Snak

Mere indhold efter annoncen
"Jeg tror tingene er løbet lidt løbsk inde i dit hoved"

- Ikke det fjerneste. Jeg tager blot udgangspunkt i trådens indlæg.

"Hvis jeg kan holde mig fra at kalde dig dum for at overfortolke en evt. signing af Pourie som CVs planer for en Cornelius-erstatning"

- Så det kunne du altså ikke helt alligevel. Godt så. Men en fin lille devaluering af følgende: "... men intelligente mennesker siger ikke "du er dåm" som det første, vel?". Og når det så i øvrigt er sagt, så fandt jeg kun "dum" passende, efter du to gange havde, ja, dummet dig. Når jeg skrev at du insterede på at være dum, er det jo netop fordi jeg anser dig for at være alt andet. Men jeg vil gerne påvise, hvori det dumme opstod:

"Hvis du følte dig truffet af min reaktion på Bløde Babsers ærgrelse over en eventuel signing af Pourie"

- Jeg skrev at den kunne gøre mig i dårligt humør, du kommenterede ved at undre dig over, at det kunne påvirke ens humør negativt. Bløde Babser var måske ikke videre begejstret, men havde ikke givet udtryk for noget videre i netop den retning.

Derefter spurgte du til et andet indlæg, kun jeg havde været om, nemlig de mange fejlskud blandt hentede superligaprofiler. Et spørgsmål, der netop var så konstrueret, du selv anklager mig for at gøre i andre sammenhænge. Og i den forbindelse: "Jeg kan mærke på din møjsommeligt konstruerede seminaristprosa og komiske dramatisering af klubtrådspingpongen at du er meget opsat på at udvise en vis åndaristokratisk overlegenhed"

- Tag dig selv i dine selvmodsigende skriverier, for ovenstående er morsomt på en helt anden måde, end du, formentlig, havde forestillet dig.

Ked af at skulle copy/paste mig igennem udpenslingen af klodsetheden, men du må altså have glemt, hvad du har besvaret og hvad du har skrevet. Men så igen, hvis det byder dig for meget imod, at erkende at være blevet taget i at tosse noget rundt, bliver den hjælpende hånd næppe godt modtaget. Og med det, kan vi da godt glemme aftenens udfald, og bevæge os videre...

"Der er ikke meget der tyder på at Pourie er hentet som vores nye targetmand, eller vores nye angriber i det helt nye system vi hermed pludseligt indfører"

- Se, det var lige netop dét, Bløde Babser kommenterede på. Og netop den pointe - at CV fokuserer så meget på kontinuitet, at der ikke skiftes på to pladser ud af to, i samme vindue - jeg godtog for den videre debat (og min irritation over situationen). For Bløde Babser vil desværre ikke have uret i, at det kunne ligne CV. Det er også et spørgsmål om (bitter) erfaring. Dit argument der slår på, at CV ikke vil hente spillere til et system, vi ikke praktiserer, er desværre ikke ret godt. Jeg ville ønske du havde en god sag, men det er der blot så mange, mange fejlskud der bekræfter, at sådan en står du ikke med. Mos og Pape Pate Diouf er seneste eksempler på det. Mos virker - også - som en angriber der er bedst på et hold der spiller på omstillinger, mens PPD for det første ikke virker ret skolet, for det andet ikke klædt på til en plads i en 4-4-2.

"Selv som CV-skeptiker virker det lidt langt ude, vent med de rullende øjne til det sker, skulle det ske"

- Den godtager jeg. Og på den vis forkaster jeg Bløde Babsers præmis. I det blotte håb om, at den er så trist, at den ikke kan virkeliggøres.
Ja, Morten Nordstrand havde en enkelt god sæson, men de fleste kunne se, at han ikke var den rette til systemet. At han så i øvrigt er en rigtig god fodboldspiller, som måske aldrig falder helt igennem på dette niveau, synes jeg ikke betyder så meget.
Hehe, du er sød Matias. Og se, det viser sig vi ikke engang er særligt uenige, der var ikke rigtig grund til det andet pjat, vel? Men det er i orden, jeg skylder samfundet at være afreaktion for bold.dks mavesure eksistenser efter et par måneder på kontanthjælp sidste år. Jeg smigrer mig endda med at jeg er helt god til det.

Og netop den pointe - at CV fokuserer så meget på kontinuitet, at der ikke skiftes på to pladser ud af to, i samme vindue - jeg godtog for den videre debat (og min irritation over situationen).


Fordi CV er så kontinuitetsforhippet vil han bryde med klubbens dybt indgroede angrebsformation? Det er nok dumheden der driller, men det virker sådan helt selvmodsigende-agtigt.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Den efterhånden ikke helt nye, men udbredte andet.snakske stil, klæder få, om overhovedet nogen. Blot til info. Jeg ved at flere er blivet fanget i dens spind, du behøver ikke være en af dem. Du er god nok, helt som du er.

"Fordi CV er så kontinuitetsforhippet vil han bryde med klubbens dybt indgroede angrebsformation?"

- Fra Marcus Allbäcks skade til Dame N´Doye blev hentet, gik der tre transfervinduer. Der blev hentet andre, men ikke en der kunne suge boldene til sig i den rolle. Dame N´Doye var i øvrigt udset til også at kunne udfylde en rolle bag Ailton Almeida. Det var heldigt at Ståle Solbakken hurtigt fik ham (senegaleseren) placeret øverst på toppen, i lighed med Cesar Santin, som primært blev købt til venstrekanten. Så selvmodsigelsen er ikke en selvmodsigelse - den er blot resultatet af, at CV ikke nødvendigvis anser en targetmand i Dame N´Doye eller Andreas Cornelius kaliberen for at være nødvendigt for konceptet. Og det er det, der kan gøre mig irriteret og i dårligt humør. At jeg synes der er for mange beviser på, at det er tilfældet for CVs gøren og laden (at han ikke erkender FCKs, herunder konceptets, indgroede svagheder, at han ikke erkender scoutingens svagheder osv.).
Men jeg køber din opfordring til, ikke at rulle med øjnene før CV har vist, hvilken trup han kan og vil sammensætte til kommende sæson.
Blev Santin ikke købt til højre? Synes i øvrigt, at han gjorde det hæderligt derude.
http://www.facebook.com/Contenestor
Han blev købt til venstrekanten, da man på daværende tidspunkt frygtede, at det var slut for Jesper Grønkjær på bare nogenlunde stabilt niveau. Han (Jesper Grønkjær) kom dog på benene igen, og brasseren permanent rykket op i angrebet.
Så er der ingen vej udenom. Det blev Pourie. Efter at have sovet på det er jeg stadig ikke glad i maven over den signing.
Please prove me wrong.

Den der videresalgsklausul virker heller ikke super atraktiv.

Man begynder at frygte at der er et mønster i at CV scouter og byder på spillere der er udenfor vores formåen. Sidste år var der en gut fra Senegal der spillede i Portugal og i år vistnok en back i Spanien og nogle angribere i Holland der ikke ser ud til at lande (kan naturligvis stadig ske). Når det så falder til jorden går CV i panik og napper den nemme løsning som Pourie og Ujah (som han vistnok banikbød på da han var ved at ryge til Bif).
Det er bare en fornemmelse.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Det er sgu godt for CV, at han ikke er købmand ude i det virkelige liv. 9.5 million for en (garanteret) udmærket angriber i en førstedivisionsklub. Med vanvittige klausuler. PUha.

Hvis det passer, altså, men det plejer det vel at gøre.

Æv. Igen.
fck-medløber.
Jeg synes nu ikke det er nogen dårlig signing. Købmandsskabet er dog ikke godt nok.

I mine øjne er han købt som den hurtige og bevægelige af vores angribere og jeg er stensikker på der kommer et stort lokum også. Af egentlige angribere jeg tør sætte ind har vi jo pt kun Santin, og så synes jeg sku et køb af Pourie er fint nok til at banke mål ind på suppe-niveau. Mesterskabet skal jo også vindes næste år.
FCK og United siden \'92.
annonce