Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er sgu ligeglad. Tænker mere på OB, der blev snydt.
Mojn do!
Vi blev snydt for et klokkeklart hjørnespark i 1. halveg, så det er vel meget passende. Det er godt nok mange år siden, jeg har været så glad for en sejr, som jeg er i dag.
København
Sejt nok, Foggy.
Du er tydeligvis ligeglad.
Utroligt at der kun er 4 point til andenpladsen efter den sæsonstart. Bundniveauet er blevet hævet med Ståle (fra "rystende" til "plads til forbedring"), nu skal vores topniveau bare tilbage i nærheden af hvor det var. Det bliver jo nok en lang proces.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Tak fordi du deler din skuffelse med os, Foggy.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
moderator
Fine indskiftninger, der vender kampen. Dejligt, at Ståle tør satse, og ikke bare lave en-til-en udskiftninger. Adi og Vetokele virker ikke som en overbevisende angrebskonstellation, og Santin gør igen en forskel med sit indhop. Hans spilforståelse er niveauer over Vetokeles.

Delaney gør det godt i anden halvleg, og jeg perspektiver i ham. Til gengæld halter claudemir gevaldigt. Han er ikke god nok længere, og det går simpelthen for langsomt. Et forsøg kan være at smide Braaten ind centralt. Han er langt mere dynamisk, selv om det idag var op og ned med ham.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Det er så pudsigt med den selektive hukommelse, blandt folk der påstår ikke at have ondt i røven. For ja, gu var det da en dommerfejl, at vi fik det hjørne - men har nogen nævnt det hjørne, der fem minutter inden udligningen, uforklarligt blev til et målspark, om end Kasper Larsen havde sidste touch på? Nå, fred være med det - vi vandt, kampen var dårlig ( i hvert fald fra vores side), Fanendo Adi mister bolden alt for let og er for langsom, Christian Bolanos bliver ikke igen-igen pillet ud fordi trænereren hedder Ariel Jacobs, men fordi han sløser, Lars Jacobsen er ved at have passeret sidste salgsdato.
"Hans spilforståelse er niveauer over Vetokeles"

- Når det kommer til spilforståelse alene, er han en af FCKs aller, aller bedste, og i særklasse vores bedste angriber.
moderator
Ja, Lars Jacobsen er sgu drøj at overvære. Hvor mange gunstige indlægsmuligheder fik han forvandlet til ingenting? 10, 15 eller 20. Det er jo helt absurd, så ringe han er i den del af spillet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
repos, jeg er helt enig i din betragtning om Braaten. Han løftede sit spil meget, da Ståle omrokerede midtbanen og flyttede ham ind mere centralt.
Braaten virker på mig som en spiller, der er blevet lidt for langsom til kanten, men som har et godt overblik, god teknik og fysik til den centrale midtbane. Så er spørgsmålet om han har et løbepensum til at spille på den centrale midtbane.

I øvrigt var 1.halveg noget af det rigste jeg har set et fck-hold spille siden midt i 90´erne, hvilket siger meget, når man tænker på, de jammerligheder Vi ellers har været vidne til.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
annonce