Snak

Mere indhold efter annoncen
et islandsk hold. FH Hafnarfjördur
Der kunne vi nok godt få problemer er jeg bange for.
Med den rette indstilling i begge kampe, kan vi sagtens slå dem. Starter vi ude eller hjemme?
Med lidt hurtigt googling, kan jeg se at de i 08/09 kvalificerede sig til champions league ved at vinde over Anderlecht. Lidt problemer tror jeg nu nok de kan skabe.
Tjah. De var gruppespil i 2008. Hvor de fik 3 point. Blandt andet mod Juve.

I følge wiki kan der kun være 5.500 på deres stadion. Kan det passe?
Har i i det mindste udekamp først?
@DEG
FCK har udekamp først
Hvis det er ude først er Bate jo "tvunget" til at komme lidt frem på banen. Jeg tror i hvert fald ikke de pakker sig. Et godt resultat ude, og så hives det hele i land hjemme. Der er ingen grund til den kæmpe store pessimisme. Så længe Ståle formår at sætte holde ordentlig op til opgaven, for det er nemlig ingen walkover, men ikke en umulig opgave. Forhåbentlig blev kampen Nicosia sidste år en gevaldig lærestreg for hele holdet!
En klar fordel at starte ude især mod et hold som BATE, for hviderusserne kan ikke bare spille defensivt men skal frem på banen.
Det var altid noget andib, den første kamp nede i Borisov kan dog være svær så tidligt på sæsonen. Det er de færreste hold der kører på alle cylindere sidst i juli, vi skal nok nærmere hen til tidspunktet hvor FCK forhåbentlig skal spille playoff kamp, for at se holdet med struktur og form.

Jeg tror dog at FCK vælger at gå forsigtigt til værks, og med en formodentlig forbedret defensiv, burde man kunne holde BATE helt fra at score i første opgør.
annonce