Snak

Mere indhold efter annoncen
Nå. Så er vinduet slut, og vi gik desværre ud af det svækket.
Måske kan Augustinson fylde Bengtssons sko ud, men det er meget at forvente lige med det samme. Han ser dog god ud, og på den lidt længere bane er det et fint byttee.
Foley er hentet ind, for at dække af på højrebacken. Det er fint og dejligt med en ekstra spiller så Høgli kan dække ind i venstresiden hvis det er nødvendigt. Generelt er forsvaret vel ca status quo, nok en anelse svækket.

Med Claudemir forsvandt efterårets næstbedste centrale midtbane spiller og hans kompetencer i pasningsspillet og indkast, uden at blive erstattet. Klar svækkelse.

Kacaniclic er væk, og er erstattet af Sigudarsson. Kaca var ikke fantastisk, men han var spillet ind og brugbar. Nu har vi så fået en spiller, der ikke har haft succes i over 2 år. Det kan godt være Ståle kender ham, men det var ikke nok til at gøre ham til en succes i Wolves. Det kan godt blive godt, men det er ikke en garanti, og det er langt fra så sikker en handel som Ståle prøvet at gøre det til. I bedste tilfælde er det vel status quo.

Jeg ikke er heelt sikker på FCM har handlet så fantastisk som det gøres til. Der er potentiale for uro, og bedre er Pusic heller ikke. Vi bliver dog ikke mestre, og vi er ikke tættere på næste sæsons mesterskab - men vi er heller ikke meget længere væk. Vi kan hænge hatten på, at NJ kommer til at spille kant, at Amartey er fantastisk, at forsvaret virker, at Remmer kommer tilbage og at både Brandur og Wohlgemuth er brugbare med bolden i fødderne.
Generelt er forsvaret vel ca status quo, nok en anelse svækket.


Enig, her er vi på den korte bane svækket lidt på toppen og styrket lidt på bredden. I efteråret var bredden så stort set ikke relevant der hvor vi er styrket, altså på backpladserne.

Med Claudemir forsvandt efterårets næstbedste centrale midtbane spiller og hans kompetencer i pasningsspillet og indkast, uden at blive erstattet. Klar svækkelse.


Ikke helt enig.
Vi får jo Christian Poulsen ind som en der reelt kan bidrage. Det var han jo ikke i efteråret pga sen ankomst og karantæne. Numerisk er vi reelt ikke svækket. Om CP2015 så er kvalitet eller over the hill er en anden sag.

Sigurdasson tror jeg mere er hængende angriber bag Cornelius, hvilket så frigør Jørgensen til at tage venstre kant tilbage. Hvis han kan holde sig skadefri er det en markant opgradering af midtbanen.
Om Sigurdasson eller måske en tilpasset De Ridder kan løfte ordentlig bag Cornelius er det store spørgsmålstegn.
Jeg håber meget at Jørgensen tilbage på kanten kan fodre Cornelius ved bagerste stolpe og dermed løfte ham igen. Jeg håber.
Det var det samspil der var med til at sikre vores seneste mesterskab.

Jeg syntes ikke de nye signings er supersexede, men lige nu er jeg mere interesseret i processen og om man tager næste skridt. Det offensive skridt.
Når vi ser på Ståles tidligere hold skal man dog ikke forvente offensive mirakler, men det er rimeligt at forvente at nu hvor defensiven er bygget op kommer næste skridt med og der bliver arbejdet med lidt flere offensive våben. Så vi i det mindste kan producere en masse 1-0´ere.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
moderator
Claudemir ser jeg ikke som den store svækkelse, og hvor mange af hans lange indkast har reelt ført til noget de seneste sæsoner. Jeg håber virkelig CP kan finde et stabilt højt niveau, for så kan han og Amartey komme til at virke helt fornuftigt.
Ludwig ser ud til at have gjort det godt på træningslejren, så jeg har tiltro til, at han kan løfte opgaven. Eksperter lader i hvert fald vide, at han er væsentlig længere fremme end både Wendt og Bengtsson, da de var på samme alder.

NJ skal frigøres fra angrebet, for vi er langt farlige med ham til at udfordre i venstresiden. Forhåbentligt kan Bjørn overraske os alle, men jeg tillader mig at tvivle på netop den del; også fordi Ståle har så vanskeligt ved at implementere offensiven.

Højresiden er, sammen med den manglende kreativitet på den centrale midtbane, min største bekymring. Gislason er ikke god nok, Amankwaa er alt for svingende og med et elendigt slutprodukt. Jeg hælder til at give sidstnævnte snor, og se hvor det fører hen.

Konklusionen på vinduet er, at vi nok ikke ligner et hold, der æder FCMs forspring. Dertil er de ganske enkelt bedre sammenspillede end os, og de er kommet styrket ud af transfervinduet. Deres vigtigste signing må klart være Dahlin, for Haugaard var et decideret svagt punkt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Claudemirs afgang, tror jeg ikke, får den store betydning. CP kommer til at få stor betydning for det her forår, det er jeg sikker på, og han bliver en betydelig opgradering i forhold til Claudemir.
Jeg har en god, fodboldkyndig kammerat, der arbejder i Nordsjælland og som overværede reserveholdskampen mellem FCK og FCN, lige da CP var kommet til. Han var dybt imponeret over CP, og især i forhold til kvaliteter, som det kan være svært for os at spotte. CP dirigerede gennem hele kampen holdet – både foran og bag sig. Han var taktisk ufatteligt stærk og sørgede konsekvent for at holdet stod og arbejdede rigtigt. De kvaliteter fik vi aldrig gavn af i efteråret, og de kvaliteter har Claudemir ikke. Løbepensummet er måske større hos brasilianeren, men vi får langt mere klog fodbold i CP, og det tror jeg både gælder offensivt og defensivt. Og det her hold har i lang tid skreget på typer, der er kloge fodboldspillere. Som kan skabe taktisk stabilitet, balance og sætte os rigtigt op. Det får vi med CP, og derfor tror jeg næsten, at midtbanen er forstærket i det her vindue.
Desuden er vinduet i mine øjne godkendt. Vi har fået bedre balance i truppen, og med Sigurdasson får vi på papiret en god makker til Cornelius, og NJ ryger ud på kanten – det er en styrkelse af offensiven. Lad os nu se, om den skaldede hævner ikke får rettet en del ting op på træningsbanen – nu har han både haft tid og en samlet trup at arbejde med!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Jeg har også været på CP vognen, men har var virkelig ringe i sidste træningskamp, og det ligner ikke han er blandt Ståles 2 foretrukne. Jeg vil gerne se det før jeg helt tror på det. Og det er mange æg at lægge i en kurv. Jeg håber i for ret med CP.

Sigudarsson tror jeg desværre ikke bliver en voldsom gevinst. Jeg har meget svært ved at se hvad der tyder på der udover at Ståle "ved hvad han står for".
Du er ikke en mand der giver lang snor :-)
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Både ja og nej. Jeg forsvarede Delaney i 2½ og år og jeg er stadig med på ideen om at Corner og Amankwaa skal have tillid. Jeg flegnede heller ikke over Høgli. Jeg er med på, at det kan være der sker et eller andet magisk så Sigudarsson pludselig virker for første gang i 2 år, jeg kan bare ikke helt se hvorfor det er sandsynligt? I det store billede ved jeg også godt, at det går i den rigtige retning, samt at vi nok er bedre i næste sæson. Sådan generelt.
Jeg har bare ikke tålmodighed til, at vi ikke vinder et mesterskab 2 år i træk, og jeg er ikke sikker på, at Ståles vej er den bedste - selvom det som sagt går fremad.

Mht Poulsen er jeg nok anelse svingende, det medgiver jeg. Jeg vil så gerne, at han bliver en succes som en dybtliggende, kontrollerende playmaker, der med sit store overblik og provokerende attitude trækker et rødt kort på BakBachBak i vores klare 5-0 sejr på heden, der cementerer vores forspring, hvorefter vi cruiser guldet hjem.
Jeg er bare også bange for, at det for sent og at hans biddrag på banen aldrig bliver væsentligt, og at han er over the hill. Min holdning og forhåbninger til Poulsen svinger mellem de to punkter.
Tænk at man skal sidde og håbe Stadsgaard snart kommer tilbage, tilliden til Pelle Nilsson er ikke-eksisterende.
Sigurdarson derimod gør et fornuftigt førstehåndsindtryk.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Ærgeligt der fejlagtigt blev dømt offside der. Flot mål.
kikset mål.. 2 dårlige clearinger, så er man selv ude om det..
annonce