Snak

Mere indhold efter annoncen
Men ville det ikke netop være i CVs ånd at købe en spiller der har gjort det godt i en nordisk liga i en begrænset periode?

Jeg anfægter ikke Okotie´s talent, blot at han kun har spillet en halv sæson og som andre angribere vi har hentet, har gjort det godt på et bundhold der spiller væsentlig anderledes end vi gør.
Hvis du ikke anfægter Okoties kvaliteter, hvorfor er det så vigtigt for dig hvilken klub han spiller i? Han er jo ikke som de andre CV køb. Han har spillet for en mesterklub(Austria Wien), spillet Champions League og fået debut for det østrigske landshold. Og så har han haft et fantastisk forår. Jeg frygter ikke han kan blive en ny Pourie. Okotie virker til at have flere kvaliteter.
Forza Napoli Sempre!
Det er ikke så vigtigt for mig hvilken klub han spiller i. Jeg ser ham bare ikke som drømme erstatningen til angrebet, vi har pt. Corner, De Ridder, Pourie (forudsat Adi sælges).

CVs taktik var jo netop at købe spillere der har gjort det godt i norden, uanset deres spidskompetencer og bedste taktiske positioner, de skulle så indordne sig i FCKs system.

Ståle forventer jeg kigger mere på sit eget system og så finder de bedst mulige kandidater til at indgå i dette.

Så uforbeholdent at hive Okotie op af hatten ville være CVs løsning, mens jeg tror og håber Ståle kigger lidt bredere. Uanset Okotie´s meritter, hvor hans storhedstid i AW sammenhæng ligger fra 2010 og tilbage, er der jo en grund til at han endte i SønderjyskE for at genstarte karrieren.

Okotie virker til at have flere kvaliteter.


Jeg har kun set ham meget begrænset, men synes dog han minder en del om Pourie.
Okotie kunne ikke bruges i Austria Wien og har haft brug for RIGTIG mange minutter for at lave mål, når han har spillet på et hold der spiller etableret fodbold.

Han var rigtig nok lovende før sin Nurnberg tid, men efterfølgende har han haft svært ved at spille etableret angrebsfodbold. Han vil være et fejlcast alá Pourie. Siden midten as 2009 har han kun været farlig i SE og selv før 2009, var det begrænset hvor dominerne et hold Autria Wien var på banen.
(...)
Selvfølgelig vil Okotie ikke være et fejlcast. Men okay fair nok hvis vi ikke er enige. Så mange minutter brugte han altså heller ikke på at score i Østrig. Det er jo ikke tilfældigt han fik debut på det østrigske landshold. Han har en klart opadgående formkurve og kommer kun til at blive bedre i FCK.
Forza Napoli Sempre!
Jeg tror vi ender der hvor vi ikke er enige og jeg postulere at udsagnet "Han har en klart opadgående formkurve og kommer kun til at blive bedre i FCK" er meget CV´sk.
Det kan godt være, men her har jeg til gengæld noget at have optimismen i.
Forza Napoli Sempre!
moderator
Fint med salgene af Vetokele og Mos. Sidstnævnte skulle væk, og Vetokele har vi sikkert fået en fin pris for.

Den lille belgier/angolaner lignede på intet tidspunkt én, der ville passe ind i Ståles system, og han og Cornelius fungerede slet ikke sammen. Derfor er fornuftigt, der satses anderledes. Det er rettidig omhu, og jeg kan lide det.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skal man ikke laengere som boersnoteret selskab informere om hvor meget man opjusterer regnskabet?
hvis ikke man har måttet kompensere Moustafa for lønnedgang, så er det sgu stabilt købmandsskab...

Men ja, jo mindre man tager en chance og løber sæsonen igennem på at Corner ikke bliver skadet, så må der næsten komme noget offensivt...

Jeg er også lunken på Okotie, det lugter meget af Marvin synes jeg, ikke at det er samme spiller - men... Omvendt så skulle man jo helt sikkert have signet Movsisyan dengang han var en lignende sag for Randers, så man skal aldrig sige aldrig...
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
annonce