Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg kunne godt lide Absalonsens for år tilbage i OB, men han har vel intet vist i sine præstationer hos os. Nu hvor Martin Vingaard er blevet helt klar igen, må vi så håbe han genfinder niveauet fra før skaden - og at der i så tilfælde bliver forlænget.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Så er der snart plads til Tut-Tut på kanten som noget der ligner 4-5 valg. Det er ikke dumt.
Bolanos og Papa må være tæt på selvskrevne mens Vingaard kommer op i tempo igen.
Oviedo må være næste i rækken, når han ikke skal spille back, og så Tut. Det kan jeg godt lide, han lignede en spiller med talent i efteråret.

Generelt er jeg meget godt tilfreds med vores trup, udover den centrale midt, men det behøver jeg vidst ikke skrive mere om.

Larsson kan man stadig nå at sende ud, da det nordiske vindue vidst er åbent til februar, right?

Nordsjælland har som den eneste af vores konkurrenter forstærket sig, og de ligner klart næst-stærkeste trup efter vores, men alligevel. De har én spiller der ville ramme vores start 11 og han er væk til sommer. De har ingen angriber og de er debutanter i et titelræs. Jeg er helt helt sikker på guldet.
Så er der snart plads til Tut-Tut på kanten som noget der ligner 4-5 valg. Det er ikke dumt.
Bolanos og Papa må være tæt på selvskrevne mens Vingaard kommer op i tempo igen.
Oviedo må være næste i rækken, når han ikke skal spille back, og så Tut. Det kan jeg godt lide, han lignede en spiller med talent i efteråret.


Selvom mange ikke kan lide det, så må Delaney også tælles med til venstrekanten, ligesom Claudemir ofte har været brugt som højrekant tidliger.
Med Bergvols og Absalonsen væk, i første omgang kun i det korte forår, mangler vi stadig ikke folk, men mere en mand eller to med topkvalitet.

Ham der har opgjort positioner her, har vist i øvrigt en forkærlighed for at kalde alle med lidt offensive kvaliteter for angribere: http://fck.dk/foersteholdet/spillere
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Selvfølgelig er Delaney og Claudemir, og vel nærmest også TK alternativer på kanten.
Sandsynligheden for at de spiller der er dog ikke står håber jeg.

Du har helt ret mht topkvalitet. For alle andre end Cv er det indlysende at TK skal ud og erstattes med en midtbanespiller i toppen af heriakiet - bare synd for Grindheim.

Det ligger og i kortene, at Santin skal skiftes ud med en der er på samme niveau, mindst, til sommer.

Hvis begge dele sker er vi helt tip top klar til CL i min optik.

Det passer mig egentlig ok, at vi tjener på dette vindue, og henter lidt småører ved yderligere salg til sommer og så henter 2 profiler dér.

Det rammer blandingen af kontinuitet og nyt blod perfekt.
Jeg vil nok mene at der skal mere til for at være CL-klar. Forsvaret er stadigvæk et spørgsmålstegn og ditto med Martin Vingaard, så en ny fløjspiller vil jeg nok også efterspørge.
Nordsjælland har som den eneste af vores konkurrenter forstærket sig, og de ligner klart næst-stærkeste trup efter vores, men alligevel. De har én spiller der ville ramme vores start 11 og han er væk til sommer


Så er man da i hvert fald FCK-fan. Beckmann, Stokholm, Mikkelsen og måske Laudrup og Lorentzen skulle tilsammen i hypotetiske midt- og kantrokader i hvert fald nok holde PPD og Grindheim ude. Bjelland og Okore har spillet et niveau over Sölvi og Sigurdsson og mon ikke Mtiliga ville sætte sig på venstre back. De eneste HELT givne FCK-startere i en sammensmeltning af de to trupper er Wiland, N´Doye, Bolanos og LJ.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Okore har klaret det flot, men dertil at han ville være starter er noget vrøvl synes jeg. Man behøver kun se på hans præstationer for ligalandshold og landshold, at han stadig har et stykke vej endnu. Han nyder godt af de trygge rammer og koncept der er i Nordsjælland i øjeblikket, men der mangler stadig en del. Han er altså kun 19. Derudover så er det useriøst at ikke betegne Claudemir og Santin, som sikre valg i min verden. Claudemir viste sidste år hvor godt han kan spille med den rette makker ved siden af sig og et rent faktisk koncept på banen. I øvrigt, vil PPD indtil videre ikke være del af start 11´eren. Den ville Vingaard sidde på, HVIS altså han vil kunne nå sidste års niveau.

Et flot efterår af Nordsjælland ændrer ikke på, at FCK altså stadig har fået hevet flere point hjem end Nordsjælland, uden at have noget koncept på banen. Nordsjælland ville ikke være en del af toppen, ja de ville vel nok være en del af bunden, uden deres velarbejdede koncept som bygger på flere sæsoners arbejde. At halvdelen af holdet ville kunne erstattes med Nordsjælland spillere, synes jeg er helt sort.
Det er vel reelt kun Bjelland der ville være sikker starter hvis FCK havde frit valg mellem alle Nordsjællands spilere.
De har dog nogle spændende typer i fx Okore, Lorentzen og Beckmann, men jeg ser dem ikke som spillere der fra dag 1 ville hoppe i start 11´eren og forbedre denne.
Okores knap så heldige landsholdsstart, og hans alder, er underordnet, han har gjort det bedre i Superligaen i denne sæson end nogen FCK-midtstopper har. At han har været begunstiget af dygtige medspillere giver ingen mening i denne sammenhæng når I hævder FCK er bedre på alle pladser på nær 1, for så må det jo gælde for FCKs midtstoppere i højere grad. Claudemir har været tæt på ringe siden Kvist forsvandt fra hans side men ville trods alt også optræde i min FCKN-startellever, bare fjernt fra goes-without-saying-kategorien med Wiland og N´Doye, og med ret kort snor. Venstrebacken gaves der naturligvis ingen indvendinger imod, det ville også være fjollet selvom Mtiliga ikke er lysår foran Oviedo/Bengtsson.

Wiland
Forsvar: LJ - Okore - Bjelland - Mtiliga
Midt: Stokholm - Claudemir
Kanter: Bolanos - Beckmann(/Vingaard)
Angreb: N´Doye - Santin

...-agtigt - tvivler i hvert fald på man ville finde mange neutrale (Lyngby-fans undtaget) enige med jer i at kun Bjelland ville kunne finde vej til FCKs nuværende startellever. Det er ikke et absurd misvisende freak-tilfælde eller 100% træneruduelighed at FCN har spillet bedre og fået flere point de sidste 10-15 kampe end FCK, det har de fordi truppen er nogenlunde på omgangshøjde. Det FCK har er 3-4 spillere på en hylde over FCNs bedste med undtagelse af Bjelland, og det bliver nok også udslagsgivende sidst på sæsonen når det snerper til og mesterskabet skal afgøres.

Jeg havde i øvrigt også den her slags diskussioner tidligere på sæsonen med Brøndbyfans som nærede lignende urealistiske forestillinger om truppens niveau på vestegnen (lige i hælene på FCK) - indvendingerne er forstummet efterhånden fra den kant.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Okores knap så heldige landsholdsstart, og hans alder, er underordnet, han har gjort det bedre i Superligaen i denne sæson end nogen FCK-midtstopper har. At han har været begunstiget af dygtige medspillere giver ingen mening i denne sammenhæng når I hævder FCK er bedre på alle pladser på nær 1, for så må det jo gælde for FCKs midtstoppere i højere grad.


Jeg er da så vidt enig i at han har gjort det bedre. Det ændrer ikke på, at det drejer sig om en halv sæson han har præsteret i. Det gør ham ikke til et bedre valg. Når vi laver denne trup, må vi kigge på hvad de individuelt kan og der har en spiller som Sölvi altså i gennem meget længere tid vidst højt niveau, upåagtet han har været dårligere i dette efterår.

..-agtigt - tvivler i hvert fald på man ville finde mange neutrale (Lyngby-fans undtaget) enige med jer i at kun Bjelland ville kunne finde vej til FCKs nuværende startellever. Det er ikke et absurd misvisende freak-tilfælde eller 100% træneruduelighed at FCN har spillet bedre og fået flere point de sidste 10-15 kampe end FCK, det har de fordi truppen er nogenlunde på omgangshøjde. Det FCK har er 3-4 spillere på en hylde over FCNs bedste med undtagelse af Bjelland, og det bliver nok også udslagsgivende sidst på sæsonen når det snerper til og mesterskabet skal afgøres.


Der er vi så ret så uenige. Der er en grund til Rolle blev afskediget på trods af at vi stadig lå nummer 1. Det fungerede ikke og det så man i høj grad på spillet på banen. På trods af det, har holdet altså stadigvæk hevet flere point hjem end FCN og det må om noget tale om kvalitetsforskel i selve trupperne. Et velfungerende spilkoncept gør at truppens kvaliteter bliver udnyttet og det har Rolle ikke tilnærmelsesvis formået. Det er også det, der har gjort at FCN spiller som de gør nu i forhold til sidste sæson. Du skal i hvert fald ikke bilde mig ind, at det er tilgangen af Mtiliga og Beckmann der har gjort FC Nordsjælland så meget bedre.


Når alt det er sagt, så ser jeg da også Nordsjælland, som seriøse udfordrere, især med tilgangen af Lorentzen. Jeg er da også forholdsvis enig med din start ellever, lige bortset fra Okore (Jeg bryder mig ikke om Beckmann, men med vores venstreside er det nok svært at holde ham væk). Jeg er dog uenig i, at det skulle betyde at trupperne skulle være på samme omgangshøjde.
annonce