Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg kunne godt se Oviedo på kanten, men man skal huske på at han faktisk har gjort det ganske fint defensivt også


Han er også oprindelig kantspiller, så ikke så mærkeligt at folk godt kan se ham som kantspiller.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Han arbejder dog drønhårdt begge veje. I kampen igår var han jo stort set med fremme i samtlige angreb uden at svigte i rollen som forsvarsspiller.

Igår manglede Oviedo primært præcision på sine indlæg.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
TK er kun på holdkortet i mangel af bedre. Hvis Claudemir er i topform, og Grindheim ligeledes, tror jeg klubben mener vi har en glimrende midtbane. Jeg er til dels enig, hvertfald i fremtidsperspektiv. Vi får ikke en kvist erstatning. Det er simpelthen urealistisk. Manden er pt. blandt de bedste spillere i bundesligaen på hans position, så det er urealistisk at tro på at erstatning for ham bliver lige så god. Men jeg synes grindheim viser potentiale!


Jeg er bare ikke sikker på Claudemir og Grindheim er så gode sammen, de kan mange af de samme ting.
Måske var noget af det der fik Claudemir til at se så god ud sidste år, at han havde Kvist ved sin side der kunne styre midtbanen og være ekstremt diciplineret.
Det kan godt være vi ikke lige får en ny Kvist, men vi kan hente en midtbanespiller der komplimenterer Grindheim bedre. Jeg vil ikke være ked af det hvis vi sælger Claudemir og henter en ny makker til Grindheim i vinterpausen. Det kunne naturligvis også være Claudemir vi beholdt af de to, men alder, kontraktlængde osv taget i betragting virker Claudemir som mere oplagt at skyde afsted.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Spændende vinkel, havde faktisk ikke overvejet en midtbane uden claudemir. Jeg synes grindheim er uhyggelig svær at blive klog på. Han virker måske en anelse for tung til at tage over for kvist. Men synes stadig ikke at vi har et endegyldigt bevis for at Claudemir/Grindheim umuligvis kan komme til at fungere. Dertil har de spllet for kort tid sammen. Jeg synes efterhånden det er kotymen at man i 4-4-2 systemer rundt omkring sørger for at begge de centrale midtbane spillere har store defensive kvaliteter. Der kunne man måske forsøge sig med at komplimenterer grindheim med en lidt hurtigere og mere aggresiv def midt, som Kvist var. Omend vi må skrue ned for ambitionsniveauet i forholdet til niveauet af denne spiller. Dette vil i mine øjne også åbne mere op for to deciderede offensive kreative wings. Altså ikke Delaney.
123
Claudemir blev ellers skrevet for fem år (til 2015), så kontrakten løber længere end Christian Grindheims (til 2014). Claudemir er en bedre fodboldspiller og viser ting i sit spil, som tyder på, at der er - også en del - mere at bygge videre på. Skal man beholde en af de to, er det brasilianeren. Med mindre der kommer et bud, man ikke kan afslå. Men jeg tror du har ret i, at de på sin vis minder for meget om hinanden. Christian Grindheims løbeiver gør det ikke op for den disciplin og det naturlige bindeled mellem defensiv og offensiv, som William Kvist stod (og står) for. Vi skulle have haft den gratis Rasmus Lindgren eller Christian Poulsen, men det er selvfølgelig let at sidde og skrive nu. Og det er jo heller ikke sikkert, man ikke har prøvet.
Christian Poulsen har da kun skrevet en et-årige aftale med Evian. Det kunne være lækkert hvis han kommer til FCK til sommer, på en en fri transfer.

Og når Djiby Falls lejeaftale med OB udløber, så henter vi ham.

Og så hent da også Andreas Bjelland, så vi kan få styr på den defensiv.
Forza Napoli Sempre!
Det ville også være lækkert at beholde både Grinden og Claude til evt. at dække hinanden ind på den samme plads på midten, ved siden at en ny defensivt stærkere spiller. Så kan bla. TK gives væk til FH på Island. Derudover skal der vel findes en ny klub til JT, da Lars vil være spilleberettiget i alle kampe efter nytår når vi forhåbentligt forlænger med ham. En ny midterforsvarer med mere speed i støvlerne skal vel også hentes da FCK forhåbentligt også slipper for Larsson efter nytår. Zanka vil til udlandet og med hans skade skal man vel allerede have snøren ude efter en erstatning.

Kunne godt tænke mig at se Fall i den hvide trøje også.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Start XI til i eftermiddag:

Wiland (anf.) - Jacobsen, Ottesen, Sigurdsson, Bengtsson - Bolaños, TK, Claudemir, Oviedo - Santin, N´Doye.
Bænken: Christensen, Thomsen, Larsson, Bergvold, Grindheim, Diouf, Nordstrand.

Forstår virkelig ikke hvor mange chancer TK skal have for at igen at vise han ikke kan finde ud af at spille fodbold på det her niveau.

Dejligt med Oviedo derimod!
FCK og United siden \'92.
Kønt har det ikke været
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Årets vel mest gabende halvleg, og det vel og mærke i en sæson hvor Backe-bolden er kommet tilbage til Parken! Skræmmende.

Men det er vel forventeligt, når en formsag Claudemir og en håbløs TK danner makkerpar på den centrale midtbane. Jeg forstår ikke Rolles standhaftighed omkring TK. Får en til at tænke på, om TK har købt nogle grimme billeder af Rolle i "spændende" situationer, som han kan afpresse ham med.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
annonce