Snak

Mere indhold efter annoncen
claudemir er da værre i dag, end tk er...
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Goes without saying.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
moderator
Claudemir er altid ringe. Hvis noget ændrer sig, skal jeg nok gøre opmærksom på det. Sælg klovnen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Claudemir har været ringe det seneste kalenderår. Det kan man ikke sige om TK, trods alt.
Uhyggeligt deja-vú til sidste år...
Starter med masser af point, spillet kører nogenlunde, enkelte spillere blomstrer op og man begynder at ane en stamme på holdet. Så kommer udebanekampen der slår os ud af kurs. Sidste år var det også mod Horsens så vidt jeg husker? Så kommer der et par kampe mod AGF hvor spillet går i stå. Vores konkurrenter var sidste år totalt sat, og vi kunne uge efter uge øge vores forspring - men mod slutningen af efterårssæsonen kneb det at få skabt chancer og skaffe point - præcis som nu.
Der er langt til vinterpausen - og hvis ikke Ariël får banket vilje og fight ind i det hold her - så ligger vi ikke nr. 1 ved pausen - ja vi ligger nok ikke engang nr. 2 ( Vi har AAB og FCN inden pausen - correct? ).

Men hvis man skal tage jubeloptimist-hatten på, så får vi snart Nicolai og Vetokele tilbage - og så skal det nok gå alt sammen...
@Mr:

Holdet var drønuheldigt. Spillerne stod godt i kæderne, og blev ikke på noget tidspunkt fanget i ubalance. Det offensive spil flød, og det var en fornøjelse at se, hvordan der blev afleveret hårdt og præcist, hvilket gjorde at tempoet fra FCKs side var meget højt.

Det var også tydeligt at se, at der var trænet dødbolde og indlæg, hvor vi konsekvent var farlige.

Desværre gik det som det ofte går. Rønnow står en mirakelkamp og redder den ene 100 %-chance efter den anden, mens Horsens har een genialitet der giver et mål.

Ren utur, men det er heldigvis en enlig svale, at dømme efter spil og vilje.

fck-medløber.
Starter med masser af point, spillet kører nogenlunde, enkelte spillere blomstrer op og man begynder at ane en stamme på holdet.


Sidste sæson var nu elendig lige fra sæsonstart, at vi vandt hver kamp i ligaen alligevel var en gåde. Denne sæson har vi indtil for en måned til halvanden siden vist fornuftigt spil og i glimt noget der kunne forveksles med niveauet fra 10/11-sæsonen. Det er kommet lidt på afstand igen nu. Vi lider stadig under det hul Kvist efterlod og som TK ikke kan udfylde sin opblomstring til trods.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
@Spock

Det seneste år har vores største problem været midtbanen. Forsvaret er på plads, sådan nogenlunde. Claudemir og TK er den værste cocktail i øjeblikket og det går udover både forsvar og angreb. Der skal ske noget i vinterpausen, hvis titlen skal hjem.

Og Vingaard...? Han skal bare ud af vagten eller ned på reserveholdet. Det er tåkrummende at se ham lunte rundt. Før i tiden var han aggressiv i presspillet, havde et godt drive med bolden og var udfordrerende. Nu er han reduceret til en ugidelig alibispiller.

Det sidste skrald på holdet skal væk og erstattes med nye kræfter. Her taler jeg om, TK, Claudemir, Bolanos og Vingaard (måske Sølvi). Bolanos har i glimt vist, hvad han kan, men det sker alt for sjældent, og han træffer tit de dårligste løsninger, og han virker generelt træt.
Det er mig til evig undren, hvor unuanceret kritikken kan være. Den overskrift er da så forsmået og tudefjæs-agtig, og det holder sgu ikke. Vi ved hvilket niveau Vingaard har, og uden fast spilletid kommer han sgu da aldrig derop igen. Det var det samme med TK i sidste sæson vs. nu, det samme med Lars J. i sidste sæson vs. nu og vi kan blive ved. Indstillingen fejler da ikke noget, og ligefrem at skulle bruge hans hår som målestok, er da under lavmålet.

Ja, spillet er ikke som det var for nogle kampe siden, men for fanden da, det kommer igen. Cornelius skal nok komme til at score igen, okay - Claudemir ved jeg ikke helt med, Bengtsson skal nok vise klassen på kanten når Vingaard/Delaney er fit, og på målmandsposten, ærgerligt af Buffon, men han skal sgu også nok spille sig op.

Alle hold har op- og nedture, også FCK. Men der findes vist ingen som FCK-fans til at male fanden på væggen!
@Untitled

Han har fået masser af chancer, også fra start, men lige godt er det. Tydeligst er det, når han skiftes ind og Nicolai Jørgensen går ud. Så ser man, hvordan venstrekanten dør i kampene.
annonce