Snak

Mere indhold efter annoncen
Der findes en separat tråd til den slags, Svoger.
En lægger aflevering ?
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Jeg tror det bliver min nye personlige mission, Khankar. Ligesom Matias ikke vil have h i sit navn, vil jeg forsøge at få folk til at forstå forskellen. I hvert fald her i FCK-tråden.

Resten af verden må jeg nok opgive.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Jeg har det rigtigt godt med den handel. Et overraskende godt indkøb! Det er i hvert fald på hylden over hvad jeg havde af forventninger.
@Svoger

Er det ikke altid lidt hyklerisk at klandre andre for deres manglende grammatiske evner, når man selv begår rigeligt med grammatiske fejl?

\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Det er jo bare af almindelig respekt. Men hey, jeg skal ikke beklage mig over din iver udi sprogfejlsudpegninger. Og da især ikke på en dag, som fortsætter snakken om en talentfuld svensk venstreback, en umiddelbar styrkelse af centerforsvaret og en konkret signing af offensiv spiller med de kvaliteter, vi har efterspurgt herinde. Steve de Ridder er ikke absurd hurtig, men har fart i benene trods alt, han er aggressiv, pågående og udfordrende. Han er ikke mere kant end Cesar Santin (som jo så også blev købt som venstrekant), og jeg forventer derfor at han bliver Andreas Cornelius´ makker i angrebet. Dvs. jeg har faktisk mine tvivl alligevel, nu Christian Bolanos skal erstattes - det ville være et ret offensivt sats med både ham og Nicolai Jørgensen på kanterne, men måske er Franco Mussis bare så arbejdsom, at det kan lykkedes.
Hahaah Matias, nu bliver jeg pernitten

Cristian Bolaños. Uden h
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
moderator
Spændende signing.

Og dejligt med rettidig omhu. Jo før vi har vores transfers på plads jo bedre, for der bliver et massivt arbejde med at få spillet et nyt hold sammen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Jeg er mega hyklerisk, men nej, det mener jeg personligt ikke, nu du spørger. Jeg ved dog godt, at jeg ikke kan sætte komma. Det kommer jeg nok heller aldrig til at lære.

Forskellen på ligger og lægger, (og synes og syntes), burde dog være til at overkomme. Men lad det nu ligge.


Men, med det indkøb, og hvis det, som Matias gætter/formoder, er et indkøb til angrebet, er spørgsmålet jo så om Vetokele ryger nu her, eller om Ståle blot har købt ind uanset.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Hahaah Matias, nu bliver jeg pernitten
Cristian Bolaños. Uden h
"

- Den costaricaner som har været på kontrakt hos os og hedder Cristian uden h, er Gamboa. Bolanos´ version af navnet er så vidt jeg ved med h. Sådan er han i hvert fald altid blevet stavet af FCK.
annonce