Snak

Mere indhold efter annoncen
Og grunden til at man ikke bliver (tilstrækkeligt) underholdt, skal bl.a. findes i de punkter, der behandles her i tråden.

Migrænefodbold er et resultat af den manglende, sportslige kvalitet på ledelsesplan. Dårlig scouting, et akademi der savner kvalitet, manglende ambitioner på det spillemæssige/konceptuelle plan, ringe vurdering af egne/interne kapaciteter.
Lidt rosenrødt pladder i den kolde tid!

https://www.youtube.com/…pfreload=10

En 16-årig knægt fra vores u-17 hold.

- Man fristes til at sige Amankwaa 2.0.

- Nyt link.
København.
Linket virker ikke
Han har åbenbart kun delt med venners venner på facebook.

Men her er den fra YouTube:

https://www.youtube.com/…pfreload=10
København.


"med hensyn til angrebet sidder jeg og frygter at Bjørn får skubbet 2-3 kasser ind, og Ståle sætter flueben ved forløst potentiale og han bliver udstyret med en kontrakt for de næste 5 år."

Det må du ikke spøge med...
Skal vi ikke allesammen blive enige om IKKE at omtale den klub man er tilhænger af som vi ?
Takker..
Meget hyggelig video, du har ret det minder meget om Amankwaa.. Måske med lidt mere fokus på teknik og kropstyrke fremfor fart, selvom det er svært at sige på sådan en gang udklip.. Det er heller ikke meget slutprodukt han har kunnet finde..
Gad vide hvordan det er kommet istand at vi har en ghanesisk/italiensk 16 årig rendende rundt i SoE, det er vel en tilfældighed? Ellers er SoE-scoutingen da mere rundt i verden end hvad der er mit indtryk..
Der kommer ret så mange sjove og selvfede ting op, når man googler ham!

Han har åbenbart en bror også, der af EB beskrives som "stjernemakkerpar" under skolefodboldtunneringen. Derudover har han en masse videoer med "tricks" osv. Knægten har en YouTube kanal - Han er bygget til den selvfede kultur omkring FCK.
København.
et akademi der savner kvalitet

Man kan jo håbe det kommer..
Der tager nok tid at bygge en ordentlig talentafdeling op, og SoE er jo ikke ældre end at den yngste årgang fra da SoE blev oprettet stadig kun er 19 år og på deres sidste år i SoE..
Måske SoE vitterligt er en seriøs satsning og det der med at de vil være skandinaviens bedste ikke bare er bullshit, men det er jo svært at sige.. Vi er blevet bullshittet før..

Når nu vi snakker branding og tilskuere så var en rigtig god talentafdeling, en af de ting der kunne få mig oftere på stadion.. Langt mere end alt det der "ægte københavn" fis, eller Bendtner for den sags skyld..
Det ser selvfølgelig jættefint ud, det han kan, men det er nu underligt, som den generation fokuserer på alt andet end slutproduktet, som man rimeligvis kan påstå, at man ikke ser meget til i hverken denne eller andre, sammenlignelige, videoer. Det er som om, fodbold gælder om noget andet. Så meget desto hårdere, skal de bruge på at justere sig til resultatorienteret, prof. seniorfodbold.
Knægten har en YouTube kanal - Han er bygget til den selvfede kultur omkring FCK.

Lidt hårdt måske.. Han er jo (eller håber på at blive) professionel fodboldsspiller, at prøve at skabe lidt hype om sig selv og have et par gode videoer liggende på youtube er nok meget smart.. Hvis han er opmærksom på hvor mange fra SoE der glider ind i førsteholdstruppen, så er han nok klar over at han med overvejende sandsynlighed skal ud og finde sig en ny klub om et par år..
Betragter det mere som overlevelsesinstinkt end selvfedme..
annonce