Snak

Mere indhold efter annoncen
Vi er så enormt meget bedre stillet med Bengtsson i vores europæiske kampe end nogen anden vi kan få. Jeg er glad for han bliver. Han fungerer, kender systemet og kan byde ind med lidt kontinuitet.

Det spændende bliver, hvem der bliver 4. valg på backpladserne. Om man henter en ny rutineret til venstreback. John Arne Riise, Lumb eller lignenden, eller om man mener Høgli+Bengtsson/Augustinsson er nok vil ventre og så Remmer+Aaquist(og Høgli) til højre.

Det sidste er mit favoritscenarie. Så kan man altid justere enten til vinter, hvis Augustinsson har et lorte efterår eller til næste sommer hvis man finder det nødvendigt.
Han har eftersigende kostet 11,7 millioner svenske kroner, og skulle have takket nej til et skifte til Holland.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
så ca. 9,6 mio har vi givet for ham.
fck & arsenal
10 mio. for en spiller med 13 Allsvenskan-kampe under bæltet - så er han vist også betalt.
Er niveauet under en spiller som Malmö´s Albornoz, men kan han få samme karriere som Wendt og Bengtsson i FCK, så er prisen vel OK.
Lazio hade rätt, Eguren har hjärtfel.
Sådan, nu jeg ikke har set ham i kamp. Hvis jeg skulle give et bud, ville det være at Høgli får højrebacken som starter, og Remmer snarere må være førstereserve til begge backs/forhåbentlig kan få mere og mere spilletid i højresiden.

Hov, og begrundelsen er, at jeg formoder Høgli er Ståles valg. Og at Remmer i foråret faldt igennem, hvorfor Ståle måske ikke har helt tiltro til ham
Det er naturligvis voldsomt gættende, men det tror jeg snarere er det scenarie Ståle forestiller sig, end at Remmer bliver starter fra starten.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Det tror jeg du tager fejl i Svoger..
Det kan godt være at Høgli er førstevalg til HB, det er ihvertfald nok udgangspunktet før vi går i gang.
Men jeg tror også Høgli er førstereserve til VB, siden han med afstand er den der har mest erfaring på venstrekanten efter Bengtsson (Og synes ikke Remmer slap godt fra hans VB tjans sidst, selvom han var bedre end LJ).
Hvis Bengtsson (/Augustinsson) bliver skadet, så bliver Høgli placeret som VB og Remmer HB.. Sådan ville jeg ihvertfald gøre det..
Ja. Det er selvfølgelig muligt, at man rokerer på den måde, hvis Bengtsson ikke kan spille. Det ændrer nu ikke på det primære, at jeg har en formodning om Ståle fra starten anser Høgli som starter, og så må Remmer kæmpe sig på. Om nødvendigt blive sat ind på kanten hen mod slutningen af kampene, fx.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Det ser i hvert fald lovende ud i spillertruppen. Nu skal vi bare hente en til central forsvarsspiller og en rigtig klasseangriber.
Forza Napoli Sempre!
Er det realistisk at vi henter en - i suppesammenhæng - klasseangriber ? Vi har trods alt noget dødvægt hængende i truppen.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Dødvægt eller ej, så er det vel ikke helt urealistisk, at Vetokele bliver solgt og en erstatning hentet. Om det så bliver en "klasseangriber", kunne jeg snarere være i tvivl om.
En taktisk godt skolet, til at udfylde "Santin-rollen" frem for Vetokele, som Ståle jo har sagt han ikke mener passer sammen med Cornelius.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce