Snak

Mere indhold efter annoncen
Der gik ellers stærke rygter om store brasilianske klubber, der var tæt på at signe Bolanos. Og de største brasilianske klubber, er også i stand til at betale rigtig gode lønninger. Ærgeligt for Bolanos, men ja, det virker til at have været agenten der ikke har gjort sit arbejde ordentligt.
Forza Napoli Sempre!
Kadrii skadet i reserveholdskampen. typisk.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Hvad endte kampen... og PIS!
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
4-2.

To oplæg af Gudjon, og et mål af Kacaniklic, som også fik en spiller til at trække et rødt. Derudover to mål af Felfel.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Er der noget officielt om Baskim et sted?
Lad os håbe Kadrii bare gik ud inden det blev slemt. Sammen med Armartey og Zanka i de første kampe har han været den af de nye der har vist bedst takter.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Ståle bør virkelig hente Eidur. Vi hiver skade på skade hjem! Og så siger Ståle noget med fodboldintelligens - ja fucking tak!
Angående Bolaños så var han i sidste uge på vej til Parma, så ja det er ikke for godt agentarbejde og måske har de været for grådige. Bolaños kunne også have ventet med at skifte, da han jo er på free transfer og kunne være skiftet når som helst.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Gudjohnsen-affæren er slut. Jeg håber ved gud det er fordi man skal bruge den faste plads på Superliga-mandskabet til CP.
Batman Close. London W12.
Årh det er træls. Eftersom ingen offensive kræfter kan registreres til europa, betyder det, at der ikke kommer en offensiv forstærkning. Suk.
annonce