Snak

Mere indhold efter annoncen
Den der med at har overpræsteret og vi har underpræsteret giver jeg ikke en daddel for. Sæt nu hvis de har fundet deres niveau efter en del års hårdt arbejde på deres koncept. Lidt ligesom når man siger at Brøndby IF underpræsterer og ledelsen snakker om gulddrømme inden for en kort periode, det er så useriøst som noget kan være.
De eneste der rigtig formåede at hæve sig over det rædselsfulde over længere tid var Santin, Ragner, Sølvi, Lars og Damen.


Det er lige at stramme den. Wiland og Oviedo var blandt vores bedste det sidste halve år.
Angående fcn er jeg spændt på deres spil på de dårlige baner i marts.
Deres spil passer bedst på gode baner. Det kunne godt give lidt point tab.
Angående fcn er jeg spændt på deres spil på de dårlige baner i marts.
Deres spil passer bedst på gode baner. Det kunne godt give lidt point tab.

Claudemir
Bolaños
Gamboa
Oviedo
Vingaard
Santin
(N´Doye)..

Tror den bliver udlignet
Wiland glemte jeg, helt rigtigt. Oviede spillede ikke meget er derfor undladt. Pointen står dog stadig, der er spillerede der har underpræsteret kraftigt, og en sandsynlig forklaring er det taktiske rod.

Jeg ved det selvfølgelig ikke. Men jeg synes det giver god mening at antage Nordsjælland har overpræsteret. De har været bedre end nogensinde i efteråret. Og en del af de spillere der har præsteret så godt, er bedre end nogensinde før.
Selvfølgelig kan det godt være det hele bare rammer for dem i år og de laver en Aab, men det tror jeg ikke på. Hovedårsagen er manglen på topangriber og defensivt fundament, jeg tror simpelt hen ikke på det et halvt år til.

Vi har underpræsteret. Ingen kan garanteret det bliver bedre under CV, men det er pænt usandsynligt andet. Derudover har vi skærpet truppen. Omend vi stadig mangler at komme med af med TK.

Og så fører vi ligaen allerede nu.
Forstå mig ret, jeg synes også der er mest der taler for, at vi vinder det mesterskab. Men det er mere åbent end længe - og vi har ikke skiftet eller tilføjet på den del af trænerteamet, som står for den daglige træning, og som har fremvist et FCK-hold, der ikke har nok tempo og idé i det offensive, hvilket har betydet, at vi i et halvt år ikke har skabt ret mange chancer. Jeg er sikker på, at Johan Lange er en dygtig træner, men offensivt fungerer holdet dårligt. Om det er et udtryk for at han har sine forcer andre steder, eller om holdet bare ikke kan omsætte hans idéer til spillet på banen, aner jeg ikke, og jeg er sådan set også ligeglad.
Sandt. Det ligner på på nogen punkter at vores værste transfer væk i sommers var assistenten.
Lidt ærgeligt, men meget af det der blev rigtig godt da han kom, forsvandt da han gik.

Her kan jeg faktisk godt være misundelig på FCN der med deres ansættelse af Hjulmand i den grad fik sikret arvefølge og kontinuitet.
De er tynde i forreste linie, de er tynde i centerforsvaret.


Øhh, hva? Efterårets stærkeste centerforsvar i superligaen er hovedårsagen til at FCN er med i titelræset. Vi mangler også at se om FCK reelt underpræsterer eller om ikke blot de sølle erstatninger for afgåede profiler naturligt har bragt niveauet et nøk eller to ned (selv LJ, habil som han er, må siges at være et stykke fra det Posh leverede). CV skal i hvert fald få den centrale midtbane til at hænge sammen før man skråsikkert kan læne sig tilbage.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Okoro har vist 2 niveauer. Et ved siden af Bjelland i et halvt år ca og et på landsholdet. Sandheden er nok et sted midt imellem, men hvem spiller hvis han ikke gør?
Bjelland er sej, men hvem spiller hvis han ikke gør - og hvor langt er der ned?
Bjelland er sej, men hvem spiller hvis han ikke gør - og hvor langt er der ned?


Mon ikke Parkhust så tager pladsen.

Han er en "OK" erstatning.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
annonce