Snak

Mere indhold efter annoncen
Derfor er det vel os relativt oplagt at diskutere om CV, hvis han ikke har tiltro til CV, ikke skal vælge at give en ny træner de 3½ måneders indkørsel.
I givet fald skal han vel sige op.
Ups.. i så fald vil han nok have tabt overblikket hvis han fyre sig selv.
(...)
"Jeg tror naturligvis på at jeg har ret, ligesom du tror du har ret"

- Selvfølgelig. Så kan du jo spørge dig selv, hvem der fik ret i tilfældet Dame N´Doye. Og så kan vi om et par år tage snakken om, hvem der fik ret i tilfældet Pape Pate Diouf.
Lige præcis min pointe. Også derfor er det for tidligt at give et kvalificeret bud på hvor Diouf står om et år. Jeg troede ikke på at N´doye ville kunne udvikle sin teknik, som han har gjort. Omvendt tror jeg godt at Diouf kan udvikle sin, udelukkende baseret på at N´doye kunne. Jeg håber ikke jeg ender med at have taget fejl i begge tilfælde.
123
"Men i så fald er det jo os formålsløst at diskutere transfer, før de sker"

- Det er jo heller ikke det, diskussionen går på. Den går på om man vil fyre Roland Nilsson eller ej, og hvorfor man i givet fald vil eller ikke vil gøre dette.
Sagen om Grindheim og anførerbindet er jo også til grin:

CV om Grindheim:

Også den 27-åriges løbepensum og lederevner er egenskaber, der gør den forhenværende Heerenveen-spiller attraktiv i København, forklarer sportsdirektøren.

Grindheim selv:


- Jeg har ingen ambitioner og ønsker om at være anfører. Jeg er ofte blevet kaldt en anførertype, men egentlig er jeg en spiller, der helst vil fokusere på at spille og ikke på at rende rundt og råbe af mine medspillere. Jeg holder mig helst lidt i baggrunden, siger Christian Grindheim, der selv ikke helt forstår, hvordan han er endt med anførerbindet.

- Det er ikke noget, jeg decideret har ønsket. Jeg tror bestemt heller ikke, jeg bliver anfører her i FCK. Mon ikke de vælger en dansker. Det bliver jo i hvert fald ikke mig, understreger Grindheim.


Dybt godnat.

Man prøvede jo også tidligere febrilsk at give Zanka anførerbindet, sikkert i et lille håb om det var nok til han forlængere med klubben, så man ikke endnu en gang skulle ud og finde en dyr erstatning og ikke endnu en gang mistede en 20-30 millioners kroner spiller for 0kr,-

CV har tilgengæld i dag udtalt han er enig med mig om Nilsson :)

Tager man præmisset med om, at vi har udskiftet halvdelen af holdet, er det tæt på godkendt, siger Carsten V. Jensen til Jyllands-Posten.
Dejlig forside af tipsbladet.

http://www.gratisimage.d…ED8CEBD.jpg
Ligner det ikke rimelig meget en fan med lidt for meget ølvom, som er blevet brugt i fotoshop.
(...)
I Kvist´ første mange år af sin tid hos FCK var han i mine øjne mega gennemsnitlig, og havde ingen kant i sit spil. Lige omkring den tid hvor alle ville have ham på højreback på landsholdet fordi han aldrig ville få chancen for at tilspille sig en plads på midtbanen.


Bare lige som tilføjelse til Matias´s bemærkninger, så sammenligner du en ung højreback der havde besluttet at han ville spille på midtbanen med en 28-årig naturlig midtbanespiller, som allerede har været i udlandet i den position. Grindheim skal ikke lære noget, må man formode. Jeg vil gerne medgive at vi måske er for hurtigt ude med snøren, men lige nu er det svært at se hvordan de to (tre hvis vi tar JT med) nogensinde skal live rigtig store gevinster for FCK. Jeg kan godt forestille mig Grindheim blive nogenlunde hæderlig, men kan ikke se ham brænde igennem og blive et af sit holds bedste og vigtigste.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Fedt billede :) Håber satme at det sker - Djiby og Dame på top! Awesome :)
England: LEEDS UNITED Danmark: FC KØBENHAVN Tyskland: WERDER BREMEN Spanien: VALENCIA C.F
annonce