Snak

Mere indhold efter annoncen
Så må det vel være game over mht. mesterskabet. Ynkelig præstation.
Ja en gang skal være den første jo. JEg var helt overbevist om at vi nok skulle komme i omdrejninger og tage os sammen og være seriøs udfordre til det FCM og guldet. Men hvis det er med det hold, ja så skal vi da være glade for at der ligger så mange i bunden der er ringere end os, ellers havde det der være 1 division næste år.

Sørgeligt, men tillykke til FCM med sejren og DM.
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Tabet af Ragnar har eddersparkemig gjort hele 4-kæden usikker.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Hvis det ikke var fordi jeg holdte med FCK, ville nogle af trådens udråb more mig.

Først skal Busk aldrig spille en kamp igen, og så toppes den med at FCK var rykket ned hvis holdene i bunden ikke var "ringere end os". Det giver ret meget sig selv - Og FCK har sgu da aldrig været i nedrykningsfare i denne sæson.

Skru nu lidt ned.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
4 mål har vi indtil videre lukket ind mod FCM denne sæson. 2 målmandsfejl og et selvmål i dag. Husker jeg forkert, hvis jeg menes at huske, at målet i Herning kom pga en fejl af Kris?
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Det bare så fesent af holdet det der. Masser af fans i Parken til sæsonens hidtil vigtigste kamp, og så leverer de sådan en omgang pis.
Man skal ikke sælge skindet før bjørnen er skudt, og selvfølgeligt har Midtjylland ikke vundet mesterskabet, selvom så de vinder iaften.

Det vil være en stor skridt i retningen af mesterskabet, men for et hold som FCK er det absolut ikke umuligt at vinde, selvom man er nede med 8 point.

8 point er ingen ting, og Midtjylland kan nå at smide dem mange gange i løbet af de sidste 13 runder.

Selv med en sejr til Midtjylland idag, ser jeg FCK som favoritter... Men er det bare mig som er for pessimistisk på min klubs vegne?
Hvorfor ik?
Drejer
Han er 20 år, og så meget erfaring har han heller ikke.. Slet ikke i kampe af betydning..
Tror ikke der er nogen der har ment han var klar til at vogte buret fast, man forlængede med Wiland i sommers og KimC for en måned siden..

Jeg synes også det er bekymrende hvor rystet han har været, men det er Ståle der har valgt at han skulle starte, fremfor det rutinerede alternativ, så det er jo først og fremmest Ståles fejl at han har fejlvurderet ham..
Man kan ikke forpligte folk over deres evner..

Jeg tror KimC kommer ind i pausen..

Selv med en sejr til Midtjylland idag, ser jeg FCK som favoritter... Men er det bare mig som er for pessimistisk på min klubs vegne?


Arh, FCM må trods alt tage favoritværdigheden på sig, hvis de holder hjem nu og er foran med 8 point. Men synes nu heller ikke man kan afskrive FCK, selvom det så vil se svært ud. Især hvis forårets første kamp og denne halvleg er det niveau vi er på i øjeblikket.
Hvis vi taber må målet være at indhente 5 point inden næstsidste runde, og så tæve dem i jylland..
annonce