Snak

Mere indhold efter annoncen
Det skulle meget gerne være 9 point

Netop. Men De sidste tre kampe burde også have været ni sikre point, nu står vi så med to point i stedet. Intet er sikkert når vi er så dårlige, og frygten fra sidste år ligger tydeligt i baghovedet på alle spillerne.

Dette er en mulighed: Nordsjælland bliver mestre, BIF overlever og vinder samtidig pokalen = Katastrofesæson.
Kunne godt tænke mig at se noget statistik omkring Santin´s målprocent kontra chancer.


Don´t go there.

Santin er go, han er bare go. Thats all you need to know
"Hvordan kan et forspring på 7 point med 6 kampe igen nogensinde give en fordel til FCN?"

- På samme måde som et forspring på 13 point kan skrumpe til 7 point på 3 kampe. Svaret på spørgsmålet er det meget åbenlyse: FCN har ramt formen mens vi er gået i stå. Vi har set det før (det er faktisk end ikke et år siden), men erfaringerne synes ikke at have gjort mange klogere. Til forskel fra sidste år spiller vi bedre, og derfor er det nærmere fifty-fifty end en reel fordel til nogen af klubberne (så langt vil jeg strække mig).
moderator
Flotfyr, nu har vi set og hørt dig. Venligst stop. Jeg gider ikke sige det igen!
Dette er en signatur.
Don´t go there.

Santin er go, han er bare go. Thats all you need to know


Jeg er klar over dit mancrush til Santin. Det ændrer ikke ved at han sucks hvad angår at brænde chancer.
- Brøndby lod sig rive med i årene efter det seneste mesterskab. Klubben ville ud og købe sig til umiddelbar succes, siger Petersen.
@Sir_cum

Nu må jeg selv bede dig om at stoppe.. Hvad fanden er det du laver?
Du kan sgu da ikke smide advarsler til højre og venstre uden at fortælle hvorfor?

Igen, henvis mig til de regler jeg overskrider!
Jeg hakker ikke på nogle andre brugere. Jeg er ikke i andre klubtråde og skabe provokation osv..

Så nej sir_cum, det er dig der skal stoppe! Du skal på ingen måde udnytte din magt herinde bare fordi jeg har en anden mening end dig.
Ellers må jeg have fat i nogen, som kan tage fat i dig herinde.
Netop. Men De sidste tre kampe burde også have været ni sikre point, nu står vi så med to point i stedet. Intet er sikkert når vi er så dårlige, og frygten fra sidste år ligger tydeligt i baghovedet på alle spillerne

Nu vil jeg ikke gå så langt til at sige, at 3 point er forventet mod FCM ude.

Forskellen fra sidste år er, at vi ikke spiller lige så skidt, og vi må håbe, at det er nok.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Problemet er jo, at udover Cornelius der har været helveds uheldig, så har vi virkelig ikke nogen offensive spiller der er skarpe, udover FCM kampen har spillet jo været rigtig godt, vi score bare ikke de +3 mål, som spillet burde føre til.

Jeg hælder lidt til at man smide NJ i angrebet med Cornelius og så beholder Delaney på venstrekanten og får Bolaños tilbage, det ville forhåbentlig gøre os mere farlig.
(...)
Altså, fordi man er har et resultatdyk på et tidspunkt i sæsonen ligger det ikke fast at det så vil fortsætte sæsonen ud. Esbjerg kommer ikke til at vinde så meget som de gør nu, Horsens skal nok vinde et par kampe inden lights out, FCN kommer ikke til at vinde alle kampe fra nu og FCK skal nok få vendt det igen. Vi havde et dyk tidligere i denne sæson hvor vi spillede 2 uafgjorte, tabte 1 og vandt 1 over 4 kampe - derefter vandt vi 9 kampe i streg og blev det mest formstærke hold i europæisk fodbold efter Bayern München. Ro på.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
@FlotFyr

Ret dig efter anvisningerne fra forumets moderatorer og lad være med at bruge forumet til at stille spørgsmålstegn ved deres dispositioner. Er du uenig i noget, så skriv til bold@bold.dk
Den står under regler. Dine indlæg har ingen formål (udover provokation måske). Det kan ikke være så svært at forstå.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
annonce