Snak

Mere indhold efter annoncen
Til sidst vil jeg bare sige: Fuck den provins-underholdning, som Parken disker op med i pausen!


Ja, hold da kæft. I stedet for det Fifa-lort skulle de have brugt noget mere energi på at give mix-holdet en større oplevelse. Måske også gennemtænke om alle børnene rent faktisk var i stand til at sparke bolden over hegnet.

Helhedsoplevelsen i Parken er jo i frit fald. Alt det lort der brager ud af højtalerne ødelægger jo også stemningen i optakten fuldstændigt.
Jeg troede aldrig at jeg skulle sige noget positivt om Santin igen. Han har godt nok været elendig. Men efter Ståle er kommet tilbage, så er det som om Santin har hævet sit niveau en smule. Det er dejligt at se.
Ham Adi derimod, han er godt nok langsom og uden kreativitet. Damen startede også ret elendigt, så lad os håbe det bliver et lignende scenarie. Men pt ser han ikke ud til at være en særlig god signing.
Helhedsoplevelsen i Parken er jo i frit fald.

Det faar i hvert flad mit blodtryk til at ligge oppe i det felt, som min laege ville beskrive som "farligt for helbreddet".
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Jeg synes Adi var MoM i gaar, sepcielt i foerste halvleg var han den eneste, der viste kvalitet og niveau. Ja, han er da lidt langsom i boldomgangen, men han var fin med ryggen til maal (ogsaa mod Juve), skilte sig OK af med bolden og viste loebevilje, selvom det burde vaere hans angrebskammerat, der tog loebene, men hans kammerat kan slet ikke finde ud af det.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Man kan jo se, at hans medspillere har luret, at han har kraftige mangler. De står og venter omkring ham. Det er irriterende at betragte. Med Dame N´Doye og Andreas Cornelius, blev der skudt afsted med det samme. Yderligere taber han relativt mange dueller, for ikke at tale om dem, han slet ikke nåede hen til/gik ind i. Puha, jeg har virkelig ikke den store tro på ham.

Dame N´Doye var i øvrigt ikke dårlig i begyndelsen. Han scorede bare ikke så mange mål. Men som vi også var en del der forsvarede ham med dengang, kunne man sagtens se, hvad hans bidrag i øvrigt var (som netop var at udfylde targetrollen). Og den rolle udfyldte han rigtig godt.
Var heller ikke begejstret for Adi i går. Han virker tung og langsom i tanke og handling. Det er også alt for ofte ham, der søger kanten, mens Vetokele er enlig boksspiller - det skal de afstemme bedre og bytte roller. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal tænke om Adi, for jeg synes virkelig, han bød ind med noget over for Juventus, hvor han vandt mange dueller og var en rigtigt solid opspilsstation. Hvis han får bygget fart og de rigtige løbemønstre ind i sit spil, så tror jeg, at han kan blive en gevinst, men jeg har også mine tvivl.
moderator
Hvis han får bygget fart og de rigtige løbemønstre ind i sit spil, så tror jeg, at han kan blive en gevinst,

Ja, hvis han udbedrer alle sine mangler, så bliver han helt sikkert en gevinst. Det samme vil gælde Caludemir, hvis han evnede at få tempo i sit spil, aflevere i længderetningen og ramme noget brugbart på sine langskud.

Problemet er, at Adi ikke virker lige nu. Han har scoret et par fine mål, men som opspilsstation er han alt alt for lidt bevægelig, og for dårlig til at skille sig af med bolden.

Det var meget sigende, at hans bedste offensive aktioner i boldmodtagelsen var, når OB begik frispark på ham.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
repos

Nu er der jo ikke tale om, at han skal kunne sparke den ind fra 30 med begge ben eller sætte tre mand af. Fart og løbemønstre er relativt beskedne ting at tillægge sit spil og ikke noget, som at han skal gro et ekstra ben.
@Matias,

jeg husker N´Doye som værende temmeligt ringe i sin første tid i klubben. Husker kampe, hvor der blev snakket meget grimt om ham på lægterne fordi han ikke spillede særlig godt, eller var nogen god target man.

Men sådan er hukommelse jo så subjektiv.
Hvor er Patrick egentligt blevet af?
Man kan jo se, at hans medspillere har luret, at han har kraftige mangler. De står og venter omkring ham. Det er irriterende at betragte. Med Dame N´Doye og Andreas Cornelius, blev der skudt afsted med det samme. Yderligere taber han relativt mange dueller, for ikke at tale om dem, han slet ikke nåede hen til/gik ind i. Puha, jeg har virkelig ikke den store tro på ham.


Til Adi´s forsvar vil jeg så også sige, at de afleveringer der blev skudt mod ham var fuldstændig hjernedødt dårlige i meget af kampen i går, især i 1. halvleg. Afleveringerne var både upræcise og ugennemtænkte.

Adi er helt klart begrænset i forhold til N´doye og Cornelius. Han har hverken de individuelle evner, overblikket eller bevægeligheden. Jeg synes dog alligevel man har set ham give prøvelser på de 3 ting i mindre grad. Det har været sjældent, men det sker. Deraf har jeg lidt forhåbninger om, at han godt kan udvikle sig og udfylde rollen en hel del bedre en gang i fremtiden. Tror dog aldrig han bliver en ny N´doye. Dertil er manglerne umiddelbart for store. Derfor er det altså også vigtigt at hans fremtidige medangriber har væsentlig mere kvalitet end Vetokele.
annonce