Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Ok, synes det er ærgerligt, at du ikke gider tage debatten. At, du har behov for at slynge om dig med fisser virker unødvendigt, men det er selvfølgelig mindre tidskrævende.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Det at tale om andre, henover hovederne på dem, er første skridt i retning af den dårlige debat. Efter min mening, that is. Så Untitled, eftersom vi går way back (til dengang du hed Becks), kan jeg så ikke appellere til den b2b(bruger-til-bruger)-credit, der må være oparbejdet mellem os, til at få synliggjort, hvilke fakta du mener, ligger til grunds for disse af dine holdninger? Og måske mere interessant; hvori består f.eks. de manglende fakta, i modargumenterne til samme? Ikke fordi jeg efterspørger den eneste og til enhver tid gældende sandhed, men hvis man påstår at virkeligheden ser "sådan og sådan ud", må man jo have nogle påviselige tal eller ytringer, at hænge dette udgangspunkt op på.

Jeg synes, i lighed med repos, at den frie og åbne debat er det, der bør tilstræbes i denne tråd, og derfor ønsker jeg også snakken mellem loyalister og kritikere. Ikke at jeg anser dig (Untitled) for at være udpræget loyalist, men sådan, helt generelt, kunne snakken mellem de grupper være interessant. Problemet består selvfølgelig i, at begge parter har følelser i klemme i forbindelse med deres holdninger, og i den forbindelse har kritikerne fået bekæmpet loyalisterne i denne tråd, således at sidstnævnte primært holder sig til artikelforum. Og det er ikke kun et gode.

Generelt: Spillerbørssnakken er til tider interessant, til tider overhovedet ikke. Men der kan man jo vælge at deltage eller lade være. Det er dog noget, jeg tror, er en stor del af alle klubtråde - det er i hvert fald min opfattelse. I et par af de "engelske" klubtråde er der, efter min mening, et alt for stort fokus på tolkningen af forbundets afgørelser og udtalelser, hvilke tweets der har set dagens lys, dommerreferencer osv. Det har uendeligt lidt med selve spillet at gøre, og det er jeg glad for, ikke er en del af denne tråd. Uden at der skal gå for meget psykologi og motivtolkning i den, kan det på mig virke som et behov for at akademisere interessen for sporten, som jeg ikke kan se nødvendigheden af. Men snakken om spillet, klubben, økonomien, målsætningerne, spillerne, trænerne, lederne, ligaen, stats, konkurrenterne osv., kunne, som repos skriver, sagtens trænge til at få et par ekstra vinkler på herinde. Så få dem i spil, lads!
Virkelig, Untitled? Nej, vel? At brokke sig over respons på et internetforum, og i den forbindelse skyde efter tidsforbruget på samme, er jo et drop af Kim Christensen-proportioner. Enten er man her, eller også er man her ikke. Og bersærk? Er det virkelig hvad du får ud af reaktionerne? Det synes jeg er en noget voldsom kategorisering af noget så uskyldigt som ord. Endda ikke ret personlige eller voldsomme ord. Men der er vi måske igen tilbage ved snakken om, at du har et noget anstrengt forhold til, hvordan tingene siges? Resten af dit forsøg på at reducere snakken til et udtryk for plat ambitionsniveau her på siden, afstivning af internetegoer osv., er en flugt fra alt det, jeg tror (og håber) du selv er. Det kan du gøre bedre.
Morgenens Ariel-artikel, lugter for mig voldsomt af noget CV kunne have udtalt for et års tid siden. Jeg bryder mig ikke om det.


Jeg vil se hele artiklen først, bold.dk har det med at isolere det mest debatskabende i et interview, og fjerne gråtonerne. Men ja, som det står der er det noget CV-agtigt.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
når først der går bosse og geddar i den, så ved man godt hva´ kl. er slået =)
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
NJ bliver tilsyneladende heller ikke klar til weekenden. Håber Ariel prøver Rurik derovre (som mod Stuttgart) og lader Vingaard sidde på bænken.

Måske skal vi også prøve tremandsmidtbanen igen som vi har haft moderat succes med (vundet over FCN, uafgjort mod Stuttgart).
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
moderator
Jævnfør tidligere snak herinde, så er Tromsøs Kara Mbodj blevet solgt til Genk for 12 mio. kr.
Jeg kender ikke hans niveau, men han har været i søgelyset hos bl.a Arsenal, og der er blevet talt varmt om ham herinde fra brugere med kendskab til ham.

Med tanke på hans alder og position, så virker prisen ikke voldsom, og slet ikke sammenlignet med vores håbløse køb af PPD.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Helt enig med repos, personligt forventede jeg at han ville være den ´nye´ John Obi Mikel og derfor var langt udenfor FCKs rækkevidde, en klub som Genk skal vi kunne konkurrere med økonomisk og sportsligt. Dybt skuffende.
København
Truppen mod SE:

1. Kim Christensen
3. Pierre Bengtsson
4. Kris Stadsgaard
5. Sölvi Ottesen
7. Mustafa Abdellaoue
8. Christian Grindheim
11. Cesar Santin
15. Michael Jakobsen
16. Thomas Kristensen
17. Ragnar Sigurdsson
19. Rurik Gislason
20. Martin Vingaard
25. Christoffer Remmer
27. Thomas Delaney
29. Andreas Cornelius
30. Christian Bolaños
31. Jakob Busk
32. Danny Amankwaa

Ikke til at spå om en startopstilling. Det er vel kun Remmer og MJ der helt sikkert starter inde, Gislason og Grindheim meget sandsynlige også.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
moderator
Skarpt sat ind af Amankwaa.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce