Snak

Mere indhold efter annoncen
Har aldrig hørt om ham. Spanieren. Men jeg håber ikke at Pierre Bengtsson er på vej videre nu og her. Det er en fin 4-back-kæde vi har, og den skal nok komme til at køre, nør den aldrende svensker kommer ordentligt på plads. I særdeleshed i forhold til superligaudfordringerne. CL kommer til at byde på smæk - den er vel så stærk, som den overhovedet kan fås.
moderator
Heller ikke hørt om ham, men jeg synes også det vil være ærgerligt, hvis Bengtsson smutter. Jeg har heller ikke umiddelbart hørt ham kædet sammen med andre klubber.
Til gengæld vil være fint med en backup, for MJ har jeg desværre ikke været imponeret af, og han virker til at have andre dyder end de venstrebacks, vi normalt har haft succes med. MJ er mere fysisk, men til gengæld halter teknikken. En venstreback hos os skal være stærk i pasningsspillet, være dygtig i overlap, og kunne slå nogle giftige indlæg.
Om Alex Martinez kan det, aner jeg ikke. 13 kampe for Betis, som havde en fin sæson, lyder ikke helt tosset. Jeg tvivler dog på, at det er voldsomt med kød på rygtet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
En ny venstreback kan også ses som en mulighed for i højere grad at benytte Bengtsson som venstemidt. Det ligner Ariels foretrukne løsning når NJ er oppe i Gronkrollen eller skadet som han jo ofte er.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Det er i hvert fald ikke usandsynligt at Bengtsson lige nu er den næstbedste venstrekant i truppen, men det siger så mere om truppens kantspillere end om Bengtsson.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Jeg ser nu hellere man vil forsøge sig med Toutouh end at skulle spille med Bengtsson på kanten. Bengtsson trækker heller ikke så meget ind i banen, så der er plads til overlab, men han leverer dog et rigtig godt stykke arbejde både offensivt og defensivt, med det gør han jo også på backen.
Men det kunne da være spændende med en ung spansk back, hvis han har kvaliteterne. Vi ved jo heller ikke hvor lang tid vi har Pierre endnu.
Jeg er en subjektiv medløber, der ikke kan forholde sig faktuelt og realistisk. Støtter kun kapitalistiske og korrupte topklubber, med pengegriske spillere og latterlige såkaldte fans. Black Stars
Jeg er også på linie med jer mht. forsvaret, og jeg ser også forstærkninger i de to andre kæder som prioriteter, men jeg er samtidigt lidt mere bekymret omkring begge backs hvis en af dem kommer ud for en skade. Ingen af de alternativer, vi har, har været testet ordentligt, så det er meget svært at sige hvad deres niveau er (Mikkel Jakobsen har dog vist bunden). Når det er sagt, så vil jeg da også gerne se Lars Jacobsen helt skiftet ud med en ordentlig back. Manden er arbejdsom, og holder som regel en hel kamp uden de store problemer, men der er fandeme langt mellem snapsene i det offensive.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
LJ skal bare fortsætte indtil enten Aaquist eller Remmer tager over, han er mere end god nok til suppen.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Ja ja, det skal da nok gå, men da er mange af hans raids fremad banen løber ud i ingenting, og det kan altså være frustrerende at se på.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Alex Martinez lyder fornuftigt på papiret, 11 kampe fra start og 2 indskiftning i en af de 3 største ligaer for et af sub-top holdende, i sidste sæson og det som 22 årig, det lyder i hvert fald som maksimum af hvad man kan forvente at hente til den danske liga.

Endvidere bider jeg fast i, at han udover 4 kampe som minimum har siddet på bænken udover da han var skadet i januar, han havde faktisk en periode på 6 kampe hvor han startede inde foran Nacho, påtrods af begge var fit.
(...)
Lars Jacobsen synes jeg har oppet sig gevaldigt. Han havde en fremragende sidste sæson, hvor han både var god defensivt og offensivt. Han lagde op til syv scoringer sidste sæson, men mere vigtigt; han tog mange flere offensive løb. Yderligere er han efter min bedste overbevisning den der tog mest ansvar ovenpå den jammerlige 11/12-sæson.
annonce