Snak

Mere indhold efter annoncen
Beric tror jeg ikke på er realistisk han har kontrakt frem til 18 og med den sæson han har haft slipper vi nok ikke med det beløb som transfermarkt har opstillet.

og det ser ud til at Las Palmas har udnyttet deres option på et køb
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Sergio Araujo har stadig kontrakt med Boca Juniors. Han har kun været på lån i Tigre, i 13/14 sæsonen, ligesom han har været på lån i Las Palmas i denne sæson. Las Palmas har en købsoption på ham, som de nok udnytter. Specielt fordi han skulle være meget højt på ønskesedlen i Celtic.

Han spiller med garanti ikke i FCK næste sæson.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Rurik videre til Nürnberg - wow alligevel. Det var en dødvægt jeg ikke havde troet vi kunne komme af med.
FCK og United siden \'92.
Ja, man kan godt undre sig lidt over hvad det er der har fået Nürnberg til at slå til. Tak for lidt mere luft i budgettet skal ihvertfald lyde herfra.

"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Gad vide hvad de har givet for ham?

Et optimistisk bud kunne være 7-8 mio.
København.
Et optimistisk bud kunne være 7-8 mio.


Så et sted den anden dag (altså på rygtebasis) at det var under 500K euro.
Så er 7-8 mio meget optimistisk!

Ikke desto mindre er det fint, at vi er sluppet af med ham.
København.
Virker også rimeligt. Med 3-4 mio. kr. altså.
Ja, det var som sagt også et optimistisk bud.

Umildbart letter det også en smule i lønbudgettet, da han, alt andet lige, må have været i den tungere ende. Det begynder efterhånden at ligne noget mht. udrensning af elendigheder.

Jeg håber virkelig snart, at vi lander en angriber og en central midtbane.
København.
så vidt jeg husker betalte vi omkring 5 mill. for Rurig så 3-4 virker også mere realistisk, men spændende om vi med afgange af Rurik i dag så præsenterer en ny spiller i morgen.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
annonce