Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er en væsentlig udvikling at følge i det her transfervindue ift de forrige under CV. Vi er nu sat sammen med spillere fra den hollandske, spanske, tyske (og den norske) liga. Det er helt nye vinde fra CV. Derudover er det angribere med nogenlunde ens karakteristika vi er sat sammen med. Det lugter af, at CV er ved at fatte hvad hans job går ud på.
Træerne vokser nok ikke ind i himlen, så mon ikke han stadig er i stand til at fejlbedømme den enkelte spiller i samme voldsomme grad som før, det tror jeg.

Ham backen fra spanien kan vel også være relevant, hvis Jakobsen ryger og man vil være godt stillet til et Bengtsson salg i dette eller et af de 2 næste vinduer. Om ikke andet har vi aldrig haft en spanier før. Alene af den grund er jeg positiv.
moderator
Joshua John vil være positivt. NJ havde sine skadesperioder sidste år, og det giver os flere muligheder offensivt. Joshua John er en dejlig dynamisk og målfarlig spiller, og hvis Twente ikke kan bruge ham, så skal han være mere end velkommen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Hvilke rygtemøller skal man i øvrigt følge på Twitter, for at ramle ind i FCK transferrygter?

John ville være interessant, men kan han spille en højrekant i stedet for Bolanos?
John ville være en fin signing, ikke fantastisk men absolut godkendt.

I så fald ville den offensive kabale dog være lettere at få til at gå op i en 4-3-3 med NJ som offensiv central midt.

Delaney - Claudemir
NJ
Bola - Santin - John

I vores 4-2-2 må John næsten blive nødt til at skubbe NJ op som angriber

Bola - Delaney - Claudemir - John
Santin - NJ
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Ville være lykkelig, hvis vi fik Joshua John. Synes han er en fremragende Superliga-spiller, og så ganske solid ud for det ellers noget tandløse FCN-hold i Champions League.

Frygter dog lidt, at Nicolai Jørgensen bliver vores nye targetman, hvis vi får John. Kunne godt ligne CV at spare angriber-penge på den måde.
NJ vil vel alligevel blive rykket frem i angrebet europæisk, sammen med den targetspiller der bliver indkøbt.
Og derudover tror jeg ikke på, at NJ kommer igennem den kommende sæson, uden mindst et par skader. Er pt. skadet, og var da vist også ude nogle gange sidste sæson. Han virker lidt skrøbelig.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
John gør mig ikke rigtig glad i kroppen, alene af den grund at han lugter langt væk af at være løsning C.
Var det ham man virkelig så som løsningen på alt ondt var han signet for længst, men jeg kunne godt få tanken at alle dem man gerne ville ikke ville os og derfor bliver man aldrig fyret for at købe IBM.

Men jeg er også sådan en sur mand.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
John ville sku være et ret godt kup synes jeg. Han er hurtig, har fin teknik, er kreativ og har tydeligvis målnæse selv for en kant.

Alt efter prisen synes jeg at det virker som et godt køb. Hvordan og hvorledes han kan spille på begge kanter ved jeg ikke, men synes han har gjort det godt for FCN.
FCK og United siden \'92.
Jeg har det lidt på samme måde som BB... John gør mig ikke våd i trussen, så at sige. Jo, han er da en god fodboldspiller, især i forhold til det almene Superliganiveau. Men kanterne er jo ikke ligefrem der FCK står med problemer.

Jeg synes langt fra han er en nødvendighed, men jeg vil da ikke være utilfreds hvis han kom - men heller ikke tilfreds..
Jeg er en subjektiv medløber, der ikke kan forholde sig faktuelt og realistisk. Støtter kun kapitalistiske og korrupte topklubber, med pengegriske spillere og latterlige såkaldte fans. Black Stars
Jeg synes det lyder spændende. Han er klart god nok. Om han er bedre end Bolanos er et meget åbent spørgsmål, men han er yngre, har flere forsker år tilbage og vil have mere end et års kontrakt.

At han ikke er hentet tidligere i vinduet behøver ikke betyde han ikke er vores første prioritet, rygtet om ham er trods alt ret gammelt. Det kan lige så godt betyde vi ikke var hans første prioritet.
annonce