Snak

Mere indhold efter annoncen
FCK ligger nummer 1 med fire point fordi man stadig levede højt på inertien fra sidste sæsons totalt overlegne hold i de første 10 kampe, trods uafbrudt uimponerende spil. Da respekten efterhånden forsvandt helt og det gik op for alle at FCK er til at tale med tabte man hurtigt til Brøndby, Horsens og FC Nordsjælland, og resultaterne i Europa, hvor man ikke har intimideret nogen på forhånd ligesom derhjemme, er ikke til at tage fejl af. Mægtige Silkeborg har hentet flere point de sidste ti kampe end FCK har.

Men det bliver i hvert fald spændende at se om CV har kunnet udrette noget, jeg håber han får midtbanen på ret køl igen og at Mos slår til så FCK kan gå mere fortrøstningsfuldt ind i et CL-gruppespil muligvis uden N´Doye.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Til det tidspunkt kunne man ellers kigge efter en Rasmus Jönsson fra Helsingborg. Stor fysisk angriber.


Scratch that, han skiftede åbenbart til Wolfsburg i sommers, jeg er for uopdateret..

Af andre ting spiller vi mod Anzhi her kl 16:00.
FCK og United siden \'92.
Det er fint du havde diskussionen med Brøndbyfans i starten af sæsonen, de havde virkelig også nogle sære forventninger nogen af dem.
Det sjove er, at hvis man kalder FCN for OB og ændrer minus 4 til plus lidt, så har jeg haft den her diskussion før.
Der er lige en kamp Prag og en 3-0 sejr på Fionia park til forskel.
Det kan godt være det er meget arrogant eller måske endda dumt, men som sidst er jeg helt sikker på vi vinder mesterskabet, denne gang mindst 3 runder før. Point antal er svære, da vi nok pisser 5-6 af dem væk i de sidste kampe.

FCN har haft en godt efterår, Stockholm er som type den rigtige og en vi mangler på vores midtbane. Han er bare ikke god nok.
Lorentzen var rigtig god forrige efterår og sikker også i divisionen. Bechmann ligeså og også i dette efterår. Det betyder bare ikke de har klassen til FCK.

Der er ikke en eneste spiller der er klar til et mesterskabsræs, eller gode nok til at vinde det udover to forsvarsspillere, ja jeg glemte Mtiliga.

Det er de færreste spillere der kan klare et titelræs, og det er de færreste spillere der kan klare at spille i FCK. Det sidste er ikke ment som en ros, det betyder nok nærmere at der endnu ikke er en helt sund kultur i klubben, medmindre træneren kan bidrage med den.
Det er dog tit sådan at de spillere der kan klare et titelræs kan klare at spille i FCK og også den anden vej rundt.

Opturskællinger som Bech og K-Lo har ikke en chance.

1-1. Mos virker da til at være skarp foran mål.
Vi vandt 5-3 efter straffespark og 1-1 i ordinær tid.
FCK og United siden \'92.
Bortset fra at FCK tabte 3-5. Kris og Grindheim brændte deres straffe.
Fair - livescoren her på bold sagde det omvendt og jeg har ikke haft mulighed for at se kampen.

Dejligt at se Mos scorer dog.
FCK og United siden \'92.
Jeg så kun de sidste 20 minutter der var helt fine. Jeg kan dog forstå at det havde været ret elendigt før det.

Men i den tid jeg så var FCK klart bedst.
Ja, det jeg så af første halvleg, der var russerne bedst. Jeg så dog ikke ret meget af anden halvleg.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
1. halvleg var godt nok ringe. Der var intet kantspil. Både Vingaard og Diouf søgte helt ned i banen, så de stod 3-4 meter fra backen når de skulle modtage bolden. 2. Halvleg var derimod godkendt, og vi kom også til en del chancer - hovedsageligt fra kanterne.

Det var fedt at se Oviedo løbe fra Eto´o efter en bold på kanten. Andreas Cornelius fyldte godt inde i feltet, men han var lidt for ivrig. Jeg glæder mig til at se mere fra ham.

Der er stadig god tid til at ligaen begynder, så forhåbentlig får man fundet en god balance på midtbanen inden da.
annonce