Snak

Mere indhold efter annoncen
Mener da jeg så Amankwaa i Carnegie Elite Tournament i Oslo tidligere i år, og han så ut som det desisdert største talentet av samtlige FCK-spillere. Mulig jeg blander navn dog, men er 90% sikker.

Ellers så har FCK-emnet Vajebah Sakor blitt matchvinner mot både Borussia Dortmund og Inter Milan for Rosenborg (hospitant) i NextGenSeries. FCK fortsatt interesserte, eller?

http://www.nettavisen.no…3495467.ece

http://www.rbk.no/news/a…t-mot-inter
Mht Sakor blev bedømmelsen at det var for problematisk for alle parter at hente ham på nuværende tidspunkt. Han er trods alt meget ung.

Det er Michael Svendsen der dømmer på søndag. Så er I advaret, alt kan ske.
Så hvad der kan gå galt, vil gå galt. Det er Michael Svendsen-teorien. I begyndelsen troede jeg, han var særligt efter os. Så troede jeg, han var særligt efter farvede spillere. Nu ved jeg, at han bare er efter alle, der ikke uforbeholdent accepterer hans præmis for kampene, nemlig at det er ham det hele handler om.
moderator
Puha, Michael Svendsen i en hed kulisse i Aarhus.

Det kan ganske rigtigt kun blive grimt. Det må være frygteligt som spiller at løbe rundt med så utilregnelig dommer. Man ved aldrig, hvornår det sker, men bare at det sker på et eller anden tidspunkt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Sabor ser bestemt spændende.

En Rilwan Hassan tror jeg ville passe perfekt til FCK.
Ham så jeg meget gerne i klubben.

Endvidere har jeg stadig fidus til Toutouh, hvis han da overhovedet kommer retur.
Kjoebenhavns Boldklub.
Ingen konspirationsteorier om Svendsen herfra, bortset fra det åbenlyse at han er en tilfældighedsgenerator på en fodboldbane. Hvem ved, måske er det os der får et straffespark på et ikke-eksisterende frispark en meter udenfor feltet i morgen. Det kan dog lige så godt være et manglende ditto efter at f.eks. Cornelius er blevet fejet ned bagfra. Ingen ved det.

Endnu engang beviser Jacobs at han ser de samme signaler som os andre og ikke er bleg for at sige det: http://onside.dk/superli…is-attitude

Så vidt jeg husker løber hans kontrakt til næste sommer. Han skal nok ikke regne med at den bliver forlænget.
Jeg synes nu heller ikke det er konspirationsteori, så meget som det er udfaldet af blotte observationer. Og der har været mange - og endnu flere "tilfældighedskendelser" med efterfølgende "psykoblik" rettet mod de spillere eller trænere, der vovede at kommentere på kendelserne, og i forlængelse deraf flere kort tildelt, når sindstilstanden har været til at fremvise de udspilede øjne.
http://multimedia.ekstra…653281m.jpg

Oh, i øvrigt, den positur... og apropos konspirationsteorier, farvede spillere og alt det der, er der en anden til samlingen her:
http://www.dr.dk/NR/rdon…41/mick.jpg
moderator
Mht. Sölvi, så er det en skam, han er ikke har vist niveauet, men, som Jacobs nævner, så må det ikke gå ud over træningsindsatsen.

Hvorvidt det skal luftes offentligt er afhængig af, hvordan Sölvi reagerer. Jacobs har formentligt ment, at det var det spark, der skulle til. Alternativt er det selvfølgelig en vink med vognstang om, at tålmodigheden måske er ved at være opbrugt, og Sölvi skal videre.

Vi bør helt sikkert kunne tiltrække en bedre forsvarsspiller, ikke at Sölvi i sin FCK-tid har været dårlig, men han har bare ikke overbevist. Dertil har manglerne ved jorden været for markante. Lige nu er Kris og Ragnar et bedre alternativ, men selv her skal der arbejdes en del, for der er stor forskel på deres fokus og koncentration i EL og Suppen. I sidstnævnte sejler det for meget.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
moderator
"En Rilwan Hassan tror jeg ville passe perfekt til FCK."

Ikke to Rilwan Hassan?

"Mht Sakor blev bedømmelsen at det var for problematisk for alle parter at hente ham på nuværende tidspunkt. Han er trods alt meget ung."

Udtalte CV det eller hvor har du det fra?
Dette er en signatur.
moderator
Jeg kaster også op hver gang.

I øvrigt undrer det, at FCMs nigerianere med jævne mellemrum anses som forstærkninger til vores trup. De præsterer jo dårligt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce