Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg tror, det er de færreste, der ser CP som den langsigtede løsning, men hans erfaring og niveau er stadig til FCK. Jeg er enig i, at Enoh vil være en bedre investering overordnet set, men på den korte bane - og det er den korte bane vi har brug for lige nu - er CP den eneste, jeg kan se, der hæve niveauet på holdet fra dag 1. Der kender klubben, holdet, kulturen og derved vil kunne dirigere tropperne dag 1. Holdet har vel netop været bedst, når vi har haft en enormt stærk central midtbane spiller, der lukkede stort set alt ned defensivt og ikke var bange for at fortælle resten af holdet, hvad der skulle ske (jvf. Linde og Kvist). Den rolle er jeg overbevist om, at CP vil kunne udfylde. Og så kan der ligge en del fornuft i at hente en mand, der på sigt vil kunne afløse CP, der kan spilles ind og få kulturen kørt ind.

Som sidebemærkning, tror jeg godt, vi kunne hente Enoh. Linderoth hentede vi i jo fx også i Everton, og der lå de okay til i PL. Derudover kan vi, forhåbentligt, lokke med CL og fast spilletid!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Der er dog forskel på at hente en skandinav og en ikke-skandinav (såfremt det er udenfor Skandinavien, at der hentes). Men det kan da sammenlignes med, at vi har hentet Dame N´Doye i Panathinaikos/OFI og Claudemir i Vitesse. Selvfølgelig kan det lade sig gøre. Men man skal jo orke at satse lidt, og det er slet ikke sikkert, at man gør det.
Hele PPD-projektet, som jeg vil tillade mig at kalde det, irriterer mig grænseløst...
Hvis man har smidt 18 mio. efter ham, så har CV været ret vild efter ham på et tidspunkt! Han har smidt om sig med sukkerafleveringer, hamret den op i trekanten fra 35ms afstand virker det til - for der virker ikke til at være megen lyst til at have en fyr med Diouf på ryggen løbende rundt på den semidøde venstrekant!
Det må jo være ekstremt så skuffet CV er, at han vil smide en ung fyr der er uprøvet på den CENTRALE MIDT ud på VENSTRE KANT for at slippe for PPD...
Enten har han meget svært ved at tilpasse sig at spille kant i en 4-4-2, eller også er han bare ekstremt langt fra resten af truppen, spillemæssigt som kommunikativt...
Vi skal ikke hente AC fra Lyngby eller tilsvarende. Vi skal have færdige spillere til den midtbane


Det var derfor jeg skrev til bredden, til den rolle TK har nu som fjerdevalg og sporadisk indhopper. Modsat TK kan AC muligvis blive til noget, der er i hvert fald krummer i knægten.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Han ville blive en ret langsigtet investering - han er meget udisciplineret på nuværende tidspunkt synes jeg.
Potentialet kan man dog ikke se bort fra! Om han er noget for os er så en hel anden snak :)
moderator
Det giver ikke mening at hente AC, når man nu tror på Delaney. AC havner sikkert i FCN.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Han har også en underlig vane med at sparke bolden tilbage til målmanden uden der egentlig er pres på og uden behov for ro på. Og så er han ret klejn. Bortset fra det er det imponerende hvordan han i mange kampe dirigerer midtbanen som en meget ældre spiller, og hans tekniske kunnen er er del over gennemsnittet. Men nok om AC :o)

Jeg er ikke helt med på logikken i at man ikke kan have to unge midtbanespillere i truppen, men jeg sov heller ikke så godt, kan være det er det.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Vi kan til gengæld se frem til weekenden. Bjelland (stadig tvivlsom), Stockholm, Okore og Mtiliga med karantæne i en udebanekamp mod et formstærkt Horsens hold. Tror ikke på de får mere end et point. Omvendt møder vi et silkeborg hold der, på trods af sejr i sidste spillerunde, ikke har et hold der på nogen måde bør kunne hamle op med vores hold. Endnu en oplagt mulighed til at få øget forspringet til forfølgeren.
123
"Endnu en oplagt mulighed til at få øget forspringet til forfølgeren"

- Hvilket i vores nuværende forfatning maksimalt kan resultere i, at vi lægger et point til forspringet. Det er grotesk at vi i så uhørt grad er afhængige af, at FCN smider point.
Jeg vil nu mene at selv i vores nuværende forfatning, bør vi slå silkeborg ude. Kan være jeg undervurdere silkeborg. Men er dog helt enig i at det er groteskt at jeg føler mig nødsaget til at holde øje med karantæner hos FCN for at øjne mulige pointtab. Det er bare det eneste lyspunkt der er lige pt. Jeg tror der er en sandhed i at den centrale midtbane er så sindsygt vigtig for et fodboldhold, at hvis vi finder en god kombination til denne, så vil det løse en række andre problemer. Og i og med at jeg har mistet tiltroen til at vi finder en god midtbane før til sommer, tidligst, så jeg gerne at vi skaffede lidt afstand til FCN hurtigst muligt, så der kan komme lidt ro omkring det mesterskab vi naturligvis skal hive i land.
123
annonce