fuser. Jeg har virkelig svært ved at se klasseforskellen må jeg nok indrømme, og over to kampe jeg har endnu sværere ved det. Jeg siger ikke det er nødvendigvis var ufortjent, for nu at bruge en kliche, men omvendt havde det altså heller ikke været ufortjent hvis vi havde fået et point.
Og at truppen som helhed er elendig har jeg igen meget svært ved at se. Selvom det er meget hårdt at acceptere, så tager det altså lidt tid at spille et hold sammen. Og hvis en sæson kan udmynte sig i en liga titel samt CL deltagelse næste år vil det være OK, selvom det sagtens kunne have været bedre.
Jeg mener stadig at vi har masser af kvalitet på rigtig mange positioner. Når Vingaard kommer tilbage har vi forhåbentlig lidt mere kreativitet, og hvis vi så samtidig får smidt TK og JT af helvedes til, så synes jeg egentlig ikke det er så slemt.

http://www.youtube.com/w…2Vpi_YXFAFU - Og hvis nogen sku være i tvivl, så er det altså nu!
123
Jeg begriber ikke hvorfor man smider det hele! Det er UTROLIGT!

Nå men man er vel ikke optimist for ingenting. To sejre og to nederlag til Standard Liege eller Hannover, så er den hjemme. Eller en storsejr og Voskla og 0-0 mod Liege, så skal Hannover bare tabe.

Det er faktisk lidt umuligt..
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Det er spillet, der ikke fungerer, snarere end det er enkelte spillere, der falder igennem. Hannover 96 er ikke et skræmmende mandskab, og deres koncept er simpelt. Det er, som repos skrev, næsten usandsynligt, at vi ikke havde kørt dem ud på røv og albuer i sidste sæson. Alligevel formåede vi ikke at slå dem i går. Jeg var i Parken, og ved pausetid var jeg overbevist om, at vi mindst ville hente en uafgjort. Med lidt mere struktur og koncentration, ville tyskerne nemlig blive sat under pres. De havde deres at se til med spillere som Dame N´Doye, Christian Bolanos, Cesar Santin og Pape Pate Diouf via deres enkeltmandspræstationer - ikke at det for alvor blev farligt, men man fik fornemmelsen af, at hvis de fire nu samtidig havde et fungerende offensivt koncept at læne sig op ad, så ville tyskerne have svært ved at løfte opgaven.

Defensivt så det heller ikke for godt ud. Der lignede simpelthen, at der var usikkerhed om, hvem der skulle gøre hvad. Hvis forsvaret trækkes til en af siderne, hvem dækker så bagerst og uden for feltet? Og hvad er Christian Grindheims rolle? Vi får såre simpelt ikke nok ud af hans evner. Nu ved jeg ikke hvad der blev sagt på tv om Johan Wiland, men i guder hvor kan man dog se på hans trippen rundt, at han heller ikke føler sig helt sikker på defensiven. Vi har brug for, at han er rolig. Og er han ikke det, må han lære at udstråle det alligevel. Hans egen rolle i 1-2-målet var i øvrigt heller ikke for god. Ja ja, godt skud, god detalje osv., men bolden har retning mod midten af målet, og det lignede ikke, at svenskeren var helt vågen. Han havde nok ikke regnet med, at han ville skyde.
Så ville det også hjælp hvis man kunne lægge en aflevering på mere end 2 meter. Nu har jeg ikke set så mange kampe med FCK, men hvis TK altid spiller ligesom han gjorde i går, hvorfor er han så på holdkortet? Er det kun fordi Vingaard er skadet eller?
Viborg FF - Det ægte Midtjylland
TK er kun på holdkortet i mangel af bedre. Hvis Claudemir er i topform, og Grindheim ligeledes, tror jeg klubben mener vi har en glimrende midtbane. Jeg er til dels enig, hvertfald i fremtidsperspektiv. Vi får ikke en kvist erstatning. Det er simpelthen urealistisk. Manden er pt. blandt de bedste spillere i bundesligaen på hans position, så det er urealistisk at tro på at erstatning for ham bliver lige så god. Men jeg synes grindheim viser potentiale! tilgæld er 3, 4 og 5 valgte til den centrale midtbane elendige. Håber delaney bliver prøver derinde når han kommer tilbage, tror den kunne passe ham glimrende.
123
http://ekstrabladet.dk/s…1651444.ece

Jo ikke så underligt de ikke har styr på tilskuertallene derinde...
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Var Vingaard ikke begyndt at blive fit igen?
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Oviedo skal hurtigst muligt op på kanten. Hans kvaliteter er det tætteste vi kommer på Grønkjær.

TK skal have ophævet hans kontrakt til vinter.. Jeg er ved at brække mig, når han løber rundt og leger Kvist inde på midtbanen og kommandere med folk.. Håber at Doye og PPD knepper ham hårdt og grundigt i røven efter kampene, så han kan se hvor fucking dårlig han er!!!!!!!!!!!!!

:)


Edit: Og så må CV godt få fingeren ud, og skrive under med en gratis Borges.
moderator
Du fik ikke rettet tilstrækkeligt. Prøv igen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce