Snak

Mere indhold efter annoncen
ja det er en barmhjertig beskrivelse :P

Det ville ikke genere mig hvis han blev tilknyttet, så længe lønnen er rigtig i forhold til det potentielle bidrag..
Jeg kender ikke så meget til hans personlighed, men hvis han har en god mentalitet og et godt hoved, så kunne han måske være en god mand at have i klubben - på kort sigt som en acceptabel indskifter(nok kun indtil næste transfer-vindue) og på længere sigt som en kapacitet på træningsbanen..
Hans CV taget i betragtning så må han jo have næsten 20 års erfaring fra træning under nogle af verdens bedste trænere, så han kunne jo meget vel vise sig at være et lovende træner-talent..
Jeg har brug for lidt hjælp til at forstå hele teksten på en sang vi synger- Den starter 5:33 inde i klippet -->https://www.youtube.com/…bEb8D2e48sA

Sangen starter med "åååh fck, åååh fck, lad tiden gå i stå, jeg tænker kun på dig, for ligemeget hvad der sker *klapklapklap klap klap* står vi stadig her *klapklapklap klap klap*" Det er så herfra jeg har svært ved at høre hvad der bliver sunget - Er der en der kan hjælpe ?
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
moderator
Gudjohnsson i trænerteamet kunne give mening. På banen giver det ringe mening at tilknytte ham.
Vi skal ikke ende med et halvt ynglingehold og en halv elefantkirkegård.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Fuldstændig enig. Der er sku ikke meget mening i at tilknytte en spiller som ham. Man må antage, at den eneste position som han ville kunne besætte må være i angrebet, hvor vi har rigeligt med halve løsninger.
København.
En eller anden journaliststuderende melder, at det kun papirarbejde der skiller os fra CP nu:

Chr. Poulsen skulle være klar for FCK. Kun de sidste papirer skulle mangle. Ståle ikke på banen til træning.


https://twitter.com/Almst
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
@Kipvits

Åhh FCK, åhh FCK, lad tiden gå i stå, jeg tænker kun på dig, og ligemeget hvad der sker, så står vi stadig her, og giver alt hvad vi har, for F.C. København.

https://m.youtube.com/wa…aYtMTOXvUic
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Fedt, tak for det guhle ! Så kan jeg endelig gøre andet end bare at mumle med på det sidste.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Jeg bliver gladere og gladere for tanken om CP. Oh well, han er over the hill og har sikkert ikke niveauet til at rykke os med individuelle præstationer.
Men vi får en masse rutine, nosser, professionalisme og stuktur - og så kommer han til at holde Delaney på bænken i mange kampe. Det vil vores spil vinde på. Amartey+CP er et bedre match end Delaney+Amartey, CP er langt roligere på bolden, vi vil endelig igen se en midtbane der holder bolden på vores fødder, og samtidig giver CP plads til, at Amartey kan prøve sig lidt fremad. Det ligner han har farten og fysikken til fint at kunne tåle lidt løb fremad, og han har set fin ud fremme på banen. Jeg tror ganske enkelt vi bliver mere rolige og afbalancerede med CP.
Det er bare ærgerligt at Ståle ikke formåede at hente en spiller med de evner i løbet af vinduet, måske endda en på 25 og ikke 35.

Eidur er jeg lidt usikker på. Hvis han kan give ro, struktur og stadig spille bold - så ok. Hvis han bare er et ringvrag der ikke kan se indad - så nej tak. Jeg synes det er svært at vurdere på nyheder, stats og de videoer man kan se af ham fra de sidste år.
Noget af en deroute for Bolaños. Han spiller dette efterår i hjemlandet for Cartagínes. En klub der kun har vundet 3 costaricanske mesterskaber.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Det er godt nok usandsynligt dårligt agent arbejde.
annonce