Snak

Mere indhold efter annoncen
Ret kuriøst valg, det er da ikke helt urealistisk at han skulle få en karriere på det belgiske landshold, måske ikke som fast mand. Han har alderen med sig og kan sagtens komme til at spille i en stor liga på et senere tidspunkt.
København
Det binder ham ganske vist ikke, når der er tale om venskabskampe, men han kan pænt bare forstå, at han ikke skal stille op for et obskurt afrikansk land, med lange rejseture til følge.

Altså, medmindre han alligevel sælges nu. Så må han gøre som han vil.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Han er for evigt bag Lukaku og Benteke, og så er der ham den tredje. Han er nok maksimalt 4 valg i en nation fyldt med midtbanespillere, der nok kun kommer til at spille med en angriber.
Det er et realistisk valg synes jeg.
Det er lige på vippen for ham, for han kan sagtens få landskampe for Belgien. Hverken Romelu Lukaku eller Christian Benteke har taget nogen med storm i Marc Wilmots´ system, og selvom de spiller i større klubber, er man ikke bange for at eksperimentere med andre typer. Jelle Vossen f.eks., som ganske vist er en glimrende afslutter, men som jeg ikke mener er markant bedre end Igor Vetokele. Vores belgier har en energi i sit spil, som enhver træner kan bruge - også en given belgisk landstræner, som måske kan have en anelse svært ved at få samlet brikkerne blandt spillere som alle udråbes til at være stjerner.
Han gør vel også sig selv lidt mindre attraktiv for andre klubber da han ville skulle afsted til Africa Cup of Nations hvert andet år i Januar

Is it cold in his shadow?
moderator
Nu er Angola vel ikke selvskrevne deltagere til ANC, så det behøver næppe skræmme evt. købere væk.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
repos

Angola har været med de sidste 4 gange - så tæt på selvskrevne er de vel for tiden
Is it cold in his shadow?
Har altid været FCK´er, men kommer fra Slagelse, så fint, at FCV blev oppe (trods elendig underholdningsværdi). FCK burde investere i Michael Lumb. Han har haft et enormt højt bundniveau gennem denne sæson, og virker som om, at de 48 forskellige klubber han spillede for i udlandet har styrket hans mentalitet og arbejdsmoral. Helenius ville også være en fin signing imo. Ham og Cornelius har "floppet" i PL, meeeeen ingen af dem fik reelt chancen for, at vise deres værd (måske endnu mindre Helenius, som faktisk leverede de få gange han fik en 10-20 minutter (1 mål i FA-cuppen og skulle have haft det måske tydeligste straffe der ikke blev dømt i PL-sæsonen (forsvarsspilleren hev hans shorts ned, men dommeren var tydeligt beruset))). Jeg finder i øvrigt vores sæson som helt perfekt i forhold til Cornelius. Jeg er ikke den store fan og mener ikke han var de 27 mio. vi gav for ham værd, men han er et fysisk monster i suppen og har vist en god arbejdsmoral her i foråret hvor han også har fået scoret en smule. Tror på en kanon 2014-2015 sæson for ham og så skyder vi ham afsted til 100 mio. efter CL 2015 (efterår).

Jeg ville hellere have haft Rønnow end SA. Wiland har haft en skod-sæson, men så hellere en ung målmand hvor de deler sæsonen sådan nogenlunde lige, end fætter SA som imo har toppet.

En billig Zanka hjem, det er en no-brainer (med tryk på billig!).

En billig Kvist hjem, det er en no-brainer (med tryk på billig!!!!).

Jeg anbefalede for år tilbage, at vi skulle købe Schmeichel og Andreas Laudrup. Førstnævnte er tydeligvis et absolut no-go nu, men sidstnævnte kan vel erhverves relativt billigt. Han har stadig et stort potentiale, er stadig ung, så ja tak.
Tror på en kanon 2014-2015 sæson for ham og så skyder vi ham afsted til 100 mio. efter CL 2015 (efterår).

Yes yes.
"Michael Lumb
Helenius
Rønnow
Zanka
Kvist
Andreas Laudrup."

Det var da noget af en omgang hit and miss.

Lumb kunne måske være glimrende og har været fremragende for FCV.
Helenius er ikke dårlig, selvom jeg ikke ved hvordan et makkerpar med ham og Corner ville fungere.
Rønnow har på ingen måde FCK niveau og imponerede i øvrigt ikke for Esbjerg inden hans skade.
Zanka virker oplagt. Jeg er spændt på hvad hans niveau er hvis han vender hjem.
Kvist ville være fantastisk, men jeg tror ikke han er realistisk endnu.
Andreas Laudrup? Han har da hverken niveauet, fysikken eller mentaliteten til FCK i mine øjne. Han er skadet hele tiden og kan ikke engang spille sig på holdet i Farum.
annonce