Snak

Mere indhold efter annoncen
Snakken tager til omkring en fyring af Ståle Solbakken i det tyske... vi skal byde ind med det samme, om han pludselig skulle stå uden arbejdsgiver. Måske har man endda satset på, at det vil ske? Så ville det give mening, ikke at have hentet en træner, da man sagde farvel til Roland Nilsson.
Ståle tilbage lyder alligevel lidt for godt til at være sandt.
Han virker da heller ikke som typen der giver så hurtigt op overfor drømmen om noget mere end FCK, så mit gæt er han vil forfølge andre ting og ikke søge hjem til det sikre.
Men jeg håber da jeg har totalt fejlvurderet den her.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Jeg tror ikke Ståle bliver FCK-Træner igen lige foreløbigt. Selvom det kunne da være sjovt at se hvad han kan udrette med det nuværende FCK-Hold. Og så bl.a. se hvor meget han kan få ud af spillere som Pape Diouf, Christian Grindheim og Mustafa Abdellaoue.
Forza Napoli Sempre!
Selvom det er håbløst romantisk ville en Ståle retur passe mit ego.

men køln er jo kendt for svingdørs mentalitet på træner fronten er den 12 trænere de har haft på 10 år eller noget i den art.

\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Det jo helt utroligt, at man snakker om fyring, når man ligger over stregen uden noget transfer budget.. Jeg ved dog ikk eom Ståles ego kan klare at vende tilbage.

Det lyder som om vi i Stadsgaard har fået en spiller der er klar til, at gå forrest, hvis han bliver fast mand, det vist ikke helt skidt.
(...)
Det ser forresten ikke ud til at Bolaños kommer til at repræsentere det costaricanske landshold fremover. Han har jo flere gange undladt at tage afsted og det var blevet for meget for det costaricanske forbund. Der var et møde i Costa Rica igår, men de kom ikke en afklaring af situationen nærmere.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skidt for Costa Rica, godt for FCK.

Interviewet med Kris: http://politiken.dk/spor…e-anfoerer/
Wiland
Lars - Kris, Ragnar - Oviedo
Bolanos - Claudemir, Grindhein - Vingaard
N´Doye, Santin

Jeg tror at CV opfatter det som den stærkeste opstilling pt.
Den er helt gal!

TK har scoret!!!!!!! Mos lavede et rigtig fint oplæg
2-0 over Shaktar betyder finale på tirsdag kl 19, så vidt jeg ved.

Det bedste i dag: Forsvaret ser ud til at være på linie. Om det er Kris eller CV der har størst betydning for dte ved jeg ikke, Men førstnævnte så rigtigt godt ud.
Midtbanen var også bedre end længe set, selv om der alt for ofte mangler en mand i "hullet" lige foran forsvaret. Det gav for mange situationer væk.
Og så var N´Doye tilbage!

Det værste: TKS alibiløb. Specielt kort før 2-0 målet hvor han vel har 10 meter på donetskspilleren men ender bag hum.
Vores afhængighed af N´Doye.
At CV tilsyneladende hader Delaney.
annonce