Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Kan du slet ikke snakke om emnet Barney? Det var overraskende.

Men man kan jo se på din måde at agere på at du har det bedst når folk klapper dig på skulderen og siger at du har ret.

Det er jo en tosset udmelding. At Don Ø er usympatisk eller arrogant svarer jo til at sige at 2+2 er 4. Det behøver man ikke blive klappet på skulderen for. Du derimod der mener at 2+2 er 57 fortjener et klap på skulderen. Og ryggen. Overbærende naturligvis.

Hvorfor er Don Ø ikke arrogant? Start med det Barney.


"I mine øjne kan det være ligegyldigt hvor sympatisk manden er. "

Klart, undtagen hvis det er det man diskuterer. Ingen sætter spørgsmålstegn ved om manden var dygtig.
Dette er en signatur.
@schelden

Det handler næppe om der ikke rent økonomisk er mulighed for at gå ud og købe spillere.

SoE er jo ikke et decideret akademi, og slet ikke et massivt projekt som Brøndbys Masterclass, så det kommer aldrig til at kunne spytte den ene spiller ud efter den anden.

Det handler stort set om at optimere forholdene for cremen af dem man har i forvejen (plus lidt fra nogle samarbejdsklubber i lokalområdet).

Der er ikke noget der tilsiger at der bliver satset hårdere eller mere på det nu end der har været gjort indtil videre.

Succesoplevelserne har nu været der Zohore, Cornelius, Delaney, Amankwa, Remmer etc.
som der bliver sagt i videoen du linker til så er 13% af spilletiden i denne sæson kommet fra SoE udviklede spillere, og det i en situation hvor man ser Cornelius som en ikke SoE udviklet spiller.

Talentarbejdet er jo iøvrigt ikke kun de spillere vi producere selv, men også dem der bliver hentet som unge som ikke har været inde over SoE (Toutouh for eksempel).

Men der er intet umiddelbart her som tilsiger at man nu satser mere på SoE end før, ingen udmeldinger om yderligere invisteringer, flere klasser, flere trænere tilknyttet eller andet, blot om den naturlige udviklinger der har været i projektet selv.

Så nej det er ikke et spørgsmål om man rent økonomisk har indset at man ikke tjener nok penge til at købe spillere, i den tid SoE har eksisteret er transferrummet jo blevet hævet.

At det så nok er ved at blive indsnævret igen er en naturlig udvikling som følger af vores egne missede CL eventyr og Danmarks dyk på koefficientlisten (som igen delvis kan tilskrives vores missede CL eventyr).

Der hvor fokuset på bedre talentudvikling blev øget, var dengang man søsatte projektet, og det er i øvrigt en generel tendens i de danske klubber at man, post-finanskrisen har oprustet på talentdyrkelsen.

Så hvis du leder efter en økonomisk indikator, skal du igen igen, tilbage til stiftelsen, og ikke se på den nuværende situation.

Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Hvorfor er Don Ø ikke arrogant? Start med det Barney.


Hvem har sagt at han ikke er arrogant? Du startede ud med at kalde ham et røvhul, fordi du følte dig stødt over hans måde at omgås medarbejderne.
Jeg mener ikke man kan kalde ham et røvhul bare fordi at han ikke pakker tingene ind når han siger noget til/om andre mennesker.
At Don Ø er arrogant gør ham da ikke automatisk til et røvhul, eller hvad?

Så pak du bare dit fine regnestykke og din svada om klapperiet sammen.
Bold.dk er stedet hvor du ikke må være uenig med Sir Cumshot. Større forsamling af hykleriske tabere skal man lede længe efter.
Jeg mener ikke man kan kalde ham et røvhul bare fordi at han ikke pakker tingene ind når han siger noget til/om andre mennesker.

Jeg har ikke set programmet, men hvis ikke du kan finde ud af at tale pænt til andre, uanset om du er chef for dem eller ej, så er du sgu et røvhul.

Uden jeg præcis kan sætte ord på hvorfor, har Don Ø aldrig slået mig som typen, hvor det var klogt som medarbejder at have en anden holdning end hvad Don Ø mente, hvis du gerne ville have en videre karriere hos ham.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Noget helt andet:

Franco Mussis startede inde mod River Plate i går, spillede hele kampen og fik ifølge twitter ros for sin præstation. Han skulle vidst være det eneste opløftende, der var i den kamp, for San Lorenzo. Det skal lige passe, at han går tilbage til sit gamle niveau og bliver solgt igen næste sæson til en af de tre største ligaer.
København.
moderator
Barney jeg bliver nærmest aldrig stødt. Jeg synes dog han virker som et røvhul på så mange punkter.

"Så sagde medierne at jeg ville blive mangemillionær - men de glemte bare at det var jeg allerede"

Don Ø til et foredrag.

Til lodtrækningen til CL eller EL hvor han går helt amok og snakker vildt grimt til alle mulige også en eller anden medarbejder i telefonen. Virker da som et kæmpe røvhul.

Har svært ved at se at det skal forsvares, men det er som Svoger skriver meget ægte. Du er som en hvidklædt Brøndby-fan.
Dette er en signatur.
Har svært ved at se at det skal forsvares, men det er som Svoger skriver meget ægte. Du er som en hvidklædt Brøndby-fan.


Sødt forsøg på at trolle. Opfind du bare dine egne sandheder, hvis det kan gøre dig glad.

"Så sagde medierne at jeg ville blive mangemillionær - men de glemte bare at det var jeg allerede"


Ja hold da kæft et røvhul. Hvad fanden bilder han sig ind sådan at snakke om at han har mange penge? Janteloven trives godt, og det virker som om at det er det, der er dit problem med Don Ø. Det bliver mere og mere ynkeligt efterhånden.
Bold.dk er stedet hvor du ikke må være uenig med Sir Cumshot. Større forsamling af hykleriske tabere skal man lede længe efter.
Om personen Flemming Østergaard er usympatisk, skal være usagt, men i mine øjne krydsede karakteren Don Ø en hårfin grænse: forskellen mellem at være den flabede gadedreng, med glimt i øjnene og lang snor i offentligheden, til at være en ubehagelig, magtsyg stodder, der skingrede mod alle med en modstridende mening.
"Jeg tror, de fleste danske fodboldspillere ville elske at spille i Brøndby. De har det fedeste stadion og de bedste fans"
"være den flabede gadedreng"

Meget kan man kalde ham, men næppe en gadedreng!
København.
moderator
Det handler ikke om janteloven Barney. Det handler om den måde han siger det. Kæmpe douchebag. Du forholder dig heller ikke til mit andet eksempel men det er jo typisk artikelforum opførsel fra din side. Du har ikke også lige noget vold du gerne vil opfordre til. Fu virker helt uden for pædagogisk rækkevidde hvorfor du passer godt ind i artikelforum. På resten af bold virker du bare tosset.
Dette er en signatur.
annonce