Snak

Mere indhold efter annoncen
@Spock

Nej, men personlig går min bekymring på om, CV ser Pourie som en erstatning for Cornelius og dermed ikke køber flere til angrebet.

Et køb af Pourie hænger da heller ikke sammen med at negligere problemet på midtbanen, for han er ikke det lokum, der skal modtage indlægene fra back/kant. Det skal i stedet komme fra midten, og det er hverken Delaney, TK eller Claudemir (til tider) i stand til at levere.
"Så er man også svær at stille tilfreds hvis et køb af en af suppens store angrebsprofiler ligefrem kan påvirke ens humør negativt"

- Sikke da et historieløst fjolleargument. At det skulle være udtryk for en særlig forkælethed, at man som tilhænger af FCK, bliver i dårligt humør over en genkendelig bommert i trupsammensætningen. Det er da (bitter) erfaring. Vi har flere gange købt store profiler hos ligakonkurrenterne, hvor alle kunne se, at det nok ikke lige var det, der var vejen frem. Herunder også angrebsprofiler. Frederik Berglund og Morten Nordstrand f.eks.
Historien har bevist at FCK aldrig kan få noget ud af at købe en superligaprofil?
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Laursen til 17-18 millioner. Var den pris ikke også et rygte, startet af noget OB-fanforum/snak?
Jeg mener godt nok, at nogen påstod at have talt med Kim Brink om det, men i forhold til han lige havde solgt deres anfører til os, og at OB på det tidspunkt kæmpede hårdt for at være med i toppen, er det ikke mærkeligt man (måske/måske ikke) opfandt en højere pris.

Pourie som target-man/lokum. Så dum kan selv CV vel for fanden da ikke være...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
@Spock

Jo, da

- Bengtson
- Vingaard
- Gravgaard
- Laursen
- Silberbauer

Bare for at nævne nogen.
Hvorfor insisterer du på at være dum, Mr. Spock? Er det virkelig dét, du får ud af det, jeg skrev, eller der noget med internetæren der spiller dig et puds, skulle du erkende at første udmelding måske ikke var voldsomt gennemtænkt?
"Så dum kan selv CV vel for fanden da ikke være..."

- Til gengæld kan CV sagtens være så arrogant, at han mener, at FCK ikke nødvendigvis har brug for sådan en type.
@Matias

Tror desværre at den uløste midtbanesituation er et bevis på denne arrogance. Der har end ikke været rygter om nogen midtbanespillere.
Matias, prøv igen, som et voksent menneske.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Du beskylder, helt udokumenteret, nogen (bl.a. mig) for at lide af en særlig forkælethed, derefter skyder du samme en holdning i skoene, der aldrig er blevet givet udtryk for - og præsenteret for disse af dine dumheder, bliver du så fornærmet, at du kalder påpegelsen barnlig.
annonce